KK Partizan

1. Djekna retard. Njegov cale samo ide okolo i prica kako mu sin igra u Partizanu. Realno, ove sezone je odigrao samo minut vise od mene lolo

2. Mojne tako, djekna odigrao ravno 76 minuta u SUPERLIGI!
    A zamisli tek kako bi jebao da smo ga duze ostavili..

3. Cak toliko? Kuda bre ide taj vas klub ? ;)

4. Pa ono, laganim korakom ka tronu Evrope :)

5. Neka ostane, šta ima veze. Nije Vlada Jovanović uspeo skroz da ga upropasti, a Dule može da napravi od njega šta mu se prohte. Nije za Evropu dovoljan, ali za novo čišćenje Ćokijevog privatnog kluba je sasvim dovoljan, a smejaćemo se još gotivnije kada Đekna bude čistio po terenu igrače koje ovi ovi plaćaju 500 soma.

6. Ma taj djekna ne bi sa nama mogao na vos basketu da igra lolo

Inace, juce sedim u kaficu, i pored mene Raduljica. Neverovatno koliki covek. Osecam se kao Bogavac pored njega. Ali iz price sam zakljucio da je teska dileja. I cuo sam da nekog iz partizana hoce galatasaraj, ali jbg nisam cuo ime

7. Meni je najbitnije da je u Partizanu Dule Vujošević. Ko ide, ko dolazi je manje bitno. Dok je bio Vlada OK mi je bilo, ali i Lebron da je bio tu, opet bi mi nešto bila frka. Sa Duletom je laganini.

8. Ako galata oce Djeknu, neka im! Al nek plate!
    Pa Galata trazi centra trenutno. Pominjali su se Dzavai, Milici i Dejvis, tako da verujem da bi kod nas mogli da gledaju Muslija iili Gagica, al su realno oni daleko od ove trojice..

9. I to čmarom po kurcu. RIĐA BLEDA MAŠINA ZA MLEVENJE LIMENKI!!!!

пропали сте
    звезда државни пројекат
    вучић наместио
    човићу легендо

10. Bez zajebancije, sve više mislim da ste zaista u kurcu. Bez igrača ni Dule, ni mlaćenje sudija, ni plač, ma ništa vam neće pomoći. Loše je to za našu košarku, ali, jebi ga, oporavićete se valjda.

11. Kako bez igraca covece?
    Uostalom, pripreme ekipe krecu tek u avgustu, nista ne znaci sto ste vi potpisali ovu trojicu sad, kad uigravanje i trening krece tek za metar ipo dana..

12. Mislite vi to vec 12 godina. Pa odakle vam volja vise nije mi jasno. Imam predlog... pocnite da navijate za Lejkerse, i onda cete biti jaci od Partizana. Vama ionako nije problem navijati za koga god vam se kaze. Covicu legendo.

13. Kako bez igraca covece?
    Uostalom, pripreme ekipe krecu tek u avgustu, nista ne znaci sto ste vi potpisali ovu trojicu sad, kad uigravanje i trening krece tek za metar ipo dana..

Do sad su u avgustu počinjali priču kako osvajaju sve i prekidaju dominaciju institucije, ove godine malo poranili.

14. Ni prošle sezone nismo imali igrače pa ih pomeli metlom ko baba opuške.

15. e doslo je dotle da navijac fmp kako vec prica nekom da je propao.

majica objasnila

16. Jos dvanajes sati do zreba! DAJ NAM SVE NAJTEZE DA SE SPRDAMO!

17. Zna li iko šta se dešava sa KK-om? Kakve su to priče o dugovanju? Može neko konkretno da odgovori, i ukratko.

18. Do sad su u avgustu počinjali priču kako osvajaju sve i prekidaju dominaciju institucije, ove godine malo poranili.

Jebem ga, moramo jedne sezone biti u pravu. :)

Bez zajebancije, mislim da smo ove sezone dosta jači. I vi mislite. Mislili ste i na pola prošle, pa nas je sviju epilog iznenadio.

19. KK Partizan ima dug za porez od oko 500-600 000 evra.
    Medjutim kamate i zatezne kamate su podigle tu cifru na 1,2 miliona evra.
    Igracima , sadasnjim i bivsim, se duguje 1,5-2 miliona evra.
    Najveca dugovanja su prema Katicu, Raduljici i Macvanu.
    Sa vecinom je dogovoreno kako ce se dug placati, i vecina je izasla u susret, ali problem prave Katic i KK FMP. Katic je podneo tuzbu, a isto je uradio i KK FMP zbog dugovanja oko transfera Miljenovica iz FMP u Partizan (Da, Coki jep podneo tuzbu zbog dugovanja prema FMPu,a ovamo govori da je precednik Zvezde).
    Racun kluba je blokiran pre svega zbog onog dugovanja za porez.
    Danilovic je kukumakao pre neki dan, trazi od drzave da izadje u susret i omoguci reprogram otplate duga i odblokira racun kako bi KK nastavio da funkcionise.

To je to.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.