KK Partizan

1. Da se ne lazemo, kljuc za ovako laganu setnju kroz finale plej ofa jeste smena Vukoicica. Ekipa je naravno postala nestabilnija, jer kada vidite da i covek koji je najzasluzniji za dobru igru i trofej moze preko noci biti smenjen, svakako da udje nemir i u igrace koji nemaju visegodisnji ugovor - a takvih je verovatno vecina.
    Naravno da bismo osvojili i da je ostao Vukoicic, ali sigurno ne ovako ubedljivo, mozda bi se cak igralo i 5 meceva.

2. Vukoicic ih je drilovao otkad je dosao, lose tempirao formu jelte...a kao trener je ok, e sad to sto se cokiju ni fil dzekson ne bi svideo, to je druga stvar...

3. ma smena trenera ko svaka druga zvezdina u poslednjih 15 godina. i vukojicic je imao finale aba lige, ovaj finale srpske. epilog znamo...

4. Није имао, смењен је 10 дана пре Лакташа.

5. Generalno svaka smena je losa ali postale su normalna pojava. I to da su doveli nekog trenera nego ovog smrdu, trenirao buducnost. a ostali treneri koji nesto vrede pre ce da pauziraju godinu dana nego da rade u zvezdi. pa i vujosevic, da nije ispusio u rusiji ne bi ga mi vise videli.

6. Nijedan trener koji zna znanje i drzi do sebe ne bi preuzeo tim 10 dana pre plej ofa. Sta on moze sa ekipom za 10 dana?
    Btw, janpi, avatar ti je boles' mozga!

7. Dzabe pricamo ovde o pojacanjima.. Dok se ne bude 100% znalo ko ostaje, nece se niko dovoditi..

8. a zaboravim da promenim, jbg.

ko god da ostane ili dodje ne brinem se. mada me zanima kakva ce biti prva petorka. uh, krstic :)

9. Janpi, pa ne misli se na Nenada Krstica :D

10. Čekam prvi zvanični odlazak i prvi zvanični dolazak. Ovo što se priča jebaiga, mogu da kažu i Lebrona da ćemo dovesti dok ne potpiše niko ništa.

11. Lebron dolazi u Zvezdu, jebem ga, nemojte nam stalno krasti igrače!

12. Pustili smo vam Brauna, ko vas jebe! LE BRON JE NAS!

13. Lebron je odavno njihov pik, nek ga oni potpišu.

14. Uzmite Lebrona, mi ćemo Grina, kad je mogao za Olimpiju igrati, može i za nas.

15. Dogovoreno! I posle kažu ljudi da mi ne možemo da se dogovorimo i da se samo svađamo. E ovo je za mene prava parada navijača!

16. Ako oni uzmu Lebrona, mi onda dovodimo Kostu Perovića. Pa neka vide kako će!

17. Za nas bi najveće pojačanje bilo kad bi ceo tim (osim čakara i đekne njih ne računam u tim lolo) ostao na okupu.Jest da je teško zamislivo al ja se nadam da je moguće i ne verujem da bi Dule ovako podmladio tim da bi ga posle pola godine polovina napustila.
    Što se njihovih pojačanja tiiče vidim da im dolazi Blažič

18. Pih, pa mi onda Čovića iz Voše vraćamo, jebani ste iduće sezone!

19. Ako uzmete Čovića - Kešelj je naš!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.