KK Partizan

1. шта би с Јованом Новаком? Јел дошо?

2. Jeste, odigrao 10ak utakmica vec. Gde zivis ti, Kostunice?

3. DOBRODOSAO MAJSTORE!

4. http://mondo.rs/a658398/Sport/Kosarka/Partizan-pregovara-sa-Pavlovicem.html

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:476443-Sasa-Pavlovic-u-Partizanu

Samo sto ne smeju jos da kazu da je gotovo, jer se ceka potpis.

Naglasak na

Kako Novosti saznaju, tokom razgovora dve strane, Pavlović nijednog momenta nije pomenuo finansijske detalje, svestan da se srpski najtrofeniji klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i da ne bi mogao da parira daleko izdašnijim ponudama iz Evrope, adekvatnim njegovom igračkom renomeu.

5. TucanKamen
    Gmudo hvala ti još jednom što si pušio kurac za Kinzaru!

Ju, promakao mi ovaj post.
    Nista nista, ponos sam povratio sitnim dozama u Pioniru/Areni :)

6. Gazimudo popuši još nekom za NBA centra i nećemo više ništa da tražimo od tebe :)

7. Moze Gasol? :D

mislim da je ovaj stranac ipak Svedja , ostaju nam "centri" koje imamo.

Ako nista, sad bar moze Zofri na pet, a Pavlovic na cetvorku, tako da ova dvojica ulaze ukupno 15 minuta u igru.

8. Ako potpiše Pavlović biću prezadovoljan.

AJDEEEEEEEEE? :)

Nema ako. Dolazi covek.

9. KRV TI JEBEM PAVLOVIC

10. Jebem ti to pojačanje, pašću ispit samo se kačim sa foruma na forum od kad se Gagi povredio, čekajući jebenog Godoa.

11. Ma znam ja to, al' jebiga napiju kući. :D

12. Todorić: "Pavlović ne dolazi" 03/02/2014 - 00:14 Препоручено 4људи препоручује ово.Буди први међу пријатељима. Saša Pavlović neće pojačati Partizan NIS, tvrdi sportski direktor crno-belih Dragan Todorić. Informacija koja je brzinom munje prostrujala tokom večeri, da će Saša Pavlović potpisati ugovor sa Partizanom, izazvala je mnogo bure u košarkaškim krugovima. Ipak, vrlo brzo je stigao demanti te vesti iz Humske. „Saša Pavlović nije u kombinaciji za dolazak u Partizan “, kratko je rekao Todorić, nakon što smo ga kontaktirali u želji da saznamo da li ima istine u vezi sa dolaskom Pavlovića u beogradski klub. Inače, Pavlović je igrao za podgoričku Budućnost, draftovan je 2003. godine a u NBA ligi bio je član Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, Bostona i Portlanda. Za deset sezona odigrao je ukupno 619 utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

13. Deranje, trolovanje. Daj link tog demanta. Neko se malo sprda na fejsu

14. to je to onda, gotov transfer :D

15. Ajmo Gazimudo, puši, puši, puši! :D

16. Vi ste do kraja na prvom mestu sigurno. Mi se cimamo da izborimo drugo ili trece. Od ostalih konkurenata tu su Buducnost (koju cete verovatno da pustite veceras da bi jos vise konkurenata imao partizan)

Другу годину заредом Звезда пушта Будућност да би напакостила Партизану. Држим се подаље од теме неко време, јер нисам хтео да упадам без потребе, али на ово сам морао да одговорим.

Кад сам већ навратио, да напишем да је ово стварно бомба. Још се више радујем будућим дербијима, биће кидања.

Спорцки поздрав.

17. Ako je verovati Kuriru

хахахаха кои си ти нелорд

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.