KK Partizan

1. Ne mogu nikako da nađem tu sliku, a znam na koju miliš.

2. BIla je na ovoj temi,al ko ce sad listati stranu po stranu u nazad.

3. Pomalo haotično u napadu u prošloj utakmici, odbrana sasvim korektna. Nadam se da će samo košarkom da se reši pitanje pobednika, ali teško.

4. Samo kosarka? Bice ovde vise tuce nego u boksu u teskoj kategoriji,al ne sumnjam da ih je Dule tako nalozio da im nece biti problem da ih i u tom slucaju napune do 100

5. luča brljavi, bogdan sjajan. samo da se vrati bertans, malo su se čuknuli kolenima on i simonović, mislim da nije strašno.

6. Čestitam, jebali ste nam kevu. Još uvijek nemamo to iskustvo igranja velikih mečeva i tu je ključ vaše pobjede. Ali, iduće sezooooneee... :)

7. Još uvijek nemamo to iskustvo igranja velikih mečeva i tu je ključ vaše pobjede

Šta, treba vam još jedno trojica tridesetpetogodišnjaka?

8. Šta, treba vam još jedno trojica tridesetpetogodišnjaka?

Управо тако. У првих пола сезоне Звезди није фалило ни дан искуства. Главни кривац што је Звезда почела да пада је Човић. Успео је прозивањем играча у медијима свима да направи притисак и све је, нормално, кулминирало у последњој утакмици. Најбољи пример је Ракочевић који је кидао три месеца и играо на врхунском нивоу док га Ћоки није прозвао како мора да погађа важне шутеве. Браво, царе, прозиваш кошаркаша да би требало да погоди шут. Па, јеботе, није то фабрика него спорт. Онда су, полако, један по један губили сигурност и од екипе која свакоме може да спакује сто дошло се до екипе која се мучи да пређе педесет.

9. Nismo mi svako.

Mogu da nabijaju Široki Brijeg i kojekakve Makedonce ne i nas :D

Elem

DAAA VOOOOOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽE SVIMAAAAAA

10. Braćo Grobari srećna nam titula. Rasturili smo ih na delove. Ne bih da vršim neke analize sad jer realno koga boli kurac za to lolo

Pa kaže:
    http://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw

11. Ajd i ovde da čestitam. Zaslužena pobeda, imate sjajan tim, nadam se da ćete ga zadržati i dogurati daleko u Evroligi.. Jbga, znam da su problem finansije, nadam se da ćete se i sa tim izboriti i da to uskoro neće biti problem u bilo kom našem klubu...

12. ШАМПИОООН ЈЕ ОПЕТ ПАРТИЗААААААААААН

13. Moramo koju rec i za strucnu analizu utakmice: PARTIZAN SAMPION!
    Jebe nam se sto je moglo da bude 40 razlike, jebe nam se sto oni ne mogu vola u dupe da ubodu, jebe nam se nam bertans nije igrao celo poluvreme, jebe nam se sto su gadjali duleta kaisom, jebe nam se za sudijski kriterijum, jebe nam se za covica , jebe nam se za fmp, JEBE NAM SE JER NAM SE OSLADILO!

Braco grobari, pomozite u izboru glavatara za AcuKG.

14. Glavatar mora da bude rakoč sa punim ustima kurca, jedino je tako pošteno.

15. trebao sam imenovati gif lepo, koi sam krele

16. Sta je sa Bertansom????

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.