U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pisalo je to i ranije. Kao radi "popularizacije" kosarke tamo. Popularno su im gurnuli par milki u džep
I ovi na sport klubu su spominjali kako su dobili vajld kard i nasledili a licencu od prokoma
Па добили су вајлд кард, а не А лиценцу. Једина веза између то двоје је што је ЕЛ одлучила да ове године не додели новој екипи А лиценцу, већ да буде једна лиценца мање, а да се додели вајлд-кард више. Ти новинари су спремни да месецима дрве о томе ко има колико од аеродрома и колико где стане, а да после два дана све то забораве и "додељују" А лиценцу тиму који по томе што су сваки дан рачунали нема права.
Ne znam truc, meni se cini da je ovo sto je dusan rekao. Jer ste vi bili u konkurenciji za istu, ovi iskesirali i dobili. Verujem da ce se razjasniti kad pocne EL
Мени се не чини, јебига. Ја сам сто посто сигуран. Није да нешто верујем у то да ЕЛ поштује правила, него немогуће да добију тако битну ствар, а да то нико не објави. Уз то ни не испуњавају захтеве. Ако су они добили А лиценцу, шаљем три литра домаће ракије моцарт спорту.
Vidi truc
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/235428/Svetislav-Pesic-predvodi-Bajern-u-Evroligi-A-licenca-za-Budivelnik
Pogotovo ovo. Tako da, bem li ga, mutljavina neka
Ma bre pogresili su za taj deo. Pre neki dan su mrtvi ladni objavili da Nikola Gulan ima 34 godine.
Kaka crna A licenca budjovaniku, a tek debituju ove godine.
Хм, можда и останем без ово мало шљиве што ми је остало, али ћу да проверим сад.
Pa koliko ima godina da ste prodali Gulana, deluje kao da je do sad napunio 34 lolo.
Prebaci meni na adresu sljive malo
Нема ракије, пиј сок. :) Није лако наћи на интернету да се нешто није десило, али сви извори које сам нашао ми говоре да Буђеларник није добио А лиценцу.
Pa na osnovu kojih rezultata da je dobije? :)
Wild card su dobili, pustite vi mozzartove nebuloze, ili bolje da kazem nebulozze
Узгред, Цибона, МЗТ и Олимпија су добили дивљу карту за ЕК. Тако да ће уз Цедевиту, Игокеу и Будућност јадранска имати шест представника.
ЕДИТ: Има смисла да су небулоззе од газзете стигле до моззарта.
jebaćemo buđolaoa
Na osnovu rezultata na racunu u banci. Picu sok od sljive :)
Eo vam http://www.euroleague.net/news/i/114113/180/2013-14-turkish-airlines-euroleague-license-allocation-criteria
Nece truc trositi rakije
Ту сам прво погледао, соче, али ту не пише шта су урадили са Прокомовом лиценцом, већ само које су опције. Наравно, по правилима и не могу да је доделе Украјинцима, а колико сам могао да видим на другим сајтовима и нису.
Ne znam sta ce da rade. Koliko znam to je vec trebalo da bude objavljeno. Mozda su odlozili do kraja sezone da bi uvalili raspalom budjelaru. Ili ce Ćoki nama da kupi :)
Па они су и објавили још раније да је Будивелник добио једногодишњи вајлд кард. Ево на овом линку има текст од пре десетак дана. Зато сам и био сигуран да није додељена А лиценца. Да јесте, било би то скоро у вестима.
Budivelnik Kiev of Ukraine as a one year wild card replacing Asseco Prokom Gdynia of Poland
...
JEBAĆEMO EUROLIGOUAAAAAAA
Ma imaju ljudi divlju kartu kakva crna A licenca to ovi naši nepismeni novinari izmislili. Odlučila EL da ove sezone nikom ne dodeli A licencu. E sad ovi uleteli ko zamena za Prokom a ovi naši debili odma napisali da su dobili A licencu.
JEBAĆEMO EUROLIGOUAAAAAAA