KK Partizan

1. Sviđa mi se grupa. Pogotovo mi je drago što smo izvukli CSKA i Barselonu. Da se svetimo.
    Jedino mi bode oči Fener, mada sada su potpisali Željka, znači će nas pušte, lolo.
    Buđevik i Nanter su ekipe koje se moraju pobediti kući, a na strani verujem da mogu da se pobede, pogotovo Francuzi.

Ko što ste već pisali 4-6 je sasvim dovoljno za prolaz, mada verujem da kada se klub stabilizuje mogu i do trećeg mesta. I naravano boljeg skora. Meni miriše da će nam skor biti 5:5. Živi bili pa videli.

2. Добру групу имамо. Мада то у ствари и није толико битно, јер смо већ зилион пута доказали да можемо да добијемо апсолутно сваки европски клуб и овде и тамо.
    То је и поента Партизана као клуба у Евролиги, да јебемо фаворите и уносимо неизвесност.

3. Đoko Šalić novi član Partizana. Ugovor na 5 godina.

Ovo je do jaja, pošto je mali najperspektivniji u evropi u svom godištu. Jedini problem je ako neki od naših "reprezentativaca" ne ode, onda će on ili Milutinov izgubiti godinu. Ali verujem da Dule zna šta radi.

Još neka trojka, četvorka (ili Gagić na 4) i plej.

4. ĐOKO ŠALIĆEEEEEEEE
    JEBAĆE EUROLIGAUEEEEEEEEE
    I IGOKEAUEEEE
    I LIMENKEAUEEE
    I KOMPLET ABALIGOAUEEEEEEEEEE

5. Odlično. Možda ne toliko bitno za ovu sezonu, ali Šalić i Milutinov će biti tandem koji će zlostavljati po Evropi.

Grupa nam je teška do jaja i šanse da prođemo nisu velike, posebno bez Bertansa. Nije ni bitno. Bez pritiska na njih i laganezi, pa šta urade, uradili su.
    Nadam se da će ljudi posle prošle sezone malo više da veruju u njih i Vujoševića.

6. Који ће нам курац рачун у банци кад и без њега доводимо играче?

onda će on ili Milutinov izgubiti godinu.

Није толико страшно да "изгуби" годину. Он има 17 година, па може и да игра за други тим ове сезоне или да оде на позајмицу.

7. Au odlicna vest, Salic uz Vujosevica moze i do NBA (s obzirom koliko svi strucnjaci govore da je perspektivan). Ma i da ne prodjemo dalje nije neka frka, mada mislim da glat mozemo do 4 pobede tako da ne brinem stvanro

8. Mrzi me da guglam. Jel to onaj Šalić za kog je Dule rekao da bi jako mnogo puno baš voleo da ga vidi u ekipi?!? Dule dobije sve što poželi... :-) Realno, ima se koljemo sa Francuzima i Ukraincima, a ove druge ako išta ućarimo, da pevamo. Meni bitno da će kroz atraktivne protivnike Pionir da puca od pesme, a to ovim omladincima i treba. Za Limenke me boli otvarač za konzerve. Kao oće Arenu. Kompleksi su čudo. Mi pokazali kako se puni Arena. Al arena nije ni prići Pioniru, što se atmosfere tiče...

9. Помињао је да би волео да га доведе код Тегелтије у емисији. А био је на проби прошлог лета, али пошто нису могли да му гарантују да ће да игра, није потписао.

10. Tako mi otvaramo prelazni rok uvek, ide prvo zalog za budućnost pa tek onda igrači za prvu petorku. Odlična vest dolazak Šalića.

11. А како су решили обештећење? Претпостављам да ће део пара од продаје ићи у Сарајево.

12. Pa vjerovatno je taj fazon, dali ga za DZ a Partizan kad ga proda morace dati 10-20%, a to sve pod uslovom da je Salic imao dugogodisnji ugovor sa ovim klubom iz Sarajeva, a to cisto sumnjam....

13. Имао је дугогодишњи сигурно, једино ако је нека клаузула у питању.

14. Ovo našo

za igrače koji dolaze iz inostranstva(a izlaze iz juniorskog staža) kao što je slučaj sa Šalićem, ne važi to pravilo o obeštećenju

A ako je imao ugovor onda je ili Rašković to regulisao ili je procenat u pitanju.

15. Прошле године је била прича да он има изузетно јак уговор (рецимо до 2016.), тако да нисам сигуран за тај излазак из јуниорског стажа.

16. Bem li ga nisam upućen al u jedno sam siguran a to je da im sigurno sad nismo dinara dali lolo

17. Ma jedno je sigurno nismo ga puno platili jer jednostavno nemamo love :)

18. ma u basketu smo kao skola, platis da naucis zanat :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.