KK Partizan

1. http://www.sportske.net/vest/kosarka/covic-o-brlogu-dugovima-gepekovanju-130085.html

Koliko prljav, zao i odvratan čovek. U jednom trenutku mi bilo žao malo cigana, ali kad pogledaš koliko ga vole, nije mi žao. Koliko ga je ABA ubila u pojam. I odmah prljave igre. Ne može čovek ni da proba na pošteno.

Ovaj kada ih bude gasio, više se neće upaliti.

2. Rijetko odvratna spodoba.

3. Evo na KCN3 upravo pustaju snimak Andjusove emisije kad bio Covic. Valjanje.

4. Aj u 10 upola s lukom da će duzmemo i ovu našu ligu cigosima!?!

5. I ja sam siguran. A nije nebitno. Treba vezati 12.

6. Nisam gledao jer nisam bio kući al vidim da smo lagano pregazili vojvodinu.
    Danas zvezda i mega jesu ovi izgubili u poslednja dva kola al opet verujem da će biti 3 utakmice

7. Nisam ni ja gledao na žalost, zablentavio sam se u menadžera i zaboravio, a posle me Buksnetina izvukao napolje pa ni kraj nisam gledao.

Kaže mi kolega na poslu da gore nismo igrali cele sezone, a opet kada smo ih toliko nabili čisto sumnjam da smo baš toliko loši bili. Verovatno smo ih držali na jedno desetak i na kraju salomili.

8. Imali smo previse izgubljenih lopti, napad u nekim trenutcima izgledao kao da rekreativci neki igraju....ali nisu ni ovi bili nista bolji...losa tekma je bila, drugo poluvreme nisam mogao gledati koliko je losa kosarka bila....ali ne brine me to nesto preterano uzecemo mi ovo sigurno

9. Ma nek pusi kurac vukajlija. Proguta mi post od cirke 10 redova.
    Murs bre!
    U svakom slucaju. Igrali smo sprdacki, popisali se po lalama, Radnicki je kretenoidan klub sto su dozvolili sebi da ne budu bar 4, Djekna koristi sansu lepo, valjalo bi ga imati u rotaciji i u tezim tekmama da se odmori Zofri malo.

10. Spominje se da pikiramo Capina....jel cuo jos neko neshtA o tom

11. Ma kakav Ćapin bre kod Duleta da igra, čovek šutira trojke ko blesav a ne igra odbranu. Nisam ništa čuo al odma ovako da ti kažem da će pre Srbija da se plasira na svetsko(i to sa ovim Mihinim paraplegičarima) nego Ćapin da igra za nas.

12. Upravo, pre bi ga cigani pikirali nego mi.

13. Pa nije naša reprezentacija tako loša dobili smo dunav stare banovce

14. Tucani kao bekap, Vesterman je prvi plej, al kao rezerva bi bio vrh, nzm sto imas averziju on je bas korektan igrac jer pitanje je sta ce biti sa Gordicem.

15. Nemam ja averziju, mada ga ne bih potpisivao nego ako pratiš malo Partizan i rad Duleta Vujoševića shvatićeš da on ima averziju da mu takvi sede i pored Tegija a ne da mu igraju.

16. Ma kakav bre Capin.. Nama svejedno dolazi onaj klinac iz Australije na kraju sezone.. A i ne verujem da ce Gordica bas neko da odvede za pare.. A za drugog pleja nam bolji ne treba.

17. Ћапин је превише извикан.... Потпуни копи-пејст Миљана Павковића.... А и ко Раднички јебе кад им је игра зависила од странаца.... Добили су шта су заслужили....

Сад сам вам био на утакмици и вратио се, било је кул.... Жофри објаснио, Милутинов такође, а Ћокију јуниору су Гробари буљу померали.... Ловерњ вам је био пун погодак.... Далеко свестранији играч од Гордона....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.