KK Partizan

1. Ljudi Čakar je koliko sam ja čuo završio što se tiče ozbiljne košarke, njegova kolena su skroz razjebana i on nema šanse da istrpi treninge i način na koji mi igramo a to je jeziva odbrana. Poprilično sam siguran da nas on napušta. Zato i nije bio ni u 12 u KLS a nije čak ni ulazio u igru kad su svi ostali ulazili pa čak igrali i po 6-7 minuta. Ozbiljna je povreda u pitanju. Đekna nek ostane što se mene tiče :D On nema ni blizu ogromnu platu ko Čakar.

2. Ђекић има, ваљда, уговор по ком сваке сезоне добија све више пара, тако да нису ни то у следећој сезони безначајне паре. Што се тиче, Чакаревића, он ће можда и да нас напусти, али ћемо то дебело да платимо и поред повреде.

3. Moguće za Đeknu al je on krenuo od onog osnovnog stipendijskog ugovora, kontam da nije mogao da dogura ni do polovine Čakarovog ugovora do sad a pritom je pružio daleko više od njega a plus je i naša srećna amajlija lolo
    Kontam ja da će Čakar morati da dobije nešto al dogovoriće se u klubu valjda sa njim nešto. A on može u Megu ili tako neki tim da pokuša da vrati karijeru na staro. On je napadački bio dobar u Radničkom al tamo nema pritiska kao u Partizanu. On je kod nas igrao očajno jer pukao pod pritiskom i gubio samopouzdanje. Neka Mega, Radnički, Vojvodina bi za nejga bili odlična opcija. Nema pritiska od rezultata.

4. Радмило Топола
    сам' да велим газимуду да ево испуњавам опкладу од вечерас, 3 дана држим ракара на аватару.

Coa, ne moras, ionako mi je draz bila u samoj opkladi. Racunaj da si ispunio opkladu, tacnije da si ispostovao dogovor ;)

5. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970858_4865944653093_1498717327_n.jpg

EDIT: I cisto da napomenem da je tema za prepucavanje zakljucana samo 2 sata posle finala. Au musavi, pa zar vise ne mozete ni sportsko podjebavanje da izdrzite..

6. Ja sam se šokirao kada sam video da ta tema jutros nije otvorena. Mislim da bi sam nakucao tamo jedno 5 strana postova koliko bi ih prozivao.

Nema veze. Nadam se da su naučili gde im je mesto i da su one izjave što su davali tokom cele sezone, smešne kao bioskop, nerealne i samo plod neke velike želje, ali ne i trenutne mogućnosti, a ako ikada budu prekinuli Partizanovu dominaciju, to može samo radom i poštenim ponašanjem, a ne ovim divljaštvom što su pokušali ove sezone.

7. Cekamo LEBRONA, DURANTA I TEA
    Da zasmejava nas opet ekipa EF EM PEA!

8. Morao sam da završim onu temu pravim postom. Da se zna ko je gazda. Sada će ta tema da miruje do "Sledeće sezone" lololo

9. “Мораш да се трудиш да заслужиш место у тиму. Знам да нисам најталентованији играч, али на терену нико не може да бори јаче од мене, због тога ми је тренер пружио шансу”

Ovaj Dule ako nastavi da lozi ove igrace, stvarno ce osvojiti EL u naredne 2 godine..

10. Nije mi bilo jasno kako se Bertrans povredio. Jel teza povreda? Bilo bi steta, mali bas kida. Kako je samo zavalio Katicu bananu, ono je bolelo...

11. Samo kad bih nasao onaj post koji sam napisao nakon sto sam stavio ovu sliku na glavatar.
    Bilo je to u jeku neke argumentovane razmene misljenja sa Dogom..
    Ne znam tacno kako je bilo,al je u fazonu , evo stavio sam ovu sliku jer ce u narednom periodu biti prilicno aktuelna.. A cini mi se da je to nakon finala u KG bilo..

12. ali kako je brat DŽonara zaključo onu temu ao ao aoooo! Sumiranje hehehe

13. Dzoni jebote, ladno ne ubaci odgovarajucu muzicku podlogu tamo na temi..
    http://www.youtube.com/watch?v=W4nQpL_N0hc

14. XPACT
    Nije mi bilo jasno kako se Bertrans povredio. Jel teza povreda? Bilo bi steta, mali bas kida. Kako je samo zavalio Katicu bananu, ono je bolelo...

Ne zna se jos. Ovih dana ce ici na skener pa cemo videti. Mi se samo nadamo da nisu ligamenti popucali, jer bi u tom slucaju pauza bila bar 6 meseci..

15. ali kako je brat DŽonara zaključo onu temu ao ao aoooo! Sumiranje hehehe

Pazi, ako se ikada desi da zasluže, ja se prvi ljutiti neću da je zatvore oni onako, mada možda to kažem zato što oni nikada neće osvojiti ništa osim kupa pa sam kao pošten lololo

16. Mislim Džoni da si trebao i da ubaciš ovaj klip na kraju jer oslikava njihovu inferiornost u odnosu na nas, njihov decenijski strah. Ne mislim tu na trojku već na reakciju već žestoko istraumiranog Neše Ilića koji čim je video da lopta dolazi do Bertansa kreće kući čovek, znao je šta sleduje nije hteo ni da gleda da li će Berta da pogodi. Sve mu je bilo jasno samo je krenuo kući lololo
    Obratite pažnju na prvih 10 sekundi klipa kad lopta dolazi Berti u ruke lolo
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3O9sGoQtBKA

17. Na poslu ne mogu na ju tjub pa ne vidim klipove. Ako misliš d aće se lepo uklopiti u onaj moj poslednji post, pošalji link Agilnom d'ubaci tamo :)

18. Obavezno pogledaj kad dođeš kući lolo
    Čovek samo digo ruke i krenuo kući lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.