KK Partizan

1. Ne provocirajte dovescemo Djuru Ostojica!

2. Ako nastavite da kenjate vratićemo Acu Rašića pa ćete se jebati u čmoooor.

3. Haha, ĐURO OSTOJIĆ JEBOTEBOG!

EDIT: Šta je sad sa njim, nadniči negdje?!

4. Zavrsio Djuro karijeru 2011. u grckoj. Tako bar kaze Eurobasket.

5. Dule kod Tegija na SOSu

6. ubacice na jutjub valjda.

7. ima sutra repriza.. oko 12 ili 1 pocinje, valjda!

8. odlicno, nisam ni ovo sa milosavom bogdanom i lucom pogledao, taman cu oba sutra

9. Nego kako, Šalić umesto Muslija, mora da se podmladi ekipa!

10. Cuo sam da ce vujosevic da vamode

11. Ja sam čuo da ćete dovesti lebrona pa ćemo morati i njega da jebemo opaaaaaa

12. Jaka Blažić ima velike ambicije kada je izabrao Efempe. Hoće čovek da bude drugi u regionu.

13. Jaka ima da patlidzanu nabije komplekse

14. Jaka ima da patlidzanu nabije komplekse

Pa ono, nekako mi nikada nije bila jasna vaša logika. Vi tvrdite da nemate komplekse od Partizana, mada ste i dalje u onom periodu kada "negirate" što bi psiholozi rekli i onda ste u stanju da izjavite kako će nama Jaka da nabije komplekse. Mislim ajde mi tačno reci, pošto vi tvrdite da nemate komplekse, šta to tačno Jaka može da uradi da bi nama nabio kompleks od vas i uopšte čitav vaš košarkaški klub, a da to nije već milion puta vama urađeno na vrlo brutalan način od strane nas? Tačno mi reci šta će to da uradi? Šta ćete vi da uradite to sledeće sezone?

Pobedićete nas 40 razlike? Osvojićete 12 titula u jednoj godini? Pobedićete nas 20 puta u finalnoj seriji od tri do pet utakmica? Pobedićete nas 45 puta u 50 međusobnih duela? Možda će naš trener da izjavi da skidamo gaće? Ili će naš trener da izjavi kako će stoka da nas nabije 30 razlike? Šta? Plakaćemo?

Lečenje vama treba dečko.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.