KK Partizan

1. Miličić se dovodi čisto da se kaže VAU IMAMO IGRAČINU a panjina je gori od Šćepovića.

2. Али, ја нешто нисма за Миличића..пре сам за Радмана.

Jbg, kad vam je uprava sranje pa dovodi samo zvucna imena.
    Evo, i Keselj vam ode u Asvel, ko da vi niste bolji od Asvela a mogao je kod vas da postane MVP univerzuma..

Nego, tema je KK Partizan, cisto da ne odlutamo previse..

3. Gonzo,ajmo na basket prekosutra?

Gazimudo 99 posto ne mogu na basket krečim gajbu jebala me ona.

Ne opraštam mu to. Izdajnik. Otac mu je vatreni Grobar. Izrod lololo

Ovo je skroz tačno, ćale mi je stvarno teška grobarčina, a ja izrod.

4. Nego, tema je KK Partizan, cisto da ne odlutamo previse..

Пишемо која је тема активнија...тако ћемо вечерас кад звезда разбије ове озрачене да се преселимо на ту тему :)

5. Ovo je skroz tačno, ćale mi je stvarno teška grobarčina, a ja izrod.

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da sin ne navija za onaj tim za koji navija cale.
    Mene moj prvo naucio sta je Partizan, ko igra tamo , kako da navijam pa tek onda kako da obrisem gujscu

6. Нема то везе Газимудо, мој буразер..онај пропали фолкер Игор Лугоњић има два сина, близанце. Један навија за Партизан други за Звезду. А обојица пргави, кад их овдеде на дерби обавезно се пошибају.

7. GONZA ČOKI PLATIO DA PREĐE U ZVIJEZDU!!!1

8. Gonzo pizdo Grobare si izdo! UAAAAA!!! Koliko te je Ćoki platiJo???

9. Evo sedi Gonzo kod mene i kaže da mu nije Ćoki platio ništa državnim parama, nego parama privatnih sponzora.

10. Гледам онај списак Звездиних поверилаца из УППР и видим да Гагићу дугују неке паре. Не контам по ком основу.

11. Kom Gagiću, našem?
    Valjda je bio on kod njih nekad nešto kratko.

12. Па неком Ђорђу Гагићу. Ваљда је овај. Кад је отприлике био? Имаш ли идеју?

13. 2009/2010. bio nešto kratko, pre nego što je otišao u Mornar.

14. Видех сад. Мада није одиграо ниједну утакмицу. Било ми чудно да га нисам приметио.

15. Izgleda da je račun od ponedeljka i def odblokiran. A izgleda da nam je i NIS novi generalni sponzor.Tako se piskara po forumima. Inače danas je delegacija SD Partizan bila na sastanku sa Vučićem i Dačićem i valjda je sve dogovoreno.

16. Da vidimo i to čudo. Valjda će Dule da se javi i da kaže šta je i kako je. Inače i ciganska delegacija je imala sastanak sa ovom dvojicom.

17. http://www.mozzartsport.com/vesti/zemunelo-ide-pod-hipoteku
    eo dule rekao ako se bude ispunilo sve što je dogovoreno onda će on biti prezadovoljan.

18. jebi se, taman sam hteo da okacim :D

19. Bice nam otpisana kamata. Na 24 rate ce se vracati glavnica duga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.