Ja nisam kenjao da je tim truba ali to nije ni bitno. Lepo smo se nauživali ove godine ponovo, a čeka nas nova sezona u kojoj zakucavamo poslednji ekser KK Mutantu. Paste šta vam kažem.
Ja sam odgledao celu. Nisam se smejao ovol'ko još od kad sam k'o klinac gledao Jenki Zulu. Tegi forsira ono KLUB JE ZAMRZNUT, NIJE VASKRSAO. Jakovljević ima izjave tipa 'ĆOKI LEGENDA', Anđus MORTUS PIJAN, ahahaha ali objašnjava 30 minuta što nema signal KCN u pola Niša a u pola ima... a ovaj četvrti, k'o neki gangster.
Tepić 1 na 2, odbrambeno dobijamo mnogo više u odnosu na Gordu pre svega zbog visine jer sem toga Gorda je igrao dobru odbranu. Napadački mačka u džaku, ako se vrati samopouzdanje dobijamo odličnog igrača raznovrsnog. Al to je sve samo nagađanje.
Nadam se da Milosavljevic ostaje, Gorde mi je zao, dobar momak, imam utisak da nije dobio dovoljno prilike. Svejedno, Vesterman je tu, na njemu je, mislim da Tepic kao igrac koji moze igrati od 1-3 najbolje resenje za zamenu.
Sa ovom ekipom, ako prezivimo naravno, FMP moze samo da nas uhvati za koleno, mogu da dovedu koga zele. Mali Bogdan ce im se brutalno najebati majke.
I meni zao Gorde, drugi deo sezone je solidno odigrao. Fala mu najvise za ono karanje limenki. :D
Ako dodje Tepic umesto njega ja zadovoljan. Neki pominju da smo zainteresovani za Katnica.
Vama baš treba ono, bilo šta da se radujete. Ne treba pobeda. Daj šta daš, pa kad krene sezona opet kanal.
Sve je OK. Nije neka cifra u pitanju samo su nadigli dževu dok nije otišlo u kurac. Tačnije, na vreme.
JEBACEMO EVROLIGUA!
U pravu si Ajakse, prvi sam kenjao da je tim truba, priznao sam to kasnije.
Ja nisam kenjao da je tim truba ali to nije ni bitno. Lepo smo se nauživali ove godine ponovo, a čeka nas nova sezona u kojoj zakucavamo poslednji ekser KK Mutantu. Paste šta vam kažem.
Glodari eto vam ga katanac ahahahha
Vama je ono "daj šta daš" samo da ne morate da razmišljate kako smo opet brisali parket sa vama i ove godine. Ajmo rasni na lečenje.
Јао које циганисање, читам јуче неке наслове и не верујем.
http://www.youtube.com/watch?v=RjudgcmQoNw
EMISIJA JE PRAJSLES
Ja sam odgledao celu. Nisam se smejao ovol'ko još od kad sam k'o klinac gledao Jenki Zulu. Tegi forsira ono KLUB JE ZAMRZNUT, NIJE VASKRSAO. Jakovljević ima izjave tipa 'ĆOKI LEGENDA', Anđus MORTUS PIJAN, ahahaha ali objašnjava 30 minuta što nema signal KCN u pola Niša a u pola ima... a ovaj četvrti, k'o neki gangster.
Cim zavrsim sa ispitom sutra, odma cu da odgledam ovo.. sudeci po komentarima, bolje ce biti od prvog dela Hengovera :D
Braćo, ja gledo emisjiu slučajno.Šalto, i naišo i osto hipnotisan.
Gledao sam sinoć i umro sam.
Pogotovo kad ovaj Anđusov kolega gleda u kameru i kune Stojadinovića, Pinta i vrhušku iz FK CZ.
Ko su ti ljudi?
L U D N I C A!!!
U ovaj deo kad Anđus krene: Kad bi reko ovo ti bi pao sa stolice, Kad bi ti reko ovi bi uzeli šećer i vodu itd. pa oplakao sam!
Anđus legenda!
Važno da se sto ne klima!
Jasmina Džesi Stojanović i ponavlja deset puta pa umro sam! A ovi ga ne fermaju dva posto i svi u glas se dernjaju!
Inače ovaj Jakovljević čoek je tolko duboko u Ćokiejvom dupetu da to gubi svaki smisao.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:441192-Milosavljevic-ostaje-Gordic-odlazi
Izgleda da, kako kažu novosti, Milosav ostaje a Gordavičius ide. Ako Gorda ode to samo znači da Tepić dolazi sigurno a imamo i mesto za još jednog stranca samo još pare da nađemo lolo
Tepić 1 na 2, odbrambeno dobijamo mnogo više u odnosu na Gordu pre svega zbog visine jer sem toga Gorda je igrao dobru odbranu. Napadački mačka u džaku, ako se vrati samopouzdanje dobijamo odličnog igrača raznovrsnog. Al to je sve samo nagađanje.
Nadam se da Milosavljevic ostaje, Gorde mi je zao, dobar momak, imam utisak da nije dobio dovoljno prilike. Svejedno, Vesterman je tu, na njemu je, mislim da Tepic kao igrac koji moze igrati od 1-3 najbolje resenje za zamenu.
Sa ovom ekipom, ako prezivimo naravno, FMP moze samo da nas uhvati za koleno, mogu da dovedu koga zele. Mali Bogdan ce im se brutalno najebati majke.
I meni zao Gorde, drugi deo sezone je solidno odigrao. Fala mu najvise za ono karanje limenki. :D
Ako dodje Tepic umesto njega ja zadovoljan. Neki pominju da smo zainteresovani za Katnica.