KK Partizan

1. Bez zajebancije, mislim da smo ove sezone dosta jači. I vi mislite. Mislili ste i na pola prošle, pa nas je sviju epilog iznenadio.

Pa i dalje mislim da ste pojedinacno imali mnogo bolje igrace od nas, al je druga stvar sto su nasi podizali formu, a vasi je obarali.
    I da, sve sve, al da budemo iznenadjeni time sto je KK Partizan osvojio dve titule - BITCH PLEASE.

2. Ma iščupaćete se, samo volite kukati. :)

3. I da, sve sve, al da budemo iznenadjeni time sto je KK Partizan osvojio dve titule - BITCH PLEASE.

Niste očekivali, priznaj!

4. Pa ne znam, kontam da su u manjim govnima od Zvezde, al su opet u govnima. Na ovu krizu i milijon je mnogo.

5. Zvezdu su 15 godina uvaljivali u govna, oni, država, ma svi. A sad mi postasmo državni projekat, poslije jedne sezone, boktejebo...

6. Niste očekivali, priznaj!

Daj ne zajebavaj, pa jesmo li vam na onoj temi jos nakon poraza u prvom derbiju rekli da cemo vas jebati u cmoor kad bude trebalo?
    Da imamo Duleta za trenera i da ne verujem u titulu o.0

EDIT: Dube, ma daleko je ovo od neke krize koja preti da ugasi klub (preuvelicavao je tako Danilovic). Pa samo od prodaje sadasnjih igraca mozemo sve dugove da pokrijemo.
    Nego je fora sto oce na vreme da kukumacu da ne bi taj dug rastao i da usput izvuce jos neku kintu od drzave u vidu pomoci i to je to. Mislim, daleko je stanje od idealnog, da se ne lazemo, al mislim da i dalje drzimo sve pod kontrolom.

7. Šalabajzer
    Zvezdu su 15 godina uvaljivali u govna, oni, država, ma svi. A sad mi postasmo državni projekat, poslije jedne sezone, boktejebo...

Aj sacuvaj ove teme za onu temu, preljevace svuda.
    A kad vec bockas onda mi odgovori zasto je i Coki ucestvovao u tom uvaljivanju u govna? Posto smo imali pomoc drzave od 98 pa na vamo, reci mi zasto je Coki ucestvovao u tome u periodu kad je bio zamenik premijera?
    A vi u principu i niste toliko drzavni , koliko ste Cokijev projekat. Sto je u mojim ocima jos gore, jer je te pare stekao tako sto je krao od Kosova. I ne znam kako to vama navijacima stuba srbstva ne smeta?

8. Pa bodrili sami sebe, logično, ali sam siguran da niste očekivali, pogotovo poslije poraza od onih mađarština i ostalih niđeveze ekipa.

9. Eto, sam si odgovorio. Možda nije Ćoki jebavao Zvezdu, al' ga je isto tako bolio kurac za njom. Sada, kad 'oće da napravi veliki klub (i zaradi, da), mora to raditi ovako, jer FMP nema navijače, a Zvezda ima, naravno. A kao vicepremijer, ne sumnjam da je bio upoznat sa projektom uništavanja Zvezde u skoro svim sportovima. To sad i javno govori, a niko iz tadašnjeg vrha ne demantuje, a pogotovo ne tuži. HA!

EDIT : I to sa otimanjem od kosovske sirotinje uveliko preljeva, zar ne?! :)

10. Pa uništavao zajedno sa ostalima, da može neko(on) poslije da to kupi. Al nije to za ovu temu.

11. I to je moguće, Dub. Ma zajebavamo se, kao da je bitno previše.

12. Šalabajzer
    Pa bodrili sami sebe, logično, ali sam siguran da niste očekivali, pogotovo poslije poraza od onih mađarština i ostalih niđeveze ekipa.

Pa za razliku od navijaca istog imena a navijaca raznih klubova, mi u nas tim, trenera i upravu imamo poverenja i kad izgubimo od Madjarstina, Bosanaca i Nemaca.
    Ne sutnemo ga cim izgubi prvu tekmu gde smo bili jaci na papiru, a pogotovo ne pred F4 najvaznijeg takmicenja u sezoni.
    Za razliku od prethodnih godina VI niste verovali da Partizan moze da osvoji 2 titule, ali ja, a verujem i velika vecina ostalih grobara , sigurno jesmo.

I to sa otimanjem od kosovske sirotinje uveliko preljeva, zar ne?! :)

Naravno, kao i cela prica oko naseg gepekovanja sudija i pomoci od drzave,al kad te neko gadja govnima, sigurno mu neces uzvratiti cokoladom. ;)

13. Za mlaćenje sudija imaju i snimci, molim lijepo.

A ono iznad je preljevačina isto tako. :)

14. Pa imaju i snimci gde Coki govori da navijate za FMP , pa vi i dalje govorite da je to jedna i jedina Zvezda.

15. al kad te neko gadja govnima, sigurno mu neces uzvratiti cokoladom. ;)

Prvo lizni pa vidi da li je gomno.

16. Gazimudo, svi znamo kako je pravno uređeno da ne propadne Zvezda, gdje se pišu trofeji, itd, mojne da kakiš.

17. Šalabajzer
    Gazimudo, svi znamo kako je pravno uređeno da ne propadne Zvezda, gdje se pišu trofeji, itd, mojne da kakiš.

To sto ce vam Coki pokloniti ovaj trofej kupa kad zavrsi sa svojim projektom, ne znaci da je to bila Zvezda.
    A i ja nigde nisam video snimak gepekovanja, tako da i dalje stoji da je to klasicno preljevanje.

Prvo lizni pa vidi da li je gomno.

Nema potrebe, prepoznajem taj vonj cak i kad udjemo u Pionir nakon vase tekme.

18. Bole me kurac i za Zvezdu i za FMP na ovoj temi. Kao što sam zamolio Rezervoar Doga da više ovde "objektivno" ne komentariše, tako ću i tebe, Šalabajzeru.

19. Šalabajzer
    Gazimudo, svi znamo kako je pravno uređeno da ne propadne Zvezda, gdje se pišu trofeji, itd, mojne da kakiš.

Kao svi znaju a u stvari niko ne zna.

20. Ima snimak na jutjubu, negdje sam vidio. Vujošević upada u svlačionicu za sudije, a Danilović čuva stražu i ne dozvoljava obezbjeđenju da uđe dok se Dule ne izmori od mlaćenja. :)

Crno, koji si pa ti?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.