KK Partizan

1. Ne mora se meni reći dva puta za takve važne stvari.

LINK

2. Bravo Agilares! To je to!

3. Их, претерасте га.... ипак су то само лименке, нисмо победили Олимпијакос...хуехуе

4. Имало смо луду срећу што Дуле није успео да ухапси Човића на почетку сезоне. Да је успео, сад би много теже стигли до титуле. Је л' био неки нови снимак на конференцији?

5. http://www.telegraf.rs/sport/752066-partizan-najduza-diktatura-u-evropi

DOMINIRAJ!
    Sledece sezone da dobijemo i taj Nimburk i Lukoil i da ostanemo neprikosnoveni!

6. Mislim da je Makabi imao nekih 15 zaredom al nisam siguran. Možda i grešim. Inače još jedan podatak za divljenje.

7. Mislim od timova koji igraju u Evropi lolo

8. А шта ако Војводина одустане и Раднички плати ВК за јадранску?

9. Svejedno ga duvaju, nisu ispunili uslove na vreme licenca dodeljena Cedeviti i to je to.

10. http://kapiten.rs/kosarka/dasic-stize-u-partizan/

Dasic u Partizanu! O.o (nzm dal ste postovali vec)...

11. Ma tog Dasica nam dovode od 2010.

12. Jer pazi, menjali se treneri i igrači... ali Neša Trauma je uvek bio tu da bude jeban.

13. Диви Леа што пева Цецу....

ЈЕБИ ЋОКИЈА, ГОВНО ЋОРАВО.... Сад ће му вероватно бити крив и онај нацкли из Агрожив рекламе....

Туцани, Макаби има од сезоне 69/70 па до 91/92 најдужи низ....

14. Mislim i da su posle toga opet napravili neki bolestan niz i da su pre nekoliko godina iznenada izgubili od Hapoela menščini. Mada ješe ne pripadaju Evropi iako igraju evropska takmičenja tako da je ovo naše najveći niz obrni okreni.

15. Ali kad se samo setim prvog derbija u sezoni. Mi umorni od Evrolige, oni napaljeni. Dobili nas. Kakva je to samo bila parada statusa na fejsu- BOLJI OD EVROLIGAŠKE PUBLIKE, DOMINACIJA, GOTOVI STE GLODARI, UĆUTKANI STE, MOĆNI RAKOČ.

A sada im je ostao samo Neša Trauma.

I da, već sam rekao pre par meseci da sam pojeo govna kako je ovaj naš tim truba, i da su me razuverili.

16. Neka samo ti mrači vidiš da nam dobro ide, nemoj sad da menjaš ploču lolo
    Mislim proslavi sad kako dolikuje al čim krenu pripreme nastavi da mračiš!

17. Ali ova sezona opusteno moze da se nazove - Dule Vujosevic.
    Ovo sto je covek uradio za jednu sezonu, u kakvim uslovima, i s obzirom na to kakve smo sve sportske udarce dobijali, ne moze niko drugi.
    Iz ovoga su naravno iskljucena ona silna saopstenja koja stvarno nisu trebala ni njemu ni Cokiju,al ako mu je to bio izduvni ventil nakon teskih treninga, onda mu neka i to.

Koliko god to Cokiju i ciganima smetalo, sve trofeje smo uzeli iskljucivo KOSARKOM, a najbolji dokaz toga je i ovo ponizavanje u finalnoj seriji.
    Sa druge strane, jedini trofej koji smo izgubili , uzet nam je VAN TERENA.

Sad imamo jedno mesec dana da odmorimo glave,a onda krecemo u nove pobede!

18. Ма јебеш куп.... То је трофеј од буквално 3 утакмице.... Ни близу АБА лиге и првенства....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.