U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koja bese muzika na poluvremenu? lolo...
Ma sto kaze Dzoni, gore od onoga juce ne moze, al mimo toga, nismo iskoristili silne ofanzivne skokove Lovernja...Bertans ono malo suteva sto uzeo, ispromasivao se...ni one trojke Milosava pred kraj nismo iskoristili. Jebiga, neka im sad pobeda, kao sto su i sami rekli, nebitna tekma. Ustvari posto su oni dobili, sad je bitna lol
Da smo mi odma sprečili njihovu tranziciju i zaustavili Nelsona ne bi imali šansu, ovako se razigrao Nelson, Rakočević je imao veče i Raško odradio svoje a mi odigrali očajno i eto. Ništa strašno, čak se sinoć nisam ni iznervirao. Ono sinoć je naš poraz, sve što nismo smeli da im dozvolimo mi smo im dozvolili a opet smo imali šanse. Videćemo kako će oni izdržati sa jednom peticom do kraja.
TODORIC - VUJOSEVIC - DANILOVIC
Trijumvirat koji je posle dugogodisnjeg silovanja ugasio raspalu ciganku i naterao delije da
navijaju za zeleznicarski kompleks iz predgradja.
Moraju malo Musli i Gagić još ozbiljnije i čvršće da krenu u te skokove i pomognu Lovernju. Potrebna je potpuna dominacija u skoku koju možemo da ostvarimo, sa druge strane Lovernj mora u odbrani više da pomaže centrima u borbi sa Katićem ili sledeće godine sa centrima u EL, mada to štima sve bolej nego pre dva meseca i to daleko bolje. Juče smo loše igrali baš, mada opet kažem, a govorio sam to i na početku sezone, ekipa će napredovati i igraće bolje. Bolje je. Ne treba im kiks uzeti za zlo, što generalno niko i nije. Ćeraćemo se još.
Ma oni kredita imaju kod mene za 100 godina.
Opušteno ljudi, liga je naša. A Ćoki ima da kuka, i da dodatno transferiše svakom novoj izjavom.
Ja ne vjerujem kakva su komedija ove limenke LOL
http://24sport.rs/sport/Ko%C5%A1arka/Super_liga_Srbije/2616/ZVEZDA:_Partizan_se_ponizio.html
Ljudi, jutros se vracam od zenke, i neka zena od jedno 50ak godina, vuce neke cegere i mrtva ladna nosi majicu KEEP CALM WE ARE THE KINGS OF THE RINGS.
Hteo sam da joj ponesem cegere do gajbe,al vrucina bila , jbg.
Ala trpamo ove klosare.
Da ste videli kako vam se bivši igrač, Vraneš, naložio... Kucao i lepio k'o lud, al' zato u iole ozbiljnijoj tekmi (pa i protiv Voše) nabacuje loptu na tablu i omaši...
Dajte stotku ovim paorima
Prva stotka ove sezone, pratio samo rezultat al vidim da smo dominirali.
Prebili smo i.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936212_374934065958457_336427774_n.jpg
Evo ga na delu.
Inače, što ode Gordon u Sasari? Nisu ni u plej ofu lige sad... Samo za kintom otišao izgleda.
Pa ono pred kraj sezone nije baš tako naivno naći angažman. Verovatno je išao po onoj starok "daj šta daš".
Kako bre nisu u plej ofu lige, dobili su ove sa 2:0 tako da su u polufinalu.
I meni bilo kontradiktorno jer sam čitao da mu je kucanje bilo najbolji potez kola, al' pogledah na netu, nema Sasarija u plej ofu... a sad kontam da su oni ustvari Banco Di Sardegna, toe pisalo ali ne i Sasari pa ja mislio neka druga ekipa.
Na rezultati.com lepo pise Sassari, tako da menjaj taj sajt gde proveravas rezultate :D
Nego, vidite li vi kako Novica pocinje opet da prska:
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/232986/Mega-opet-bolja-od-Radnickog-Novica-ne-da-Kragujevcanima-u-plejof
Ovaj Radnicki ce izgleda da ispusi za ABA ligu a kurcili se da oce u EL!
Ma idu oni u ABA ligu sigurno jer nema Vojvodina da plati 150 000 evra za učešće, a četvrti mora da plati. Jedino ako ih gani ne sjebu pa budu oni četvrti mada to nije realno baš.
Inače Novica ubio, 37 poena skoro 70% iz igre, 8 skokova i sve to za index 43! Sabio. Podigao je formu jezivo, još malo i biće onaj stari.
Има ли неки добар стрим за финале ЕЛ?