U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
daleko od toga da nisu, al u presudnom trenutku su nas uništavali odlukama
"...sudijske odluke koje su ubile momentum Partizana u trecoj cetvrtini...". Kljucne reci.
Dobrodošli u Evroligu! hehehe
Sudije su kurve.
Oni nisu pomasili poslednjih 20 suteva, sere ih brate... Nema veze, vratice se ovo, Partizan je sasvim solidno odigrao.
DEVOTION, I FEEL DEVOTION LOL
Ne mogu da verujem jebeno
KAO I ZA SVAKI PORAZ JA KRIVIM MUSLIJA.
DEČKO OZLOBODI MJESTO U TIMU, BAVI SE RATARSTVOM.
Šteta, dobri ste bili. Ovaj Fener realno uzima EL.
Штета, штета, штета...Усрали смо сами себе.
Вујошевић је превршио сваку могућу јебену меру! 2 техничке, искључење, а играш против јебеног Жељка Обрадовића и најбољег европског тима тренутно, па докле Дуле мајкуму?! А имали смо их у машини...
Још Гагић долива уље на ватру у оној ситуацији са техничком, ретко пглу играч. Богдан нам је много фалио, као и Милосав шутерски, који јесте пружио фину партију.
То је што се тиче нас. Што се тиче судија, немам речи, онакав аматеризам и недоследност ја нисам видео откад пратим Партизан и ЕЛ.
Усташа је био посебно инспирисан, Партизан му је ипак једна од највећих траума.
Ваљда смо научили нешто и из овога...
A pazi vođe cara koju pjesmu pokreće nakon poraza.
PA MAJKU VAM JEBEM PRODANU KAKVE VEZE CIGANI IMAJU SA OVOM UTAKMICOM?
Ono se nigde ne svira ali nigde, ljudi ginu na terenu a onaj majmun dosudi onako nešto...treba biti nadčovijek da ne pobijesniš
Грешиш, оно се често свира, проблем је што су судије мало свирале мало не такве ствари вечерас.
Не, треба бити на земљи и главом у мечу.
Јеби га, није ово АБА лига да се Вујошевићу не свира ништа
Крађа, јебем им децу у пичку. Згазили смо их у првом полувремену и онда их ова говна враћају у игру.
Sad sam iz Pionira. Sve što imam da kažem je da je Dule stvarno preterao ovaj put, razumem sve ali morao je da se smiri. Posle je sve otišlo u kurac, odmah posle tehničke su krenuli da tope razliku, i posle rutina... Izgubio se taj žar, videlo se igračima na licima da su pukli.
Pred kraj sam zamalo zaplakao krv ti jebem...
Nema veze, idemo dalje!
VOLIM PARTIZAN!
http://www.butasport.rs/2013/11/vujosevic-zasto-feneru-treba-pomoc.html
Ne znam dal je iko primetio, u jednom od ključnih momenata Bjelica daje trojku, skače i raduje se, maše rukama... Jebem ga ja usta ona ciganska prljava
E da, bilo je frke na tribini. Jangeri su opet pravili sranja, nisam video s kim su se tukli, samo neke momke iz Jerkovića sam primetio
Добро навијање, поготово ово на крају за ћокија и цигане
ТРАНСФЕР БЛАМА