Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E nisam znao za tu kombinatoriku.
Znaci navijamo za Kuban. Samo ne ruje.
PAO je zasrao porazom juče ovako bi nam realno uletela Kaha. Mada kontam da će Kuban da grize jer im je lakša ona druga grupa ovde su već Real, Makabi,CSKA a oni kad protiv Makabija imaju 0-2 nemaju šta da traže protiv Reala i CSKA.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1476026_602670953119686_831727029_n.jpg
Realno ako dovedemo centra jedino Real nemremo da jebemo, Makabi će bit gusto.
Centra nećemo da dovodimo milion posto. Džaba maštate. Ako dovedemo nekog 3/4 to je puna kapa a znajući Duleta možda proceni da su Tepić i Novak, ako na kraju dođe, dovoljni za rotaciju.
Očekujem veću šansu za Šalića. Gledamo zagrevanje juče Mlatoni i ja ne verujemo kako meku ruku ima mali. Sa trojke 5/5 lagano, lep izbačaj i precizan šut. Mogao bi da bude ko Krle što se tiče šuta a fizički ima predispozicije da ugurava u koš koga stigne samo da nauči da to i koristi. Sjajan potencijal i realno bolje je njemu davati minute nego Gaguli koji samo sranja pravi, bolje iz grešaka da uči Šalić nego onaj panj da mi jede živce.
Odvali Kaha Lokomotivu.
Mislim da nam to nikako odgovara, i da cemo Ruje eventualno uz mnogo muke dobiti u BG. Mada ne dajem tome mnogo sanse.
Zajebana nam je grupa, ne ocekujem prolaz jer su ipak jaki timovi tamo. Ako dovedemo nekog centra, sanse su nam nesto vece,al ne dajem tome mnogo sanse.
Sve u svemu, nek se sprdaju tamo bez pritiska. Nek uce kosarku od najboljih pa ako budu imali i 2 pobede, dosta.
Sranje, bolje PAO da nam je došao, em su bliži em mi se čini da nam više odgovaraju od Rusa. Ovaj novi sistem na veliki broj utakmica nikako ne odgovara slabijim ekipama, lakše se moglo proći dok su grupe bile po 4 ekipe, sad će trebati bar 7-7 za prolaz a to je za nas misaona imenica. Ne verujem da ćemo centra da dovedemo, verovatno ćemo nekog prospekta na 3/4 da može da rastereti i Kinsija i Žoa da nam ne pocrkaju. Mnogo znači još 14 utakmica za sticanje iskustva, samo rasterećeno i da se niko više ne povredi do kraja sezone.
jurite Gordona sad otpustiše ga
Uzmite ga vi kad vam već treba četvorka.
Не може Гордон, он је већ показао висок степен нетолеранције према закаснелим стипендијама.
Marko Simonović:''Četvorka je gospodska pozicija''.
ćaozdravo
Prvo kolo protiv Reala u Areni, došlo vreme da upišu prvi poraz. :)
Нама сад фале плеј, тројка и центар. Притом мислим да се некако треба ослободити Гагића. Не може Андрић да извуче као замјена Кинсију, а ни Дало нема квалитет у овом тренутку да може да одигра солидно плеја. Све у свему, много талената, мало тренутног квалитета (стартни бекови, Кинси, Жо). Можемо до 3-4 побједе капак. Више од тога тешко. Реал ће нас истрести из пичке. Нисам никад гледао бољи европски тим. Са оваквом игром ладно могу да играју у НБА лиги.
jebaćemo šesnestoa, koji vam je kurac.
prolazimo ovo, jebi buraniju brateuuu
prolazimo zato što smo kaletovi džedaji!
http://img819.imageshack.us/img819/9233/wbw.gif
U ovoj grupi sam realno zadovoljan sa dve pobede. Sa tri sam presrećan, a sa četiri pobede ću da pevam. Sve preko toga, naučna fantastika.
kol'ko jak gif HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Da, gif je predobar.
Prvo kolo protiv Reala u Areni, došlo vreme da upišu prvi poraz. :)
Samo se seti onog komentara pred utakmicu sa barcom u sezoni 2010.
Jebacemo REALA (Novica ce da sredi da nas puste). Jebacemo i Lokomotivu (Maric ce da pusti), ebacemo i Makabija (Blat je gotivac, pustice nas on), jebacemo i Zalgirisa (brat Berta je tu iz tog kraja, pustice nas zbog njega), jebacemo i Bajerna (Kari ce da nas pusti zbog interesa srpske kosarke), jebacemo i Galatu (Macvan ce da nas pusti).
KK PUSTAJU NAS OSVAJAC EL ZA SEZONU 2013/14