KK Partizan

1. I sledeće, što da ne?! A za 2 godine ćemo vas ugasiti.

pa jel te nije sramota da ovo napišeš (:

2. Nije, kad vas nije bilo sramota gasiti Zvezdu u svim sportovima, dok su žuti vladali. Mada, ja sam protivnik tog sistema, ali, kao navijač, uključen sam u zločinački poduhvat, jebežga. :)

3. UGASIĆEMO MI FMP PRE TOGA OPAAAA
    Nisam video vest kad je pala blokada a očigledno jeste čim dovodimo novog francuza

4. Ih, nećete bogme, nemate zaleđinu sad, jok!
    Mislim da se blokada skida danas, neko pomenu negdje, ne znam...

5. Joj jebem ti sunce kad bi dosao ovaj Kinsi, al uzece ga neke jace ekipe sto posto. (mada kazu da smo ga pikirali)...
    http://www.youtube.com/watch?v=O5Y7tblq7As

6. Treba nam centar pre njega

7. Musli/ Lovernj/Gagic/ Salic ce se trpati na centru.

8. Gagić će otići verovatno

9. Oće neko da mi objasni na koj način smo mi ugasili Zvzedu u košarci kad je imala dugovanja od 15 miliona evra? Jesmo mi stvorili taj dug ili vaše uprave? Isto i za vaterpolo, pa samo ste nama na ime korišćenja Banjice dugovali milion evra a i mi imali dugove pa normalno da će da vas tužimo, godinu dana vas onaj nesrećni Udovičić bukvalno molio da platite makar neku ratu al jok bole vas kurci dovodite vi pojačanja a ko jebe Partizan što ne može ni igrače daplati. Usta vas ciganska jebem kakvi ste vi isprani mozgovi pa to nije realno jebo vas Čović legenda. Prestanite da blatite više ovu temu vašim usranim baljezganjima imate temu FKP pa tamo serite i istovarajte đubar kad vam se sere.

Elem Kinsi vlažni snovi lolo
    Kažu da smo imali kontakt sa njim al da nas je oladio, i juče je počeo pregovore sa Trabzonom. Formiran igrač i ima cenu, teško ćemo mi do njega. Al što da ne sanjamo malo lolo
    Gagić ne ide nigde. Možda ode Musli al pitanje je. Centra ne dovodimo gotovo sigurno jedino ako ne stigne neka ponuda za Muslija a i tad je pitanje jer Dule oće Milutinova da baci u vatru. Milutinov ove sezone će imati jaču minutažu mnogo nego prošle to je i sam Dule rekao.

10. Opet mlada fina ekipa za deljenje lekcija i šamara po regionu. Lepo.

11. Još bolje ako niko ne ode a i to za milutinova raduje.Ekipa nam je fina i sa prošlogodišnjim iskustvom klinci će kidati.Očekujem minimalno top16 ove sezone prošle nismo otišli upravo zbog tog iskustva.

12. Oće neko da mi objasni na koj način smo mi ugasili Zvzedu u košarci kad je imala dugovanja od 15 miliona evra? Jesmo mi stvorili taj dug ili vaše uprave? Isto i za vaterpolo, pa samo ste nama na ime korišćenja Banjice dugovali milion evra a i mi imali dugove pa normalno da će da vas tužimo, godinu dana vas onaj nesrećni Udovičić bukvalno molio da platite makar neku ratu al jok bole vas kurci dovodite vi pojačanja a ko jebe Partizan što ne može ni igrače daplati. Usta vas ciganska jebem kakvi ste vi isprani mozgovi pa to nije realno jebo vas Čović legenda. Prestanite da blatite više ovu temu vašim usranim baljezganjima imate temu FKP pa tamo serite i istovarajte đubar kad vam se sere.

Teza da su naše uprave, koje su skoro pa odjednom postale nesposobne, a što je vlo lako moguće, gledajući iz vaše perspektive, krive za raspad i dugovanja je proces ispiranja mozga koji traje dugi niz godina, pa je i jedan dio zvezdaša počeo vjerovati u to. Za vas znam da ste ustaše i da vas raduje propast Zvezde na bilo koji način, pa vam gorepomenuti proces ispiranja mozga nije teško pao. Ionako ste kompleksaši, a kompleksi znamo kako se liječe.

13. Šalabe mojne si rasni lolo

14. Samo da kažem da je Pešić imao 500 iljada evara platu i 'najgorim trenucima, kad nas Partizan guši i gasi'.

15. Ne raduje me propast Zvezde. U principu niste ni bili neki rival već dugo, tako da sam izgubio taj osećaj rivalstva. Ostao je samo u fudbalu. Još malo.

16. Nema rasnog, tužakali ste ga pizdurine grobarske, moram ja malo cimati. :)

Samo da kažem da se i ne zna kolike pare tuku Dule i Danilović, kad i pored silnih uspjeha upadate u blokade. Ali ne, za te blokade je država kriva!

17. Kurajberinjo, DOLAZIMO!

18. Da sam limenka bilo bi me sramota da progovorim bilo šta o dugovima. Ozbiljno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.