KK Partizan

1. I samo to što navijaš za Zvezdu te sprečava da kažeš istinu. Zvezde više nema.

2. Kure samo ovoliko da napišem pošto vidim da se moji postovi ovde i ne čitaju - zaista se nadam da pokušavaš da me troluješ. Moja priča na netu se ne razlikuje od priče u stvarnom životu kada je situacija Zvezde i Partizana u pitanju i ti to vrlo dobro znaš. Gde si ti pročitao da sam ja izjednačio Čoviča sa Vujoševićem i Danilovićem zaista ne znam.
    Što se tiče Danilovića, zasta ostajem pri stavu da je lik nesposoban za funkckionera čim on za deceniju koliko je u klubu nije u stanju da nađe sponzore ekipi koja ima takav ugled u evroskoj košarci.

3. Jebaćamo vas jako i u čmoooor ove sezone lolololo

4. WARNING, WARNING svim korisnicima!!!

Ne paliti se na moje i Džonijeve postove. Ponavljam, ne paliti se na moje i Džonijeve postove. Zamalo me je istrolovao sunce li mu poljubim grobarsko lolololo

5. Nego jebem li ga, ako vas i ove godine budemo karali, morate da priznate da smo košarkaška grmada lolo

6. Nego jebem li ga, ako vas i ove godine budemo karali, morate da priznate da smo košarkaška grmada lolo

Realno, ne znam koliko blesav čovek treba da bude bez obzira što navija za Zvezdu pa da ne prizna da Partizan jeste košarkaška gromada na osnovu svega postignutog u poslednjih 12 godina.

7. I još samo jedna stvar. Šampioni ste 12 puta uzastopno, više i ne znam koliko ste kupova i Jadranskih liga osvojili. Igrate godinama u Evroligi i to veoma ozbiljnu ulogu jer ste došli i do F4 2010, a Top 16 vam je postao standard. Na konto svega toga ste dobili poziv da igrate i protiv timova iz NBA lige, a to su iz Evrope učinili još samo Real, Barsa, CSKA, Makabi, Pantatenaikos i valjda Olimpijakos. Znači veoma odabrano društvo. I na sav taj ugled vaša uprava nije u stanju da pronađe sponzora? Tu nešto ozbiljno smrdi jer je realno da se ljudi pobiju oko toga ko će pre da vam da pare jer se zna šta ime Partizana znači u evropskoj košarci. Međutim, vi sponzore nemate. Zaista mi je žao, ali vaša uprava je u tom slučaju nesposobna jer bi svako drugi u toj situaciji odavno imao makar dve do tri ozbioljne kompanije uz klub.

Sa ovim se 100% slazem.

8. Što se tiče Danilovića, zasta ostajem pri stavu da je lik nesposoban za funkckionera čim on za deceniju koliko je u klubu nije u stanju da nađe sponzore ekipi koja ima takav ugled u evroskoj košarci.

А опет је најуспешнији спортски функционер у региону за тај период. Па ти види какав је избор функционера у региону. :) Разлика између Даниловића и Вујошевића је што овај први мисли да све зна. То се најбоље види по томе што се клупска политика не мења ни за педаљ за све ово време, док се игра екипе побољшава на месечном нивоу. Тако екипа која у једном месецу бесомучно гура лопту под кош и не може да пређе 70 постигнутих поена се за пар недеља претвара у екипу која постиже стотке и цепа тројке са свих позиција.

Реално, треба да се ману сујете и да направе "Унапред припремљени план реорганизације" по ком ће да одлуче да се Пореској управи плати 2,5% од дуга. :) Ако могу они нама да отимају играче, можемо и ми њима планове.

9. "Унапред припремљени план реорганизације"

Neka Truce, nek nas vrate i u trecu ligu. Radije cu ici u Pionir/Halu sportova da gledam Partizan u trecoj ligi nego da klub prestane da postoji..

Meni samo u toj celoj prici oko blokade racuna mnogo bode oci cinjenica da FK Zvezda i FK Partizan duguju milijardu dinara za porez , i mrtvi ladni nemaju blokirane racune, al je zato ovih milion ipo evra toliko bitno da je i egzistencija drzave ugrozena.

10. Грешиш, Газимудо. УППР не предвиђа предају грба и клуба. То је само план реорганизације који траје док се повериоци не исплате. По том плану платили бисмо дуг само играчима који могу да нас блокирају, а сви остали би добили курчић на рате. За то време исти клуб може да настави да функционише преко ћерки фирми иако је рачун блокиран.

