KK Partizan

1. Kako god, moraju u finale, a ako bude u finalu i stara mušterija pa majku mu staru i da osvojimo :)

2. Gledao tekmu s ustašama kolko mi beba dozvoljavala... ja zadovoljan.

3. Pogledao sam samo kraj, ali po onome što sam video i onome što je komentator govorio, vidim da je rutinski bilo. Joj Fener.....leptejebo.....prava tekmetina. Najbolja kući ove godine.

4. Utakmica bila odlična. Nije bilo pucanja igre ni kod nas ni kod njih, tako da smo dobili na kontinuitet. 40 minuta istog ritma. Samo, ne služi nas zdravlje kako treba. Mnogo nekih sitnih povreda koje nisu opasne ali znaju da zasmetaju. Te Bogdanov zglob, te Vestermanova povreda, te Kinzijeva prehlada, te Milutinov, te Berta od ranije... U ABA ligi se to neće osjetiti, ali se bojim da nas ne košta prolaska u TOP16.

5. Bijo sam na tekmi, lepa igra od starta do kraja.
    S obzirom da smo bez Kinzija igrali, super su odreagovali Milosav i Bogdan, i napokon budjenje Lovernja.
    Placnicki navijaci se ne pojavljuju na tekmama, i opet je bila punija ona tribina gde idu oni koji nece da navijaju od one "vatrene".
    5 dana imamo do Fenera, mogu lepo da se pripreme.
    Video sam da je Westerman tokom tekme dobijao tretman za kuk,sto znaci da nije to skroz zaleceno. Miliutinov odigrao prve minute ove sezone cini mi se. On nam je potreban posto se Musli i Gagic takmice ko ce vise da se izblamira u napadu.

6. OTKLJUČAJ TEMU KELTE

7. Види се колико значи Кинси ове сезоне. Ово је била утакмица на нивоу прошлогодишњих у ово време. А у Скопљу се видело где је разлика кад он игра. Штета само што је због прехладе морао да игра Вестерман, пошто је очигледно требало да одмори, а овако ће наставити да игра повређен још неко време.

8. Odbrana je bila dosta slabija u odnosu na prethodne tekme, drugi put zaredom smo primili više od 70 poena ali smo ovaj put ipak dobili. Ipak mi se čini da je ekipa odigrala malo zrelije nego proše god u ovo vreme pogotovo kad se uzme u obzir da smo igrali bez da se ne lažemo ključnog igrača za našu odbranu i napad, Kinsija. Al da je falio Kinsi videlo se iz aviona.
    Odbrana nam je bila lošija zbog izostanka Kinsija i zbog vidno nespremnog Lea koji je definitivno trebao da odmori ovo al se nije dalo. Previše su ga lako probijali, tačno se vidi da nije mogao da ih juri. Mislim njegova defanziva i kad je spreman često je upitna u odnosu na ostale igrače ali sinoć je baš kasnio.
    Kad bi imali još Bertansa ili nekog sličnog njemu mnogo bi lakše bilo uz mnogo više mogoćnosti što u napadu što u odbrani.
    Drago mi je da se Milutinov vratio falio nam je.
    U petak gubimo, ovo je prvi put posle ko zna koliko godina da ja mislim da u Pioniru nemamo nikakve šanse. Prejak tim, u vrhunskoj formi plus trenerčina na klupi. Šanse za pobedu su gotovo nikakve.

9. Реално, немамо никаквих шанси ни да прођемо даље. Превише киксева смо већ направили, а екипа нимало не напредује. Фенербахче нас добија лагано у петак, али заболе ме, бар се не ради у суботу. А и ове сезоне је најважније да се НАПОКОН ПОБЕДИ У ЗАДРУ! Ништа друго није битно.

10. i zbog vidno nespremnog Lea koji je definitivno trebao da odmori ovo al se nije dalo. Previše su ga lako probijali, tačno se vidi da nije mogao da ih juri.

