Ama, Cedevita nas mora dobiti više od 14 razlike. Može li nas uopšte dobiti? Može, ako pustimo.
Realno, imamo ubjedljivo najjači sastav, ima prostora za kalkulisanje, definitivno.
Сви имамо уговоре са Партизаном. Када их потпишемо имамо обавезу да побеђујемо, одабрани смо због тога што је неко мислио да смо најбољи за ову екипу. Дакле, уморни или не, морамо да изађемо и дамо 100 одсто. Ако не можеш, реци тренеру, некo други жељно чека на своју шансу. Дакле, од нас се очекују победе.
Kazu da je igrac koji je imao valjano NBA iskustvo i nije se bas pronasao tamo. Sasa Pavlovic je kolko se secam igrao sezonu sa Tarensom. Pa eto dolazi nam PAVLOVIC!!! prosta dedukcija
Pavlovica pominju kao vrlo moguce pojacanje.. Videcemo, ujutru bi trebalo da se zna, pogotovo ako hoce da ga registruju za Cibonu (mada ni oni sami ne veruju da ce stici)
jebote kurac dal je Pavlovic :D ako dodje neko da zauzme Milosavljevo mesto i plej neko ce ga duvati na 2ci, a ako dodje centar ko god da duva Musli/Gagic nije steta
Pa ja sam razmisljao ovako:
- Sa Pavlovicem se nekoliko puta "pregovaralo"
- Nekad se i sam indirektno nudio
- Trenutno nema klub
- Nama ne trebaju dva stranca jer bi smo ih nakon povratka Berte imali 6 a realno je da samo Dalo otpadne pred Superligu
- Dakle domacin i stranac
- Pavlovic je domaci, a taj stranac je isto bombetina kako javljaju
Bez zajebancije, ovi sto pisu ove ekskluzive pisu da se veceras posle tekme Virtusa cekalo da se razjasni sa njima. Tj, menadzer od ovog Dadekos-a tvrdi da on ima izlaz iz ugovora.. U svakom slucaju, on stize za kup ili posle, ovaj domaci je nocas tj ujutru, a ja 95% sanse dajem Pavlovicu
Ama, Cedevita nas mora dobiti više od 14 razlike. Može li nas uopšte dobiti? Može, ako pustimo.
Realno, imamo ubjedljivo najjači sastav, ima prostora za kalkulisanje, definitivno.
Ok. Neka Ćoki kalkuliše realno me zabole.
Sutra potpisuje prvi. Kazu da je vrhunsko pojacanje.
https://pbs.twimg.com/media/Bff48bZIUAEQy0h.png
I to izgleda dolazi i neki teskas, sto prakticno znaci da Muslara dobija sut kartu (ako je sudeci po njegovoj minutazi u poslednjih par utakmica)
Meanwhile
Brat , roditelj, ploditelj, bogotac, KINZARA
Kazu da je igrac koji je imao valjano NBA iskustvo i nije se bas pronasao tamo. Sasa Pavlovic je kolko se secam igrao sezonu sa Tarensom. Pa eto dolazi nam PAVLOVIC!!! prosta dedukcija
Gmudo hvala ti još jednom što si pušio kurac za Kinzaru!
Pavlovica pominju kao vrlo moguce pojacanje.. Videcemo, ujutru bi trebalo da se zna, pogotovo ako hoce da ga registruju za Cibonu (mada ni oni sami ne veruju da ce stici)
ja bih i bulju dao da budu Pavlovic i Dominik Dzejms
jebote kurac dal je Pavlovic :D ako dodje neko da zauzme Milosavljevo mesto i plej neko ce ga duvati na 2ci, a ako dodje centar ko god da duva Musli/Gagic nije steta
Pa ja sam razmisljao ovako:
- Sa Pavlovicem se nekoliko puta "pregovaralo"
- Nekad se i sam indirektno nudio
- Trenutno nema klub
- Nama ne trebaju dva stranca jer bi smo ih nakon povratka Berte imali 6 a realno je da samo Dalo otpadne pred Superligu
- Dakle domacin i stranac
- Pavlovic je domaci, a taj stranac je isto bombetina kako javljaju
Sad necu spavati. :)
Ја сам чуо да потписује Борис Тадић.
Jes i on dobio ispisnicu iz DSa pre neki dan znači ne bi morali da keširamo obeštećenje. Moguće je.
Ovaj Gadefors je stranac, ceka se taj domaci. ja cenim Pavlovic.
Ma nije Gadefors, mnogo dugo se provlaci po medijima
Sva je prilika da je Šveđanin samo patka za Čovića, čisto da nam se ne bi desila situacija kao sa Novakom.
Ма нема шта. Тотална смо мистерија што се тиче појачања у последње време. Сви као знају, а не смемо да причамо да нам не би отимали играче.
Bez zajebancije, ovi sto pisu ove ekskluzive pisu da se veceras posle tekme Virtusa cekalo da se razjasni sa njima. Tj, menadzer od ovog Dadekos-a tvrdi da on ima izlaz iz ugovora.. U svakom slucaju, on stize za kup ili posle, ovaj domaci je nocas tj ujutru, a ja 95% sanse dajem Pavlovicu
http://www.euroleague.net/rs/32284/26bd4481-b158-4149-974c-6a6a43c9d5e0/cef/filename/26b.jpg