KK Partizan

1. Poevćaće se broj stranaca jer Ćoki je rek'o da mora.

2. @Mlatoni odakle ti ovo za ovog Todorovica i Milisavljevica

Kažu ljudi koji su bili na treningu. Za ovog Todorovića kažu da zna da igra al je fizički na nivou Đekne. Milisavljević je '93, prošle godine igrao za Spartak Suboticu drugu ligu. Atletski deluje baš dobro.
    http://www.youtube.com/watch?v=lXC9Xak-gy8

3. http://www.mondo.rs/a604045/Sport/Kosarka/Dacic-i-Vucic-odlucili-Nema-pomoci-vecitima.html

Najebasmo ga, ako ovo i definitivno ovako ostane od pojačanja nema ništa to je gotovo sigurno. 700 hiljada evra po godini treba da platimo. Poserem se u državu smrdljivu. Ravnopravno moj kurac. Treba im bre jebati majku.

4. Jeste ravnopravni malo sutra, jebem ti mater kosovarsku u picku

5. Danas isplaćen dug Raduljici, još Rašku i bar smo mirni što se tiče tužbi BAT-u. Znači ima se nekih para, samo da nam govna daju reprogram i deblokadu pa da Dule lepo skocka tim.

6. Nije mi jasno što dačić govori u množini kad je zvezda već privatizovana

7. Што више читам задње вести око дуга, то више желим на крају сезоне да Дуле опет зајаши ћораво говно.... Па је л' могуће да има толико затуцаних људи који су заправо пали на демагогију Ћоравог?

Шта је са Чековским? 19 година има.... Хоће ли се рачунати на њега озбиљније?

8. Dule rekao još na kraju sezone kod Tegija da se ne računa ni ove sezone na njega.

9. Што више читам задње вести око дуга, то више желим на крају сезоне да Дуле опет зајаши ћораво говно.... Па је л' могуће да има толико затуцаних људи који су заправо пали на демагогију Ћоравог?

O kakvoj se demagogiji Čovića tačno radi i kakve on veze ima sa pričom oko duga za porez koji ima Partizan? Okačio sam link Duletovog intervjua na prethodnoj strani koji je dao Večernjim novostima i čovek je sam priznao da je klub usrao motku što nisu krajem prošle godine tražili reprogram kada su imali priliku. Gde je tu Zvezda ili Čović stvarno mi nije jasno.
    I da pojasnim ako neko bude zbunjen, dužnik se sam cima kod poreske uprave da bi mu bio odobren reprogram, znači treba mrdnuti dupetom iz fotelje. Poresku upravu boli kurac da zove tebe (Partizan u ovom slučaju) i ponudi takvu mogućnost.

10. Demagogija je da se FMP-u nije pomagalo i šakom i kapom.

11. Demagogija je da se FMP-u nije pomagalo i šakom i kapom.

Ne vidim da je Partizanu nešto falilo po pitanju novca, tačnije imali ste i vi redovan priliv sa istog mesta odakle i mi ukoliko potenciraš na državu.
    I samo ću vas zamoliti da me ne ubeđujete u suprotno, pošto nemam običaj da na forumu pišem izmišljotine.

12. Zašto se onda na nama trenira strogoća i to odjednom? Kao država i poreska principijelni do srži preko noći? Niko nije tražio 5-6 miliona za pojačanja kao neki, jednostavno traže da se naprave rate i da se to počne otplaćivati zarad odblokiranja računa. Kao sad odjednom ne može, a?

