KK Partizan

1. Javna tajna - plan spašavanja Zvezde.
    StrajaKg, malopre.

2. nakon vase tekme.

ima i nijemih posmatrača košarkaške scene.

3. Ja sam otvorio temu, ali sigurno ne za prepucavanje. Ovde pričamo o KK Partizan, ne o drugim klubovima.

Imaš svoju temu, imaš temu za derbi, ako ti to nije dovoljno otvori novu, pa pravdaj Čovića ili šta ti ja znam koga.

4. Šalabajzer
    Ima snimak na jutjubu, negdje sam vidio. Vujošević upada u svlačionicu za sudije, a Danilović čuva stražu i ne dozvoljava obezbjeđenju da uđe dok se Dule ne izmori od mlaćenja. :)

Znaci ima snimak hodnika ispred svlacionice. Ono sto se unutra dogodilo ne znamo. I da li treba da napominjem da je za gepekovanje neophodan auto, tacnije jedan njegov deo koji se zove GEPEK i nalazi se pozadi.
    kad posedujes vozilo, ili makar njegov zadnji kraj, onda moras nekog unutra da zatvoris i vozis ili vuces okolo da se ovaj uplasi, ili ga odvedes u neki sumarak pa ga ubjes od batina.

I jos ovo pitanje oko tog famoznog gepekovanja, kako to da Dule "mlati dok se ne umori" a sudija nema ni masnicu , ni podliv, ni prelom, ni naprsnuce, tj sudi vec sledecu utakmicu? Znam da je Dule Bog al nisam znao da ima isceliteljske moci..

5. Zašto se ovde raspravlja o malom privatnom klubu iz predgrađa Beograda?

6. Dogovorili se ja i Dzoni da grunemo po iljadarku za spas našeg KK-a... Može Cigani da se pojačavaju kolko oće,opet ima da ih punimo... Realno ste na papiru i ove sezone jači bili. Jebe vas cigani to što imate plaćenike,a nama i Francuzi vatreni grobari postanu. INSTITUCIjA.

7. Opet taj Dule, pa nije on Partizan. Jest on svetac navijačima Partizana, al da je stoka, jeste. I ne mislim na njegovu kilažu.

8. E ljudi ne uplaćujte keš dok se račun ne odblokira jer onda pare ne idu klubu.

9. Jest on svetac navijačima Partizana

NIKADA!
    Za mene je smeće koje dobro radi svoj posao.

10. dobro radi svoj posao.

I dokle god je tako , za mene ce biti legenda, i bolece me patka da li ima jednu ili sest ljubavnica, da li je nekrofil ili zoofil, da li placa porez ili zicka za pljuge.

11. Znaci ima snimak hodnika ispred svlacionice. Ono sto se unutra dogodilo ne znamo.

Ljubili se, garant, a kod nas je gej tabu tema, pa su pustili da uđe u svlačionicu, iako se ne smije.

I da li treba da napominjem da je za gepekovanje neophodan auto, tacnije jedan njegov deo koji se zove GEPEK i nalazi se pozadi.
    kad posedujes vozilo, ili makar njegov zadnji kraj, onda moras nekog unutra da zatvoris i vozis ili vuces okolo da se ovaj uplasi, ili ga odvedes u neki sumarak pa ga ubjes od batina.

Šaljivo.

I jos ovo pitanje oko tog famoznog gepekovanja, kako to da Dule "mlati dok se ne umori" a sudija nema ni masnicu , ni podliv, ni prelom, ni naprsnuce, tj sudi vec sledecu utakmicu? Znam da je Dule Bog al nisam znao da ima isceliteljske moci..

Stara škola, po bubrezima. :)

EDIT: Crno, ja i raspravljam o Partizanu, međutim, prečesto vidim da se raspravlja o Zvezdi, pa kao navijač odgovaram. Imaš mod tim, rasplači se, pa će me banovati.

12. Aj ponovo da pitam pošto vidim da ne obraćate pažnju.

Zašto se ovde raspravlja o malom privatnom klubu iz predgrađa Beograda?

Ajmo limenkari razlaz sa ove teme.

13. Tucani, čitaj, vidiš da se radi o Partizanu, samo je Penzioner pominjao Zvezdu. :)

14. Ne mogu da čitam "objektivno" viđenje dominacije Partizana od strane navijača čiji je klub zamrznut pa sad navijaju za mali prigradski privatni klub.

15. Jebi ga, tako ja vidim. Zato se i raspravljamo, jer se mišljenja sukobljavaju. Inače bi se slagali, zar ne? :)

16. Jašta al ovo je tema KK Partizan a ne "Srpska košarka" ili "Košarka" tako da takvoj razmeni mišljenja ovde nije mesto. Vaša "objektivnost" nije potrebna na ovoj temi.

17. A jesi neki džangrizav.... Vidi se da ste godinama bez pravog protivnika postali uljuljkani, pa vas sad bilo kakva konkurencija nervira. Kao da predosjećate krah...

18. Brate ponavljate se već i to previše. Jednostavno me smara da kod dođem na ovu temu čitam o tome. Generalno bi takve raspravke trebalo premestiti na temu Košarka ili tako neku a ne istovarati đubar ni po vašoj ni po našoj temi.

19. Salabe , ne kaki. Tvoj prvi vecerasnji post na temi je:

Bez zajebancije, mislim da smo ove sezone dosta jači. I vi mislite. Mislili ste i na pola prošle, pa nas je sviju epilog iznenadio.

Jasno je da aludiras na KK FMP. Ja sam ti uzvratio time da nas epilog nije iznenadio jer smo mi KK Partizan i da titule ne mogu da nas iznenade,a ti na to odgovoris sa:

Šalabajzer
    Zvezdu su 15 godina uvaljivali u govna, oni, država, ma svi. A sad mi postasmo državni projekat, poslije jedne sezone, boktejebo...

A i lepo sam ti rekao odmah u prvom postu da batalimo tu spiku. Cekamo onu temu pa cemo se tovariti. Do tad uzivajte u pojacanjima, vidimo se sutra na zrebu lolo

20. fora je sto smo svi mi znali da partizan u sezonu ulazi sa klincima, da su otisli oni iskusni i da tim klincima treba vremena da se uigraju tako da nismo imali velika ocekivanja i nismo zahtevali neke velike rezultate u toj sezoni. znaci za razliku od vas mi smo svesni ko je partizan, za koga navijamo i kakvi su planovi tima za tu sezonu.

e onda smo sa tim klincima osvojili aba i srpsku ligu, nadigrali vas u svim takmicenjima i pokazali gde ste vi a gde smo mi.

ne kapiram sta sad vi serete po ovoj temi, javite se kada osvojite nesto jer ne vidim o cemu bi mogli sad mi da diskutujemo sa vama. javite se u maju sledece godine da cestitate opet i to je to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.