Pobijedimo vas, izgubimo tamo od Cedevite i Cibone (čini mi se da je takav neki raspored), vas pobijedi Cedevita i Cibona, gostujete Budućnosti, zajebano. ČOVIĆ SREDI! :)
Oni su jednom namerno izgubili samo da bi nama napakostili i još uvek plaćaju za to debelo. Ako im se opet igra tako nek igraju.
Još uvek je sve na nama a ako dobijemo Cibonu idemo na F4 99%, ako izgubimo onda da izgubimo sa manje od 9. FMP ako bude kalkulisao protiv Hrvata može da ostane bez prvog mesta a onda i bez organizacije F4 a u Zagrebu u jednoj tekmi može svašta da se desi.
Tucani, teško da mi ispustimo prvo mjesto, 2 pobjede viška imamo, a igramo odlično, u najgorem slučaju ćemo biti egal, a ako će biti kalkulacija, onda će se iskalkulisati i povoljan međusobni duel sa ostalim.
Nemojte pogrešno shvatiti, veliki protivnik sam kalkulisanja, ali eto, da malo teorije zavjere ubacimo. :)
Pa ako izgubite od Cibone i Cedevite a Cedevita vas dobije dovoljnom razlikom i dobije i nas što znači sve do kraja to znači da ste drugi. Ako se igrate možda se i opečete.
A opet kažem jednom ste to radili mislim da više niko u vašem klubu ne želi da se zajebava sa karmom.
Nismo toliki šupci. :)
Rano je za kalkulisanje, a smatram da bi Čoviću moglo stati u obraz da napravi situaciju u kojoj bi vi ispali za F4. Vidjećemo.
Kako misliš da uradi to?
Pobijedimo vas, izgubimo tamo od Cedevite i Cibone (čini mi se da je takav neki raspored), vas pobijedi Cedevita i Cibona, gostujete Budućnosti, zajebano. ČOVIĆ SREDI! :)
Griješim li oko rasporeda?
EDIT: Dobro sam rekao.
Ovako do kraja:
Cibona, ŠIROKI, C. Zvezda, RADNIČKI, Olimpija, SOLNOK, Budućnost, CEDEVITA.
S obzirom na to da se koljemo s ustašama oko nacionalnog koeficijenta za četvrtog predstavnika, to bi bilo nisko čak i za njegove standarde.
Ma znam, ali, znamo i kakav je Čovke. :)
Inače, neka bomba je pred potpisom, al' još niko neće da kaže ime.
Saša Vujačić!
Potpisao Vujacic danas za Kliperse
a ta bomba je Vukasin Aleksic iz metalca Valjevo
Oni su jednom namerno izgubili samo da bi nama napakostili i još uvek plaćaju za to debelo. Ako im se opet igra tako nek igraju.
Još uvek je sve na nama a ako dobijemo Cibonu idemo na F4 99%, ako izgubimo onda da izgubimo sa manje od 9. FMP ako bude kalkulisao protiv Hrvata može da ostane bez prvog mesta a onda i bez organizacije F4 a u Zagrebu u jednoj tekmi može svašta da se desi.
@bezderanja, vujačić je za njih potpisao na 10 dana :D
da, al mislis da ce posle tih 10 dana iz LA pravo u KKP? :)
Izgleda da dvojica dolaze, kažu da je jedan već završen a drugi se sutra izjašnjava. :D
Mlatoni odakle vadis to?
Ko li je u pitanju, ovi što znaju izludeli od sreće. Nemam ideju koji je to toliko dobar igrač a sad slobodan plus voljan da igra za kikiriki :D
Da li se zna bar koje pozicije su u pitanju?
Tucani, teško da mi ispustimo prvo mjesto, 2 pobjede viška imamo, a igramo odlično, u najgorem slučaju ćemo biti egal, a ako će biti kalkulacija, onda će se iskalkulisati i povoljan međusobni duel sa ostalim.
Nemojte pogrešno shvatiti, veliki protivnik sam kalkulisanja, ali eto, da malo teorije zavjere ubacimo. :)
Videh na Partizan.net da se spominju neki Georgijevic i Petronijevic
Pa ako izgubite od Cibone i Cedevite a Cedevita vas dobije dovoljnom razlikom i dobije i nas što znači sve do kraja to znači da ste drugi. Ako se igrate možda se i opečete.
A opet kažem jednom ste to radili mislim da više niko u vašem klubu ne želi da se zajebava sa karmom.