U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Negde tamo u drugoj polovini septembra, ne verujem da će pre.
Da li je Gagić još uvek u Partizanu? Nisam pratio situaciju oko KK ima tri nedelja.
Jeste.
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=129015
Ne znam koliko je ovo tačna informacija, posebno ovaj deo da su stigli Rajt i Kinsi. Sa Daloom će gotovo sigurno biti potpisan ugovor kad se skine blokada (blokada se skida najverovatnije sutra), dok je Todorić demantovao dolazak novih igrača za sada. Za ovog Rajta su objavile i novosti, uskoro ćemo videti šta je od ovog istina. Ako je tačna vest, onda mislim da su ova dva igrača odličan izbor za naše uslove, ali verovatno neće potpisati obojicu, tako da bih ja odabrao pre Kinsija, ima iskustva u Evroligi (čak je dao Partizanu 20+ poena kad je igrao za Efes pre 2 godine), mada ni Rajt nije loša opcija, malo je viši, snažniji, mogao bi da pokrije pozicije 3/4, što je nama potrebnije, dok Kinsi pokriva pre 2/3.
Ne verujem da ce doci Kinsi, to bi bilo iznad svih ocekivanja.
Da, previše je on skup za nas, ovaj Rajt je mnogo realnija opcija.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/238859/Boris-Dalo-zvanicno-novi-kosarkas-Partizana
Po ovom klipu, i jos nekim koje sam gledao na YT, ovaj klinja deluje bas eksplozivno. Brzi je od Westermana sto moze biti do jaja za razbijanje zonskih odbrana sa kojima umemo da imamo problem. Visok je za pleja, jedino ne vidim kakav je u odbrani, mada ne sumnjam da su Dule i Tosa sve to lepo skenirali.
I da, jebe mi se sto je francuz, i jebe mi se sto ne razigravamo srpske igrace (satro).
Ovi sto misle da se trofeji kupuju parama bice jebani jos jace!
Odakle vam pare?
Dao nam Vučić. Možete sad lagano da nam se napasete muda. Puštaćemo vam derbije tamo do kraja januara, lagano tempirajući formu da jebemo u finalima. Onda će se opet pominjati Bari a Ćoki će drmati koševe.
Odakle vam pare?
Doneli Rusi preko NISa.
A i ne placamo porez pa se ima. Sta ces kad smo anarhisti!
Odakle FMPu pare za ove igrace koje je doveo? Mi kad smo osvajali taj kup Radivoja Koraca, nismo imali ni platu Djekicu da isplatimo od nagrade,a vi dovedoste 4 igraca..
Čović ukrao od djece s Kosova pare. 'Oćete li ikad upamtiti?
EDIT : Inače, ne znam šta se može desiti, pa da vas ne karamo ove sezone. Skočko je već namjestio bulju, vidim.
Zajebavam se ljudi, iskulirajte... :P
Bice zanimljiva sezona od prethodne.
Zar Coki nije "samo" precednik?
Aha, kao što je Perez "samo" precednik Reala. Neš' čudno?
Coki je olicenje pravde i ljudskosti i dosao je da postavi Zvezdu ponovo na prvo mesto gde joj je uvek i bilo mesto.
A sad malo ozbiljno, video sam pre koji sat za ovog crnju sto ste doveli i mali obecava. Odakle vam bre pare za tooooo???
A tako znaci. Volim kad je sve transparentno. I kod vas i kod nas. TAKO CE SRBIJA BOLJE DA ZIVI!
EDIT : Inače, ne znam šta se može desiti, pa da vas ne karamo ove sezone. Skočko je već namjestio bulju, vidim.
neće biti karanja ove sezone, već sledeće
I sledeće, što da ne?! A za 2 godine ćemo vas ugasiti.
http://www.youtube.com/watch?v=nUMVuy4IMS4
Posto si vec ozbilno pitao evo ti i ozbiljan odgovor. Dolazi kao slobodan igrac, s tim sto mora da se uplati neka kinta nekom francuskom basketaskom savezu/akademiji, sta ti ja znam.. AKo sam dobro procitao, pominje se kinta od 100-200 000e.
Zaradili smo bar pola milke od odlaska Lucica