Da da, ovo se videlo iz aviona. Al bas sam pratio Duletove reakcije, skoro da uopste nije pizdeo na njega.. Znao je i on da Leo igra pod povredom, glupo je jos i da mu kenja regularno.. Dalo ima solidnu minutazu, verovatno vise nego planirano,al fino se snalazi.. jeste da je u napadu prilicno los i nevidljiv,al jbg sta je tu je.
    Trebaju nam Musli i/ili Gagic u formi, ovo je strasno sta rade u napadu.. Musli degenerik se trtio sa nekim likom u poslednjoj cetvrtini, i covek se ladno zavuce pod tablu, jedva uspeo da ubaci loptu u kos.. Dal je toliko dezorjentisan ne znam,al ono je komika..
    da ne pricam o tome da sudije znaju koliki je Gagula panj pa mu sviraju svaku sitnicu

11. Ne mož Musli da brani te brže i lakše petice koje još imaju šut Lavrinovič, sinoć Žižić, Lampe koji ima odličan šut sa poludistance. Verovatno nikad neće ni moći jer ima previše spor rad nogu al on recimo nikad nema problema da čuva jake, čvrste petice. Kad god je morao da juri daleko brže i lakše od njega odigrao je loše, kad mora da se rve ispod koša odigra dobro.
    Gagić je misterija, preseče jednu loptu i onda deset napada pokušava da uradi isto i naravno 10 puta ispadne i oni stvore višak. Kad ima dan može da odigra solidno, ovako jedino da služi za određene zadatke. Milutinov nam je trebao mnogo jer je brži od Muslija a nije košarkaški neintelegentam(da ne kažem nešto gore) ko Gagić. Samo da on uđe u formu i biće i nama mnogo lakše da igramo.
    Dalo je već sad bolji defanzivac od Lea, zbog fizikalija i dugih ruku a tek će da postane. Dok god on odrađuje odbranu koretkno Dule će njemu da daje šansu i dosta minuta u ABA uz određene minute u EL. A opustiće se on vremenom pa će pokazati i određenu drskost u napadu bar bi trebalo. Sinoć 4 asistencije, nije to loše. On na treningu po mom nekom mišljenju treba da napada Bogdana ili Milosava, onog trena kad bude protiv njih uspeo da napravi prednost na prvom koraku (bar protiv Bogdana pošto je Milosav životinja) moći će i protiv ogromnog broja protivničkih igrača al lakše je to reći nego učiniti. Kontam da on i sad može da ostavi Lea u dosta situacija. Mada bi mu spremni Leo napravio mnogo problema u napadu svakako.
    Ode ja u Duletov posao, pričam ko bi koga na treningu trebao da napada daleko bilo prso sam ko oblanda. Aj u zdravlje.

12. Победа и играо Милутинов. Мени доста од синоћне утакмице.

13. Jbt sad nesto razmisljam i stvarno ne znam kako bismo mogli da dobijemo Fener u petak. Ljudi su toliko pokriveni na svim pozicijama, da mislim da nam ni 6 igraca protiv njihovih 5 ne bi garantovalo pobedu..
    Nije da se ne nadam,al Fener je u toliko dobroj formi da bi pobeda nad njima u ovom trenutku bila veci uspeh nego osvajanje titule prethodne sezone..

14. Каки фенербахче, кака пичка матерна. Немају ниједног Американца у тиму, а води их Жељко Обрадовић за кога постоје опречна мишљења око тога да ли је добар тренер. :)

15. Onomad je Rezervoar dog rekao da je Obradović kvazi trener, a znajući Doga kao stručnjaka to mora da iskoristimo.

16. Реално, укењало га с Партизаном, а после је стално имао паре и најјачи тим. Па и ја бих тако био првак Европе. Исто ко Мурињо с Портом, ја то стално причам, али не вреди говорити људима. Еј, да ти са онаквим тимом изгубиш од ЊУКАСЛА. Шта више рећи?

17. Onomad je Rezervoar dog rekao da je Obradović kvazi trener, a znajući Doga kao stručnjaka to mora da iskoristimo.

Не заборави и Месину, а против њега играмо после.

18. Капитен капитенски.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.