13. Imali smo redovan i isti priliv kao i pokojna KKCZ a rezultatima smo zaslužili da imamo mnogo veći priliv. Do F4 u Parizu priliv nije bio ni blizu redovan a i sam znaš šta se sve radilo da nam se onemoguće sponzori.
    E sad gosn Ćoravi mafijaš obrće priču kako Zvezda nije dobila dinara od države, kako niko nije ulagao u nju. Pa okle onda svi oni igrači i treneri?
    I sam znaš koliko je igrača prodao Partizan a koliko Zvezda a budžeti su uvek bili slični čak u par navrata i dosta veći u pokojnoj KKCZ pa mi objasni kako je to moguće? (tek posle F4 mi imamo nešto jači budžet od Zvezde i konstatniji priliv novca.)
    Znači imamo jednaku pomoć države i sponzora je l ' tako i mi imamo još dodatno od prodaje igrača a vi nemate a budžeti isti. Nešto ti jebe tu matematiku.
    I sad imamo državnu kompaniju koja sponzor privatnog kluba al država nije dala dinara FMPu, zanimljivo.
    I još nešto pokojnoj Zvezdi je dug reprogramiran tako da je sveden na 2,5% ukupne vrednosti. Objasni mi to leba ti, kako je moguće vratiti 15 miliona evra duga za dve godine u neprofitabilnom sportu a da pritom nisi uložio svoj lični novac?

Glupo je više ponavljati se ali ko veruje Čoviću treba da poseti psihijatra. Manipulator i kriminalac.

14. A koliko je KKCZ otpisano poreza jer nedostaje dokumentacija?

15. Objasni mi to leba ti, kako je moguće vratiti 15 miliona evra duga za dve godine u neprofitabilnom sportu a da pritom nisi uložio svoj lični novac?

Ne znam ko ti je rekao da je vraćeno 15 miliona evra duga, jer to jednostavno nije tačno.

Glupo je više ponavljati se ali ko veruje Čoviću treba da poseti psihijatra. Manipulator i kriminalac.

Čoviću ne verujem ništa jer imam sasvim dovoljno načina da saznam šta se dešava u Zvezdi, a da ne moram da čekam neko njegovo saopštenje.

Zašto se onda na nama trenira strogoća i to odjednom? Kao država i poreska principijelni do srži preko noći? Niko nije tražio 5-6 miliona za pojačanja kao neki, jednostavno traže da se naprave rate i da se to počne otplaćivati zarad odblokiranja računa. Kao sad odjednom ne može, a?

Skočko pročitaj moj post gore u kojem sam napisao da sam okačio link Duletovog intervjua u kojem čovek otvoreno govori da su mogli pri kraju prošle godine da uđu u reprogram, ali da to nisu uradili. Žao mi je, ali problem što se tiče ove situacije je nastao u vašoj upravi i sa tim nema nikakve veze ni Čović, ni Zvezda, ni država.

Imali smo redovan i isti priliv kao i pokojna KKCZ a rezultatima smo zaslužili da imamo mnogo veći priliv. Do F4 u Parizu priliv nije bio ni blizu redovan a i sam znaš šta se sve radilo da nam se onemoguće sponzori.

Oko količine priliva mogu da se složim, tačnije oko toga da se određuje na osnovu rezultata. Sa druge strane, nema razloga da kukate na priliv do 2010. a naročito posle 2010. jer vam je Mile Dodik sipao maltene šakom i kapom.

I sam znaš koliko je igrača prodao Partizan a koliko Zvezda a budžeti su uvek bili slični čak u par navrata i dosta veći u pokojnoj KKCZ pa mi objasni kako je to moguće?

Ovo je upravo deo koji ne ide u prilog Partizanu. Činjenica je da je Partizan imao, što se tiče prodaje odlične igrače, dok je Zvezda za poslednju deceniju jedini osetniji transfer imala od Nedovića koji je otišao za 450.000 evra. U takvoj situaciji kako je jebeno moguće da Partizan nije u stanju da obezbedi budžet za ekipu i još povrh svega duguje za porez jer je on ipak imao šta da proda i to za solidne pare, za razliku od Zvezde.

Znači imamo jednaku pomoć države i sponzora je l ' tako i mi imamo još dodatno od prodaje igrača a vi nemate a budžeti isti. Nešto ti jebe tu matematiku.