Meni samo u toj celoj prici oko blokade racuna mnogo bode oci cinjenica da FK Zvezda i FK Partizan duguju milijardu dinara za porez , i mrtvi ladni nemaju blokirane racune, al je zato ovih milion ipo evra toliko bitno da je i egzistencija drzave ugrozena.

Ту је ствар проста, ако ја добро разумем дешавања. Држава нема потребе да интервенише у случају фудбалских клубова пошто то исто веома ригорозно ради УЕФА. Тако да ће држава добити више пара од пореза ако ћути и пусти да камата расте. У кошарци нема таквог ауторитета као што су ФИФА и УЕФА, па су газдама клубова дозвољене разне гимнастике да избегну плаћања, па држава ако хоће да наплати порез мора активно да се укључи у то.

11. Meni samo u toj celoj prici oko blokade racuna mnogo bode oci cinjenica da FK Zvezda i FK Partizan duguju milijardu dinara za porez , i mrtvi ladni nemaju blokirane racune, al je zato ovih milion ipo evra toliko bitno da je i egzistencija drzave ugrozena.

Gazimudo koliko ja znam FK Zvezda i FK Partizan nemaju blokirane račune uprkos tim dugovima za porez upravo iz razloga što su ušli u reprogram. Oba fudbalska kluba su napravila plan reorganizacije i po tome se vode, a poreska uprava je očigledno odobrila te planove i zato nisu blokirani računi iako dugovanja postoje. Zapravo je Poreska uprava i objavila da su oba kluba ušla u reprogram.

Разлика између Даниловића и Вујошевића је што овај први мисли да све зна. То се најбоље види по томе што се клупска политика не мења ни за педаљ за све ово време, док се игра екипе побољшава на месечном нивоу.

Baš ovo. Struka očigledno nije problem u Partizanu, jer bi u suprotnom rezultati izostali.

12. Zapravo je Poreska uprava i objavila da su oba kluba ušla u reprogram.

Tako je. I tamo kaze da 50% kamata ce im biti otpisano 31. decembra 2013,a ostalih 50% godinu dana kasnije.
    Tj, morace da plate samo glavnicu.
    E sad, mrzi me da trazim opet,al Partizan na ime kamata duguje oko 150 milki, a Zvezda recimo 100 miliki (okvirno pricam,shvaticete poentu).
    I ako onda drzava dozvoli otpis tih para, ona je u gubitku 250 miliona dinara.
    Dakle Truce

Тако да ће држава добити више пара од пореза ако ћути и пусти да камата расте.

Ova prica ne pije vodu. Drzava ih je pustila da naprave dugove samo takve,a onda im dozvoli da kamate otpisu,tj da ona nista od toga nema. Znaci dozvoljava im da ne isplacuju obaveze bez ikakvog razloga..

I onda kljucna stvar u svemu tome.. Dakle, drzava ce svesno dopustiti fudbalskim klubovima da ne plate 250 milki kamata,al partizanovih 800 000 je frka i ne moze nikako drugacije da se plati nego iskljucivo na dve godine i to da se plati sve? Pa sta je fora onda?

P.s. Ovih 250 milki su u dinarima, znaci oko 25 milki evra. Cisto da ne bude zamene teza i da umanjujem Partizanov dug.

13. Ovih 250 milki su u dinarima, znaci oko 25 milki evra. Cisto da ne bude zamene teza i da umanjujem Partizanov dug.

Od kada se Srbija ovako oporavila ekonomski lolololo
    Nije 25 miliona, nego 2,5 miliona evra.

Mislim da je problem nastao zbog toga što dužnik ima određeni period do kada može da podnese zahtev za reprogram, što u košarkašom klubu izgleda nisu učinili na vreme.

14. Gonzo, džaba kenjaš, brate, zna se zašto se sada odjednom trenira strogoća na Partizanu, krajnji cilj je gašenje jednog evropskog giganta zarad uzdizanja ćokijevog hibrida, za par godina kad istekne ovo vaše cigansko iznajmljivanje grba dobićete masnu kurčinu od Ćokija, ostaće samo njegov FMP sa monopolom na košarku, usput će se i Đilas ugraditi, Vučić će zinuti a Dačić će i dalje biti svinja.
    Ćokiju nikako ne odgovara jak Partizan ne zbog sportskih rezultata, boli njega kurac za rezultate, već zna da ne može plasirati svoje ojebine sve dok Partizanu gleda u leđa.

