U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Samo na Miličić fali, panjina jedna.... Copina.
Lol, verujem da je tačno ovo, pogotovu jer su svi cigani takvi, kunu se u jedno a rade drugo (''deci mi'', a nema dece fazon hehe)
ali, NEKA HVALA, ne bavimo se preprodajom drvene gradje.
ustvari bavimo se, ali to je na drugom šalteru - FK Partizan
Samo da ne dođe Miličić stvarno. Retard.
Ma dajte ljudi pa Dule bi pre pojeo govno nego doveo takvo govno od čoveka u ekipu. A i meni se čini da imamo 4 centra i četvorku koja je u stvari 4/5.
ahahhahaha, ja bih pooduzimao dozvole ovim novinama sto su ovo objavile..
Ladno su nasli Milicica i Partizan da povezu.. Da hocemo da ugasimo KK pa i ajde,al ovako...
Tucani, jebacu ti kevu ako mi otmes sezonsku. Sacekacu te ispred piJonira i prebicu te i otecu ti sezonsku i ici cu ostatak sezone, svaki put na drugi ulaz da ne mozes da me navatas i onda ti meni otmes pa da opet ti imas sezonsku
Ма дајте људи, шпанска жута штампа, какав Миличић.
Nismo ista grupa dečko! A i ako ti ja otmem sezonsku ti je apsolutno ne zaslužuješ onda lolo
Jesu te zvali? se zna nešto? Ja sutra krećem sa treninzima lolo
Niti su me zvali,niti su mi pisali. Mada, kontam da su cekali da se sve grupe formiraju.
Jedino se plasim posto sam ja jedina grupa koja je preko aplikacije igrala, vi ostali ste pisali u komentaru pa da nesto ne zajebu sa nama..
A i nema veze sto nismo ista grupa, daju ukupno 1 sezonsku.. Stvarno su jaja, brate na 100 ljudi jednu sezonsku.
I ja cu sutra da odem da sutiram malo :D
Čekaj zar nije jedna sezonska po grupi odnosno 4 ukupno?
Haha kakav crni miličić nije dule lud
Nego jel će biti negde strim sa realom
Biće ovde http://www.diariosur.es/
Sa strane će da vidiš neko sranje i pisaće ver directoo ili tako nešto
Ja procitah pravila takmicenja pise da je nagrada JEDNA SEZONSKA ULAZNICA
E kurčina onda, ni ovako nisam imao nikavkih šansi a tek kad je 100 na 1. Otićiću onako tek da izblejim, možda bude Dule ili neko od košarkaša.
EDIT: Al pazi šta kaže ovde:
neka plati pola miliona pa neka igra malo
Pa grupe po 25, ne pise da je to kraj takmicenja.
Onda mog uda uzmu po 5 i da onda tih 20 sutira pa ko najbolji..
Tamo lepo pise nagrada je jedna sezonska,al dobro..
Sto ti kazes, mozda budu neki igraci ili dule, ili bar da mi vidi dupe pijonira posle duze vremena :D
Joj zamisli dodje Miličić stvarno i napravi Dule od njega čoveka i igrača lolo
Jedini scenario po kom Milicic moze da dodje u KKP je da ga dovedemo cisto da se popisamo po Cokiju, i da nam cak ne bude ni u protokolu za utakmice.
Al posto nas realno zabole kurac da mi njima otmemo igraca samo da bi ga oteli (ko sto su oni nama Brauna prosle sezone,pa se ispostavilo da su nam ucinili uslugu).
Zaboravljate da smo i imali mozda 1,2 promasaja za sve ove godine dovodeci apsolutne nepoznanice, sigurno nismo prevideli nesto u slucaju ovog morona.
http://images3.kurir-info.rs/slika-620x419/darko-milicic-1376343841-351863.jpg
Dobra je ovako ekipa što Džoni reče baš je gotivna i Kinsi je izgleda kul lik, a i strašan igrač u najboljim godinama....Lovernj Bogdan i Milosav će pišati po sirotinji ove sezone, Dok bi i Gagula mogo objasnit jer mu je izgleda ovaj izlet sa repkom mnogo pomogao pre svega na koncetraciji, jer je dečko uvek imao šmeka za košarku, ali mi je nekako odsutno izgledao