Ništa meni tu ne jebe matematiku, jer mi nemamo istu pomoć od sponzora jer nepismeni Danilović tripuje da sponzori treba njega da jure, a ne on njih. Ali dobro, momak nema ni srednju školu završenu pa nije ni čudo da ne zna kako stvari funkcionišu. Žao mi je, ali kada su u pitanju sponzori to treba da odgovori uprava Partizana. Ja sam na ovoj temi davno napisao da su postojale opstrukcije od strane države da sponzori ne dođu u Partizan, dok su u Zvezdi bili Žika Pauk i Vesić, ali to nije bilo baš u tolikoj meri koliko pokušava da se predstavi. Bojim se da nemate u upravi kluba sposobne ljude koji mogu da dovedu sponzore odnosno da je problem malo dublji jer bi ti sponzori želeli da se nešto i pitaju za novac koji daju, a nekome u klubu to nbe odgovara.

Predugačak mi je post, ali sam se potrudio da odgovorim na pitanja koja ste postavili.
    I još samo jedna stvar. Šampioni ste 12 puta uzastopno, više i ne znam koliko ste kupova i Jadranskih liga osvojili. Igrate godinama u Evroligi i to veoma ozbiljnu ulogu jer ste došli i do F4 2010, a Top 16 vam je postao standard. Na konto svega toga ste dobili poziv da igrate i protiv timova iz NBA lige, a to su iz Evrope učinili još samo Real, Barsa, CSKA, Makabi, Pantatenaikos i valjda Olimpijakos. Znači veoma odabrano društvo. I na sav taj ugled vaša uprava nije u stanju da pronađe sponzora? Tu nešto ozbiljno smrdi jer je realno da se ljudi pobiju oko toga ko će pre da vam da pare jer se zna šta ime Partizana znači u evropskoj košarci. Međutim, vi sponzore nemate. Zaista mi je žao, ali vaša uprava je u tom slučaju nesposobna jer bi svako drugi u toj situaciji odavno imao makar dve do tri ozbioljne kompanije uz klub. Doduše previše je očekivati da Danilović tako nešto može da uradi, jer bi u suprotnom prestao da tripuje da je veoma važan faktor i pokušao bi da nešto uradi oko toga. Važan faktor je bio kao igrač, kao funkcioner je najblaže rečeno smešan i taj utisak ne popravljaju čak ni silne osvojene titule. Međutim, on ne radi ništa baš zbog toga što smatra da neko treba njemu da dođe na noge i ponudi novac, a stvari tako ne funkcionišu.

16. Gonzo vi nemate sponzore. Vi ste mafija.

17. I kapiram da ćete jednom na ovo silovanje morati da uzmete titulu, ali OK mi je to sve jer već ne postojite, a ni ovaj mutant neće postojati duže od 5 godina. Puštam vam "A sad adio" kada se opet budete gasili.

18. Kure samo se opusti, ne teram ja ovde nikome inat ili nešto slično. Samo sam odgovorio ljudima na pitanja koja su mi postavili. U ostalom sinoć smo ti i ja razgovarali o sve mu tome i rekao sam ti skoro u reč iste stvari.

Što se tiče ovoga

Gonzo vi nemate sponzore.

U najmanju ruku je smešno, mada ajde mi smo kako vi kažete ugašeni pa i kako da imamo sponzora, ali šta vas sprečava da imate sponzora?

A ova rečenica

Vi ste mafija.

je čista glupost, pošto kada je mafija u pitanju ni Zvezda ni Partizan nikada u tome nisu oskudevali.

19. Gonzo ja kapiram da čuješ samo ono što želiš, normalno je, navijaš za Zvezdu, ali mi znamo šta je bila pokojna Zvezda, šta ste radili, kako ste nestali, šta je sada ovaj mutant i ko je Čović. Nama je jasno. Nema potrebe da nam se priča neka ulepšana priča o tome. Mi nismo mafija, nego najveće košarkaško čudo Evrope. Vi ste najveća prevara koja je ikada postojala, a samo poređenje jednog košarkaškog radnika kao što je Vujošević ili Danilović i jednog prljavog, jadnog mafijaškog govneta kao što je Čović meni govori da čovek koji ih izjednačava, ne priča istinu, nego Zvezdinu istinu. Tačnije istinu pokojne Zvezde.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.