Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa generalno smo jako loše odigrali.
Gubimo lopte, šut nam je katastrofa i moramo to da popravimo. Dobro i oni šta šutnu to pogode i idu ih trojke. Za sada nas skok drži da ne bude dvaes za njih. Moraju drugačije da uđu u drugo poluvreme. Zatvor sve, a neka Katić igra, šta ima veze. Kao i svaki put.
Šut će nam se svakako poraviti nešto, a njima pokvariti, ali moramo još da popravimo neke segmente igre inače gubimo ovo. Dobro, ima još celo poluvreme. Svakako će biti zanimljivo. Dobre, čvrste tekme sa limenkama ove godine.
EDIT: Lučić jednostavno ne može da se sastavi.
Jao kako je glup ovaj Gagić. Ako si isterao Katića napolje da primi loptu. Stani samo ispred njega neka te sruši......konju.
Lučić i Bertans, slabo. Moraju da se trgnu.
Na žalost nastavili smo sa istom igrom. U momentu kada par minuta nije postignut koš rešenja su nam bila užasna.
Jeste da ih sere toliko, da ne može više da ih sere, ali igramo loše.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rhoDa_07bL8#
Gengbengovan lololo
Loše smo odigrali skroz.
Lučić, Bertans i Vesterman totalno podbacili. Šut nam je bio nularica.
Mora bolje. Nema nebitnih utakmica. Shvatam ja da je bitnije da dobijemo u finalu plej-ofa, ali ne treba im davati krila. U tu utakmicu su trebali da uđu k'o popišani kada do nje dođe.
Procenat šuta smo popravili u drugom poluvremenu, ali neobjašnjivo smo kiksali kada god smo ih stigli. Sve u svemu nemam u principu šta da im zamerim, jer ne možeš svaku da dobiješ, a ako mora da se pukne, neka bude ova, samo mora ozbiljnije.
Ključni trenutak je dva promašena bacanja Lovernja i napad sa strane izgubljen na dva razlike, mada on je bio najbolji i najborbeniji.
Ne znam šta je sa Lučićem. Cele sezone je slab. Gordiću je dao manje šanse nego što sam očekivao.
Suđenje korektno. Mislim da je, ako je i kiksnuo kiksnuo koji put onako bez zadnjih namera.
Oni šta god da su šutnuli to je upalo u koš. Ne može tako uvek. Opet jedva nas pobede pri našoj najslabijoj partiji u proteklih mesec i po dva, što nije strašno. Ovo je njihov maksimum.
Sve, sve Džoni ali Vesterman je odigrao sasvim dobru partiju. Neverovatno koliko je popravio šut problem je samo što on ne preuzima odgovornost više jer je lagano probijao i pogađao kad je hteo, e sad Bertans je očigledno u padu forme od Laktaša, ne može vola da ubode. Lučić se kasno probudio. Centri katastrofa. Ne može Lovernj sam. Al ono ja klincima ne zameram ništa, previše su nas zadužili.
AJMO CRNO BELI!!!
Loša utakmica. Momci su se borili i nemam šta da im zamerim, ali jednostavno nas nije htelo i svaki put kad smo se približili opet smo ih puštali da se odlepe, svaku našu trojku vraćali su već u sledećem napadu.
Atmosfera nije bila kako sam očekivao, mnogo sam se smorio.
Nem vremena sad da citam, pa cu samo ukratko.
Previse smo opusteno usli u tekmi, al nista ne brinite. Sad ce Dule da im ocita bukvicu, ima sledecih 5 derbija da dobijamo dvocifreno.
Imamo taj luksuz da nas za ovaj poraz prakticno boli kurac, tako da lagano.
Dobro je u principu to što pre dva meseca da mi je neko rekao da ćemo imati tekmu sa efempeom u kojoj ćemo imati luksuz da nam ne znači ništa, ja mu ne bih verovao.
Momci su izborili to. Malo se opustili. I ostavili efempe da mu rašire već ionako široki čmar kada bude najpotrebnije.
Pricao sam odma da ce Lovernj biti ogromno pojacanje to pokazuje iz tekme u tekmu, jbg svakako derbi nikada nije bio nebitna utakmica ni kad smo ih derali po 40 razlike, ali jebat ga sami su sebi izborili taj luksuz da mogu i da izgube...mozda je i dobar ovaj poraz, ono Dule ce im objasniti par stvari, a i tesko da se moze opet protiv limenki ponoviti ovako los suterski dan...a i Gordic izgleda da daje 101% protiv limenki, veliki rispekt za to.
Sad bas pogledah statistiku sa sinocne tekme..
Leb te jebo, mislim da nam je ovo najgora utakmica u ovoj sezoni, a mozda i duze..
Doduse, njima je bilo dobro sutersko vece, sut za 2 i 3 poena im je bio preko 50%, a tesko da ekipa koja to ima gubi..
На крају испаде добра сезона како је кренуло. Звезда је сад играла озбиљнију одбрану и поново су нам се откриле неке слабе тачке с почетка сезоне. Ипак, све то треба да легне како треба кад крене плеј-оф, па и треба мало релаксирати играче и оборити форму за завршницу.
Kad Truc kaze da je sve u redu i pod kontrolom, onda svarno nemamo zasto da brinemo :) Ovo sa obaranjem forme nije nista cudno.. Radio je Dule to i pre, a i radi se u svakom ozbiljnom timu..
Opusteno ljudi, ciganska sreca lolo...priblizimo se na 2 a onda se oni odlepe jebiga...mada je presudna bila nesportska Nelsona valjda, Lovernj masi oba, i nista od napada. I da, stoji da su ih nenormalno kenjale trojke.
Šta da se radi. Idemo dalje. Da uzmemo prvo mesto pa lagano da se sredimo za kraj. Opet kažem dobro je što mi ne možemo gore od onoga, a oni ne mogu bolje. Mada očekivao sam da će se malo više primiti ponovo kao cele sezone što su se primali, ali nisu toliko.
Sekta pocela da se zali i na muziku u poluvremenu. Coki je ili totalno lud ili mu neko jos ludji od njega govori sta da prica.
Ne vredi, nikad se oni nece nauciti, ali nikad.
Odlepiće nakon finala. Mada ja najviše tipujem na Ilića da će uzeti pušku i početi da puca na random ljude na oijaci ili tako negde. Njemu smo lobotomiju uradili svih ovih godina koliko ga jebemo lololo
Inače Tucani u pravu si za Vestermana. Nije toliko loše odigrao u principu, mada je počeo da me navikava na bolje partije u proteklih mesec dana.
Centri su podbacili, a Rakoč je pušten da divlja suviše.