KK Partizan

1. Fala kurcu, konačno neke lepe vesti.

2. Sad je ostalo samo da ih opet jebemo na parketu

3. "Arapi, Rusi, pomoć države..."

4. UMIRE NADA, GOTOV JE SAN - SAMPION CE BITI PARTIZAN

5. Kako se naučili, znaju šta im sleduje pa sami počeli da pevaju

6. http://sportal.rs/news.php?news=107024
    Čekaj čekaj. "Arapi, RUSI, POMOĆ DRŽAVE..."??? Hahhahahahha

7. Ma ajde, pa oni sto rade u Zemunelu i ne primaju plate...smesno

8. A zasto jednostavno ne uhapse Djuru i uzmu mu bar desetinu onog sto je oteo i plate sve dugove i FK I KK Partizana?

9. Превише идилично дјелује. Не вјерујем у ово.

10. Da budem iskren, nikad cuo za ovog..

11. gonzo

O kakvoj se demagogiji Čovića tačno radi i kakve on veze ima sa pričom oko duga za porez koji ima Partizan? Okačio sam link Duletovog intervjua na prethodnoj strani koji je dao Večernjim novostima i čovek je sam priznao da je klub usrao motku što nisu krajem prošle godine tražili reprogram kada su imali priliku. Gde je tu Zvezda ili Čović stvarno mi nije jasno.

Ма мислио сам на коментаре на вестима тебрекс :-).... Попали се маса на приче о гепековању, ''12огодишњој крађи'' и сличним будалаштинама.... А то је све Ћоки започео, само да кривица за неуспех ФМП-а не буде на њему.... Сад су уложили више пара него прошле сезоне, а треба му алиби кад га Дуле опет зајаши на крају сезоне....

12. I još jedan Francuz, klinac 94 godište, plej, trenira sa nama. Kažu da je veliki potencijal videćemo
    http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:449513-Dalo-trenira-sa-Partizanom

13. Ja baš krenuo da napišem to. Pa dokle ćemo da razigravamo strane reprezentativce? :D

14. Planski urušavamo srBsku košarku!!1

15. Ovaj Dalo je bas dobar...

16. Potpiše Dalo, Pot - uz Vestermana, Bogdana i Gagija - popunjene pozicije 1 i 2.
    Dovedemo jednu vrhunsku trojku (stranca, po mogućstvu dobrog prangijaša, koji ima 10-15 poena u rukama svaki meč), ja bih voleo kad bi potpisao i onaj Malešević sa koledža kao bekap trojka dok se Berta ne oporavi, po statistici bih rekao da ima dobar šut, a i da imamo sledeće sezone solidnu zamenu ako Berta ode (mada ne znam koliko je to realno, mislim da je potpisu bliži Zlovarić jer je on tip igrača kojeg Dule preferira). Ukoliko ne potpiše Maleš (ili neko drugi kao rezervna trojka), tog stranca će verovatno menjati Gagi ili Andrić dok Davis ne dođe, ili eventualno Zlovarić koji je više 4 nego 3, ali može i tu poziciju da pokrije.
    Na četvorci naravno Lovernj životinja - 30 min. po meču on, ostalih 10 Zlo, eventualno Gagić ako dođe do neke povrede ili pada forme.
    Na petici smo tanki, iako imamo najviše igrača na toj poziciji, realno Musli i Gagić nisu klasa na kakvu smo navikli na poziciji centra (možda jedan od njih eksplodira ove sezone, ali nisam optimista po tom pitanju). S druge strane, Milutinov i Šalić će biti ekstra igrači, ali potrebno je još dosta iskustva i rada da bi mogli da pariraju najjačim centrima.
    Sve u svemu, očekujem još jednu odličnu sezonu, treba imati strpljenja za ovaj još mlađi tim nego prethodne godine, sačuvali smo najbitnije igrače, još da vidimo tu trojku koja će doći umesto Luče, i spremni smo za punjenje komšija.
    Vive la Partisanne!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.