KK Partizan

1. ЈЕБЕМ ТИ ДРЖАВУ

2. Ja mislim da za lucu nije uzeto manje od 200k

3. Verovatno i vise, cujem da kazu da su i Partizan i Lucic zadovoljni uslovima. Plus je verovatno i oprostio sva dugovanja, sta je to za njega sad kad je milioner :D

4. Realno, kad sam video da ce da dobije 2 milke za 3 godine, skontao sam da bi bilo greota kociti decka u tako tome. Uz to, Valencija nije neko preveliko ime gde ce morati da sedi na klupi zbog nekog ko je skuplji. Bice standardan tamo, podicice igru na visi nivo pre svega zbog kvaliteta ACB lige.. Bas sam nekako ubedjen da ce se dobro snaci tamo, i da mu je prava odluka da ne ode u neki od top timova (verujem da ga je i neko jaci trazio).

5. Meni drago što je otišao em za tolike pare em u takav klub gdje mislim da neće sjediti na klupi, jer nema nekih zvijezda. A čim je Partizan zadovoljan znači da je dobra kombinacija ispala, i Partizan dobio para dosta a i vjerovatno je ovaj rekao kao i Mačvan "platićete kada budete imali".

6. "platićete kada budete imali".

Znaci nikad :D

7. Ma platiće al ko ona fora kad nekom posudiš 20 maraka pa mu vraćaš po marku svaki 7 dana, pa onda na 5-oj marki ovaj kaže "ma ne moraš više ni vraćat" :)

8. елем. Не бринем. Земља јесте говно која мутанту даје паре а институцији не

A kako to država smije uraditi? To su pare poreskih obveznika, ima da na ulice izađemo!

Ne kenjajte sa ovim, smorili ste međeda.

9. Шалабајзеру, паметан си човек. Ћоки се 2001. и 2002. накрао у копненој зони безбедности, одоздо сам, знам све. Одатле паре за Миличиће, црнце... Држава која то толерише је говно.

10. JEBACEMO I BEZ KAPITENA!

11. Vidi, da je samo Ćoki krao i da mu se tolerisalo, ova država bi bila bogatija od mnogih evropskih. Ali nije. Ono što je on krao je mizerija čista za gospodu u vrhu vlasti, koja je to kulturice radila i još uvijek radi, bez obzira na stranačke boje.
    I sad možemo mi ladno da optužujemo državu kako je sistematski rušila Zvezdu u većini sportova, jer, malo je čudno da u 3 sporta takoreći nestane, nisu odjednom postali junci, pa da nemaju pojma o vođenju kluba. Ali, ko to zna? Ja vjerujem da jeste, vi grobari ne mislite tako i okrećemo se u krug stalno.
    Zato, manite se Ćokija, državnog projekta, pičke materine, gledajte sebe i svoj klub, imali ste izvanredne rezultate i budite ponosni na to. Svaki klub ponekad upadne u krizu, mi najbolje znamo kako je to teško, a i, jebemliga, najbolje da vladate još 20 godina, da nemate konkurenta. Bezveze. Napraviće vama Vujošević dobar rezultat i sledeće sezone, ne brinem ja. Zato, pustite gluposti, daj da se borimo na terenu, pa kakav god imali tim i mi i vi, nije bitno.

12. Pobogu, Zapata, jel pratis ti medije ovih dana? Pa covic i zvezda sve rade TRANSPARENTNO.

13. smorili ste međeda

Razlog više da otpišaš na temu vašeg nekadašnjeg kluba u kojoj sad raspravljate o pojačanjima FMPa iz Železnika za koji inače i navijate iz nepoznatih razloga.

14. Како сте се само усудили да након Фајнал 4, два 1/4 финала и неколико топ16 фаза Евролиге, 6 Јадранских лига и 12 узастопних титула тражите помоћ државе пре Ћокијеве машинерије за прање пара?

15. Treba da nas je sramota.

16. Људи искулирајте, јасно је и пантерима колика је Човић лопина (што неко рече, биће занимљиво гледати како га говњивим моткама јуре кад реши да оде из клуба илити кад напуни џепове) него овде контрирају и праве се глупљи но што јесу.... Јбг, то им сатисфакција, кад већ на терену немају шта да траже.

17. Gurbeti zaista jesu specifican mentalni tip.

Partizan godinama igra Evroligu, prodaje igrace za veliku lovu, a kako cigani pricaju drzava nam je davala pare 10 godina koliko smo hteli. A koliko se ja secam, nikada igraca nismo doveli u junu, uvek se cekao septembar pa se dovodio onaj najbolji od onih koje niko drugi nece. I uvek je bila muka sa novcem. Da ne pricam prava od marketinga, El godinama i ostala sredstva koja su ulazila. Pa da nam je drzava davala bili bismo prvaci Evrope lagano. Zasto Tadic i ostali nisu dali pare? Zasto Dacic nije dao pare iako je izvukao milione iz FK? Zato sto ne mrze nikog.

Na drugoj strani imamo ugaseni klub i pripojeni Zeleznik. Tim koji igraca nije prodao 10 godina. Evrolige videli nisu. Niko im nije placao tv prenose, a navijaca nisu ni imali do pred kraj prosle godine. I evo, budzet od 5 miliona evra? Zasto?
    Gurbeti mrze, oni ne mogu ocima da gledaju kad nesto valja. Vucic ce zatvoriti 10 fabrika kako bi od privatnog kluba iz Zeleznika napravio prvaka.

E to je razlika izmedju nas i njih. Ne moze se silom, mrznjom, kradjom i neznanjem protiv svega sto vredi i sto je dobro. Zapamtite. Uzivajte grobari, uskoro stize jedno lepo pojacanje. Mislim da ce i navijacice fmp-a da se upiske od muke.

18. Evo, čovjek fino kaže, Čović lopina, jasno i nama, smijaćete se kad se budemo žalili na njega. Nema potrebe da vama više smeta nego nama. Sjebaće nas, navijajte za njega, nemojte da plačete.
    Na terenu ste bolji, radujte se, nemojte plakati za državnim parama.
    Bolji ste godinama (nije bitno kako), a i dalje plačete.
    Plač-plač-plač.

EDIT :

Gurbeti mrze, oni ne mogu ocima da gledaju kad nesto valja. Vucic ce zatvoriti 10 fabrika kako bi od privatnog kluba iz Zeleznika napravio prvaka.

Hahahaha

19. koji likovi ođe postuju... ĆOKI LEGENDA!!!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.