Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Za Katnića kažu da je to bila patka, sprdnja šega i zajebancija.
Fala kurcu, znači stiže Milenko.
Miško kod Tegija, retko mutna faca.
Kako čujem zalizani potvrdio da Milosav ostaje. Što znači da imamo novog kapitena! Toša rekao da nas ne napušta niko od bitnih igrača, odlaze samo oni koji nisu zadovoljili.
AJDE MUSLI BLISTAJ NOĆAS!!!
http://www.zurnal.rs/2013/06/28/todoric-nema-odlazaka/index.html
Ako je ovo tacno, uz moguci dolazak Tepica i stranca 3-4 pozicije, panteri ce opet da ga blajvaju kako su to vec naucili.
Гаги продужава уговор до 2015. Људина!
Kako kaze doktor Dule: Neki misle da je nase vreme proslo, ali njihovo jos nije doslo. Seri po panterima, svrsavaj usta i na lakat!!!
Ako produži ugovor onda je stvarno ljudina i grobarčina jer to čini samo sebi na štetu. Čoveku se duguje preko 5 plata, plus igrač pod ugovorom ne može da zabode dobar ugovor kao igrač bez ugovora zbog obeštećenja koje mora da se plati klubu. Inače proveren info Ćoki mu nudio 800 k za tri sezone a ovaj ga odjebo na keca.
Kažu da se traži 1na2 vrv je Tepić.
2 trojke, obe drugog stila jedan 3na2, a drugi 3na4. Sa tim da je prva stranac a druga backup domaći da krpi minute. A ako Berta ne bude mogao da igra drugi deo sezone onda se možda dovede još jedan stranac da ga menja.
I četvorka koja ima šut.
Vala dečko zaslužio da bude kapiten, pored svih osporavanja, podsmeha, kašnjenja plata on je pokazao kako se gine za dres.
Tepić, Krstić/Dangubić, Birčević + stranac na 3 i bili bismo jači nego ove sezone, samo što bih više voleo Krstića zbog šuta. Problem je što Birčević ima ugovor al tu bi Dule možda mogao da sredi nešto sa svojim pajtosom.
http://img43.imageshack.us/img43/4673/u5g0.jpg
Milosav je car.Ako je iko zaslužio da bude kapiten to je on
Krstić i Dangubić 100% ostaju u Megi. Od njih nema ništa.
Not so sure about Tepic. Ne znam treba li nam takav.
Igra 1na2, jeftin je jer je u kanalu. Duletov miljenik a vrhunski defanzivac pride. Dule ni prošle godine nije hteo jakog pleja već zamenu za Lea koji će i ove godine po Duletovim rečima da bude prvi plej ekipe, znači traži se zamena u prevodu dobar defanzivac. Crnja koji će da sedi na klupi i igra 5 minuta po meču može da bude samo neki Tori Tomas a svi smo videli koliko je jadan igrač, mada je ljudina.
Ja Tepića prizivam otkad je otišao i što se mene tiče samo nek dođe.
Jedva čekam novu sezonu. Sprdaćemo ih još bolje nego prošle.
Odjebo Milisav Ćorketa. ZA SVE SE NAVIJA , PARTIZAN SE VOLI! Francuzi nas hvale po celom svetu... INSTITUCIJA I KAD NEMA PARA!
Milosav ce potpisati reviziju ugovora uz produzenje, da bi se i sledece godine uzelo obestecenje za njega!
MILOsAV KAPITEN!
Lovernj i Leo ce toliko da jebu da to nije zdravo. Bogdan ce biti najskuplji igrac u istoriji Partizana, paste sta sam vam reko.
Nego niko nije pikirao onog bogalja Muslija, osecam da ga niko nece ni hteti sad..
A sto se Tepica tice, nisam ja nesto odusevljen njime, mlohav mi je nekako, nema mi energiju onu divljacku,al da bi nam bio koristan , bi svakako. Gordic po svemu sudeci ide, mislim da ce mu Tepic biti dobra zamena.
Musli ostaje i ja sam srećan zbog toga. Mi dobrog centra ne bi imali para da potpišemo pa sve i da Muslija uvaljamo za nenormalne pare a to nije realno. Musli je svoje najbolje partije pružao baš u EL i baš protiv najboljih i to bez minuta seniorske košarke a ne ozbiljne seniorske košarke. Musli će da kida pazte šta vam kažem, ove sezone je igrao odličnu odbranu napad toplo hladno al će sve to da dođe na svoje.
Dobro, ne smemo da izgubimo iz vida to da su svi igraci sad BOLJI za celu sezonu igranja VRHUNSKE KOSARKE.
To je neverovatno bitno kao i podatak da već imaju timsku hemiju i da su se navikli na rad u Partizanu, paklen rad tako da period adaptacije je završen, a proći će on i Dudinu školu na pripremama za repku. Biće bolji.