KK Partizan

1. realno trebala bi da bude bar 3,5 do 4...al dobro...
    igrajte da će partizan da ubaci manje od 58,5 poena....jes da je kvota na to 1,10 al dobro, bar su sigurne pare

2. eh sad nemoj da jedete govna...zna se kakva je zvezdina odbrana lolo

3. Laganih 15 razlike za nas.

4. Mi realno ovo večeras teško možemo da dobijemo jer igramo bez pleja. Ali realnost nije briga na koju se mi obaziremo.

5. Realno je da će na kraju ove sezone opet nacionalna manjina plakati.

6. Ljudi i povreda Berte i povreda Westermana su posledica kretnje u datom trenutku. Nema to veze ni sa koprivicama ni sa podlogom. Bilo koji igrac bi doziveo istu povredu u datom trenutku. Sta je tu je. Moramo da se reorganizujemo u sto kracem periodu.
    Ko bi mogao da bude na toj poziciji crnca? DOKLE VISE DA RAZIGRAVAMO NBA SKART?

7. pobedio partizan ili ne, UBIĆU SE OD ALKOHOLA VEČERAS! ahahahahah kako je đani odlučan lololo

http://www.youtube.com/watch?v=dEc9wbsn4bA

8. Pavkovic raskinuo ugovor sa Igokeom :)

9. inače potvrdio vesterman na tviteru, stigla dijagnoza - prednji ukršteni su.

10. stigla dijagnoza - prednji ukršteni su.

I to pokidani. :(

11. Ma kakav Pavković, a i još uvek nije napustio Igokeu.

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 3h

Informacija da je Igokea otpustila Pavkocia je netacna, jer niko iz Kluba nije razgovarao sa agentima, niti je bilo kakav dokument potpisan.

Westermann Léo ‏@lwestermann 29m

Diagnostic has been confirmed , my LCA is torn , horrible news but i have to deal with that (1/3)

Znači za njega je sezona završena.

12. "Solnok trazio oko 200K € za Vorena. Nemamo. Moj favorit,Josh Selby trazio 25000$ mesecno,to nam mnogo. Sad je Macado u prvom planu." sa twittera

13. A jeeeste, sigurno smo tražili Vorena.

14. e ali Selby i Macado! :D

15. Маћадо, онај Бразилац из НБА?

16. Pa nije Voren skup, mada mi se ne uklapa u Duletovu koncepciju realno bolje rešenje od njega teško da možemo da nađemo al 200k evra obeštećenje šta su oni opet pušili drogu?

17. Ворен би још пропустио целу АБА лигу до краја године.

18. Mada nista ovo ne mora da znaci, mozda ako ubodu pravog pleja, kao sto je Krka Armsteda (za malu lovu) ili Solnok, bude cak i odradio bolji posao od Vestermana u preostalim utakmicama EL, imalo je tekmi gde Vesterman nije ni pruzio neke ekstra partije. Mada to opet kosta. Evo videh sad da se Nanteru povredio Gladyr i da se nece vracati pre Nove Godine sigurno.

@YCHTT jeste taj Macado :)

19. Pa nije Voren skup, mislim da ima oko 100k € godišnju platu, al' pošto treba da se plati obeštećenje i da pauzira do drugog dela ABA lige onda se ne isplati.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.