KK Partizan

1. Od ostalih konkurenata tu su Buducnost (koju cete verovatno da pustite veceras da bi jos vise konkurenata imao partizan)

Nismo toliki šupci. :)
    Rano je za kalkulisanje, a smatram da bi Čoviću moglo stati u obraz da napravi situaciju u kojoj bi vi ispali za F4. Vidjećemo.

2. Kako misliš da uradi to?

3. Pobijedimo vas, izgubimo tamo od Cedevite i Cibone (čini mi se da je takav neki raspored), vas pobijedi Cedevita i Cibona, gostujete Budućnosti, zajebano. ČOVIĆ SREDI! :)

4. Griješim li oko rasporeda?

EDIT: Dobro sam rekao.
    Ovako do kraja:
    Cibona, ŠIROKI, C. Zvezda, RADNIČKI, Olimpija, SOLNOK, Budućnost, CEDEVITA.

5. S obzirom na to da se koljemo s ustašama oko nacionalnog koeficijenta za četvrtog predstavnika, to bi bilo nisko čak i za njegove standarde.

6. Ma znam, ali, znamo i kakav je Čovke. :)

7. Inače, neka bomba je pred potpisom, al' još niko neće da kaže ime.

8. Inače, neka bomba je pred potpisom, al' još niko neće da kaže ime.

Saša Vujačić!

9. Potpisao Vujacic danas za Kliperse

10. a ta bomba je Vukasin Aleksic iz metalca Valjevo

11. Oni su jednom namerno izgubili samo da bi nama napakostili i još uvek plaćaju za to debelo. Ako im se opet igra tako nek igraju.
    Još uvek je sve na nama a ako dobijemo Cibonu idemo na F4 99%, ako izgubimo onda da izgubimo sa manje od 9. FMP ako bude kalkulisao protiv Hrvata može da ostane bez prvog mesta a onda i bez organizacije F4 a u Zagrebu u jednoj tekmi može svašta da se desi.

12. @bezderanja, vujačić je za njih potpisao na 10 dana :D

13. da, al mislis da ce posle tih 10 dana iz LA pravo u KKP? :)

14. Izgleda da dvojica dolaze, kažu da je jedan već završen a drugi se sutra izjašnjava. :D

15. Mlatoni odakle vadis to?

16. Ko li je u pitanju, ovi što znaju izludeli od sreće. Nemam ideju koji je to toliko dobar igrač a sad slobodan plus voljan da igra za kikiriki :D

17. Izgleda da dvojica dolaze, kažu da je jedan već završen a drugi se sutra izjašnjava. :D

Da li se zna bar koje pozicije su u pitanju?

18. Tucani, teško da mi ispustimo prvo mjesto, 2 pobjede viška imamo, a igramo odlično, u najgorem slučaju ćemo biti egal, a ako će biti kalkulacija, onda će se iskalkulisati i povoljan međusobni duel sa ostalim.
    Nemojte pogrešno shvatiti, veliki protivnik sam kalkulisanja, ali eto, da malo teorije zavjere ubacimo. :)

19. Videh na Partizan.net da se spominju neki Georgijevic i Petronijevic

20. Pa ako izgubite od Cibone i Cedevite a Cedevita vas dobije dovoljnom razlikom i dobije i nas što znači sve do kraja to znači da ste drugi. Ako se igrate možda se i opečete.
    A opet kažem jednom ste to radili mislim da više niko u vašem klubu ne želi da se zajebava sa karmom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.