A šta je jazavcu blokirati Partizan, pokrao je milijarde od djece sa Kosova i Metohije, jebote, humanitarnu pomoć si u stanju da kradeš, o čemu mi pričamo tu?

15. Јебига, јесам и ја претерао. Причао сам теоретски да се, с обзиром на камате, држави исплати да клубови гомилају дугове. Наравно, у нашој држави никоме не пада на памет да плати камату на било какав дуг. Поента је била да држава не мора да приморава фудбалске клубове да уђу у репрограм, пошто ће ови вратити дуг овако или онако под претњом санкција уефе којих се више плаше него санкција наше државе. Тако се и десило. Што се тиче КК, очигледно су се зајебали не водећи рачуна о последицама, али једино што сад могу да ураде је да кукају.

16. Jes skocko, ja sam nesto smetnuo nacisto.

Poreska uprava je navela da Partizan duguje 612 miliona dinara, od čega je kamata 146 miliona dinara.Dug Crvene zvezde je 372 miliona dinara, od čega je kamata 54 miliona dinara

Znaci kamate Partizana su 1,35 milki evra, a Zvezdine oko 500 000e.
    Sveukupno oko 1,9 miliona evra.

I sad, zasto tih 2 miliona evra moze da se otpise u slucaju fudbalskih klubova,a 800 000 e ne moze u slucaju kosarkaskog kluba?

Mislim da je problem nastao zbog toga što dužnik ima određeni period do kada može da podnese zahtev za reprogram, što u košarkašom klubu izgleda nisu učinili na vreme.

Procitah negde clanak u kome su pricali neki iz poreske uprave, gde su rekli da im se Partizan nije obratio. Tu procitah da rok ne postoji,al da za reprogam duga moraju da se podnesu garancije , tj da se navede kako ce da izmire obaveze, tj odakle.
    Neke od opcija su hipoteke na nekretnine, zalog, kurci palci.. Verovatno Partizan ne zeli da stavlja u zalog grb, od nekretnina nemamo nista, tako da nemamo po kom osnovu da trazimo reprogram..

17. Рок је био продужен и мислим да је истекао 31. марта.

18. ma danilovic je mutavo govedo. "mogu ja sutra da ugasim klub"

mogu ja sutra da ti jebem mater malo.

"jedina greska uprave je sto smo propustili taj reprogram kada nam je prvi put nudjen"

znaci samo toliko? mala greskica od milion jura.

i koga farbaju vise, stisli dzepove, pa taj divac zaradio 60 miliona u karijeri, pa nek pljune milionce da se oduzi.

19. Не да су погрешили, него су испали глупи као ћускија. Да би стекли право на мировање пореског дуга само је требало да уплате порез за новембар и децембар прошле године. Након тога би дуг од пре 1.1.2013. мировао и не би му ишла камата. Ако би у наредне две године отплатили главницу, онда би им била и отписана сва камата. То све може да се прочита у закону који је донет баш због пореских дужника. Сад не знам ни да ли уопште има законске основе да Партизан уђе у неки репрограм.

20. Gonzo, džaba kenjaš, brate, zna se zašto se sada odjednom trenira strogoća na Partizanu, krajnji cilj je gašenje jednog evropskog giganta zarad uzdizanja ćokijevog hibrida, za par godina kad istekne ovo vaše cigansko iznajmljivanje grba dobićete masnu kurčinu od Ćokija, ostaće samo njegov FMP sa

Ajde jednom za sva vremena da napišem nešto pa će valjda ljudi prestati da se tripuju.
    NIKO NEĆE UGASITI PARTIZAN!!!
    Ne znam odakle vam ta ideja. Mislim znam jer je Dule tako rekao i to je onda zakon, nema veze što lupa kao maksim po diviziji.
    Ako nisu ugasili Zvezdu u košarci koja nema kršten rezultat već 15 godina (ne računam dva ili tri kupa svakako) i plus ima dugove, sigurno neće gasiti Partizan koji silne rezultate, ima i dugove ali su i manji na kraju krajeva. Nemojte se ložiti da Duletovo dizanje tenzije. Odakle vam ideja da će neko gasiti dva kluba koja je osnovala država.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.