U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma dajte, pa teme su navijačke, pa samim tim znači i da ima nerealnih, subjektivnih mišljenja, nemojte se ložite, jebo vas kru.
Što se tiče ponavljačine, pa, otprilike svaki vaš post je ponavljačina, jedini je Truć izuzetak, realno.
Ovo važi i za GazimudOA.
Mislim da još nikad nisam uspio pročitati janpijev post, pa taman imao 5 slova, jer smori poslije trećeg slova.
A para ne a para nema
Ja ne čitam janpijeve postove lolo
Ja bre volim ovde da prodiskutujem tekmu, potencijalna pojačanja, pojačanja, odlaske a ne da čitam sranja. Isto tako na vađoj temi nikad nisam srao. Ne znam da li sam tri četri puta postovao ukupno i nikad ali nikad nisam provocirao.
POgotovo nisam dolazio da vam "objektivno" objasnim kako nemate pojma i tome slično.
Pišite šta oćete zabole me kurac više al ono već par dana se na ovoj temi istovara đubar, počeću da je zaobilazim.
Ma znam, isto je i na našoj temi, čim krene normalna diskusija, upadne neki grobar sa "aaaa vidi limenki što se lože, aaaaa".
Meni realno puca kurac za obe ekipe, simpatišem Zvezdu i to je to. Navijačko loženje me prošlo prije 10 godina.
Ne bi se reklo, jedan si od zagriženijih ovde
ma salabajzer stvarno ne zelim vise da citam :
to pisete svake godine, svake godine isti kurac, i ne zelim da procitam pet tvojih postova da bih procitao nesto zbog cega sam dosao ovde.
ja sam uvek prvi za "objektivno navijacko prepucavanje" ali sve dok ne pocne punjenje u evro ligi ili stvarno ne vidim razloga za pominjanje vaseg tima na ovoj temi.
ae zajebite, stvarno cu poceti opet da vas napusavam na vasim temama.
znam da ne citate
Griješiš.
https://pbs.twimg.com/media/BOR55gCCcAEj71r.jpg
Vidi Dule, jebemo musave bez ruku :D
Slika odlično pokazuje trenutno stanje u klubu. Izgubili ste tlo pod nogama, hnjoooo
Pre bih rekao da je SAMO NEBO IZNAD NAS :P
Jeste, ali još malo i ronite sa "pravom" Zvezdom. :)
I to je za ljude, steta sto je vama tako tesko da skapirate.
Doduse, vi niste ljudi, vi ste mutanti :)
E saće žreb za EL.
Ima uzivo na jutjubu cini mi se.
ili ne
Ja gledam na sport klubu al vrv ima na sajtu EL neki strim
Ima na sajtu EL direktno.
Esu počeli dizvlače grupe?
Aj piši ako ti nije frka kada izvuku.
Nisu još, prvo će za kvalifikacije pa onda grupe. Biće direktno i na vukajliji lolo
DRŽTE GROBARI, TU SMO I DA SE POMAŽEMO, NE SAMO DA SE PLJUJEMO
http://www.euroleague.livebasketball.tv/live/event/846691