KK Partizan

1. Ma nek mastaju samo..
    Nego, na koju foru musavci jebote dovedose dva igraca i to na po 3 godine?
    Mi i kad nadjemo amera,jedva smo ga nagovarali i za onu godinu, a oni ko iz picke odmah na 3 godine..

2. Ma ok taj deo mi je jasan,al koliko znam, ti stranci sto dolaze kod nas uglavnom potpisuju na godinu dana jer planiraju sledeceg leta u neki boji klub, jelte..
    E sad ,ne moze ni zvezda ovima da ponudi ne znam ni ja koliko.. Mada ovaj francuz im je sigurno uzeo 300-400k po sezoni..

3. Ne znam, možda se pravi neki projekat na duže staze, sa stalnim učestvovanjem u evroligi... Ako je tačno da je budžet za ovu godinu 5-6 miliona, onda nije ni čudno ovo s ugovorima. Mada, vjerujem da u ugovorima ima klauzula da za neku određenu kintu mogu otići. Samo da ne bude fazon Cedevite, da rasprodaju igrače ako ne prođu dalje...

4. ja samo da pitam, jel kasno da istaknem da smo jebali efempeoa u goozoo?

5. Cigani mastaju o otimanju Bogdana jer se zna da je bio cigan pre dolaska u Partizan, a i menadzer njegov izgleda vrsi pritisak na njega da promeni tabor. Samo sto od toga nema nista. :)
    i.imgur.com/vvbFzgD.png

6. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEE

7. E u pičku lepu materinu. JEbem ti ovu govnjivu državu. Ne mogu da daju dovoljno para da se ovaj jeftin sastav zadrži a ovamo ona veštačka tvorevina koja ništa nije osvojila ima budžet između 5 i 7 miliona evra. Celom državnom vrhu se najebem keve ako nam se ekipa raspadne.

8. Ako ode Luca, ostaje Gagi. Nerealno je ipak da zadrzimo ceo tim. A i od Luce cemo barem neku kintu da uzmemo, s obzirom da ima ugovor na jos godinu dana.
    Ja se samo nadam ce Muslija neko da pozeli,pa i da za njega uzmemo neku paricu, i onda da dovedemo neko pojacanje..

9. http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/235398/Partizan-ostaje-bez-kapitena-Vladimir-Lucic-odlazi-u-Valensiju

bez zajebancije, ovo je extra ugovor!
    Iz zahvalnosti za ono sto je ucinio za nas, neka su ga pustili. Toliko kinte u Partizanu ne bi zaradio za 10 godina.

EDIT: Jel ja to dobro vidim da je Vukoicic "ozdravio" i ide u MZT ili tripujem?
    Izgleda da je samo prehlada bila u pitanju,a Coki brze bolje dao otkaz, da ne dobije slucajno upalu pluca..

10. Edokurca! Sta cemo sad? :(

11. SAd cemo Gagiju zivotinji da opustimo lanac malo, ima da reseta kao u finalnoj seriji protiv FMPa!

12. Ово што Туцаник рече.

13. Врати се царе кроз 10-ак година, кад већ будеш покупио све трофеје по Европи, па још једну сезону да мочаш по Ћокијевцима...

елем. Не бринем. Земља јесте говно која мутанту даје паре а институцији не, али мислим да ће бити пар бомба појачања. А и да не буде, с Ђекном јебеним има да освојимо све опет.

14. Под бомба појачањем ја бих навео одлазак Муслија. Само да га моје очи не гледају.
    Очекујем експлозију Богдановића.

15. Nema sta da ocekujemo eksploziju Bogdanovica, on ce morati da trpa. Ove sezone je eksplodirao, zamisli tek sad kad je na svojoj kozi doziveo da se vredan rad isplati. Treba nam neko valjano pojacanje, bice ih ne sumnjam, ali jebu nas malo one blokade racuna..

Sta je sa onim sponzorom sto se pricali, jebo mu pas mater?

16. Da postoji neki jak sponzor u planu ne bi se ovako lako odrekli Luče pogotovo posle povrede Berte. Da je Berta zdrav očekivao bih odlazak kapitena al posle povrede nekako sam se nadao sponzoru i zadržavanju tima. Nemam ni najblažu ideju gde ćemo naći keša za dve trojke sad.
    Sad će vrv onog panja Dašića da potpišemo da igra 3 i krpi četiri kad Žofri nije u igri. Usrećili smo se.
    Inače ne verujem da smo uzeli neku bitniju kintu od LUčića, to je neka sića i oprost dugova u pitanju vrv.
    Novica rekao da ide preko kao što se i očekivalo tako da ni od njega nema ništa.

17. Е мој Сизифе, тежак је ово камен.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.