KK Partizan

1. Mislim da nam je odlazak Gordona u Sasari transfer sezone :D

2. Nemojte samo da Gordic uzima suteve za 3 i lagano dobijamo (verovatno) Zvezdu u finalu.

3. Pa Gordic im je fino suknuo kurcinu na F4 aba lige..
    A pazi Novicu Ubicu sto nece da propusti tekmu sa FMP ni za zivu glavu.. Inace, tu mora pasti kec vcrs. Miloje ce bar tu jednu da dobije , samo da bi se Partizan vise odmorio od musavih pred finale..
    Mada mogu opusteno i da izbace FMP

4. Jesi ti video kako ih dobija FMP cele godine, sramnim sudjenjem? Pa i Miloje, koji je (kao trener, za igracku karijeru ne znam) smiren lik, poludeo zbog sudjenja. Naduse Marjanovica sa faulovima, nije smeo u odbrani ni ruku da podigne. Ali neka, dobijamo govna.

5. Е, ako garagani večeras dobiju kad kreće finalna serija? Ja mislio termin prve utakmice fiksno određen za 5. a onda vidim da Dule kaže: "Čekamo sada našeg protivnika u finalnoj seriji, koja možda počne već u nedelju, naravno ako to bude Crvena zvezda."

6. Drugog kreće finale ako niko ne igra treću tekmu.

7. Inace, tu mora pasti kec vcrs. Miloje ce bar tu jednu da dobije , samo da bi se Partizan vise odmorio od musavih pred finale..
    Mada mogu opusteno i da izbace FMP

Jel vi izvaljujete kako malo govance Micic sasvim "slucajno" najgore tekme ima bas protiv FMPa, kako ne moze ni jedno bacanje da pogodi od dva u bitnim momentima, i kako bas on gubi lopte kad se lomi rezultat, ili ako ne izgubi onda sutne iz okreta preko 5 igraca?

8. Ma Micić je klinac, nije još zreo za neki ozbilnjiji nivo. Jeste talenat ali mnogo je izvikan pa ljudi dosta očekuju od njega, a njega povuklo pa počeo da se ponaša kao zvezda. Treba još mnogo muda da oznoji da bi postao ozbiljan igrač, lako mu je da trpa u prvoj ligi kad je zaštićen kao beli medved.

9. Prehlađen sam pa sam juče celo poslepodne spavo ko top sad vidim da sam pogodio da će biti 3 utakmice.

10. Ajde, ajde Gazimudo brate promašio dva pogodio dva klinac je, nemoj odma teorije zavere. I protiv nas sem one tekme u kupu se nije baš naigrao da se ne lažemo. Što kaže Mlatoni klinac je još, bljesnuo je par puta sad se više pažnje obraća na njega i to je to. A imao je Nelsona naspram sebe, vrlo ozbiljnog defanzivca plus fizički dominantnijeg od njega. Njegov posao je da razigrava Novicu i Bobija.

11. Gazimudo, da si pratio KLS video bi da MIcić bez problema po tekmi gubi 4 lopte bar, a na 25 poena otprilike izgubi i 6-7, to je uobičajeno za njega, baš zato štoe neiskusan.

12. Ал Банди
    Gazimudo, da si pratio KLS video bi da MIcić bez problema po tekmi gubi 4 lopte bar, a na 25 poena otprilike izgubi i 6-7, to je uobičajeno za njega, baš zato štoe neiskusan.

Pa neke tekme sam gledao, nisam sve.
    Ne kazem da su teorije zavere,al protiv musavih je u beogradu oba puta krenuo sa glupiranjem u zavrsnici.. neki fejd avej preko katica i simovica, masenje bacanja, izgubljene lopte koje direktno otvaraju kontru..
    GLedao sam sve tekme protiv FMP sto je igrala Mega, i u svakoj tekmi je tako bilo. Do poslednjih 5 minuta i igra nekako,a onda ko da zaboravi sta je kosarka..

13. Pa ne bi krao Nelsonu loptu u trenutku kad se lomi tekma nego bi lepo pustio Nelsona to bi bilo manje sumnjivo nego da maši oba bacanja. Klinac i ništa više. Ti misliš da bi ga Miloje držao u igri da postoji i jedan posto šanse da si u pravu.

14. Pa i ja sam tako razmisljao,al 4x gledah njihovu tekmu, i svaki put iste scene :D
    Mada mu je sinoc Novica prisao nakon ona dva promasena bacanja , i odma je sledeca dva bez koske nabo lololo

15. Micic je izvikan, klosar ne moze da ima jebeno 50% sa linije bacanja, baci 7 trojki jednu pogodi, izgubi 6-7 lopti, i eto, to je njegova uloga.

16. Ali tu su Novica i Drca da napune amatere.

EDIT: 2 od 2 u Krusevcu lolo...bas ih nece...a najjaci ovi naslovi 'ŠOK U KRUŠEVCU'', pa nisu igrali protiv jebene Slobode...

17. Задњи дуел против Звезде Београд у регуларном делу Васа је имао 18 поена и 7 асистенција.... А и није извикан већ је само клинац и неискусан превише.... Он има 4 изгубљене лопте у просеку по мечу.... А то ће се све са годинама поправити.... Он има 5-6 година простора да итекако напредује....

18. DIperu, slazem se da ima on jos mnogo zileta da promeni dok ne postane igrac..
    U principu, gledacemo ga i u finalu, posto ce MMM veceras da sjebe FMP.

MMM= Miloje Micic Novica

19. Sramotno suđenje al neka ovako će biti lepše kad ih dobijemo u finalu

20. Vujošević je onomad rekao, poslije poraza, da je dobro da Zvezda pobijedi, bilo kako, ako će Srbiji biti bolje. Zato ćuti i navijaj za Zvezdu, za bolju Srbiju, za bolje sutra.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.