Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Prvo sam pomislio, jbt koga su doveli, bice zajebano. Posle pogledah statistiku i vidim da u zadnjih par godina ne igra nista posebno, a da ove uopste nema ni klub niti jednu utakmicu u nogama.
Opet, solidno pojacanje ali cenim da se necete ovajditi mnogo.
Opet, solidno pojacanje ali cenim da se necete ovajditi mnogo.
Pogledaj statistiku vašeg Dženkinsa (3,7 poena po utakmici u NBA) pa ćeš videti da mahač peškirima u NBA može laganica biti polubog na evorpskim terenima :D
Mali oftopik, tragajući za mogućim povratnicima, došao sam do ovog čoveka, koji je drugi najbolji trojkaš u novijoj istoriji Partizana (posle Berića, a pre Tripkovića i Šćepanovića - Bogdana izuzimam). On je naš pandan za Darka Miličića, šampiona u pecanju šarana. Pogledajte čime se bavi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Blake_Stepp
Ричарде, тај део око статистике сам поменуо да се види да му је зенит прошао, а наравно да не мора ништа да значи. На овај друго део, што нема клуб нити утакмице у ногама, сам мислио.
Искрено, волео бих да дође Павловић и остали тог калибра, и да дођу у Звезду Радман, Миличић, такви неки играчи, кад гледам дерби да уживам.
Nema utakmice u nogama svojim izborom, bar koliko ja znam, pošto je iskoristio neku klauzulu u ugovoru sa Portlandom da iz istog izađe. Što se Radmana tiče, on je i zvanično penzioner, a Miličić je bolji u pecanju neg u košarci, totalni mentol.
Ма њих сам онако набројао, пошто су се вукли по медијима, какав Миличић кад имамо Нос и Уво. :)
Samo se vi tešite da Pavlović nije nešto i da mu je vreme prošlo. :)
JEste, proslo mu je vreme. Ma volina obicna. Ne znam koji ce nam kurac, al aj neka ga. Cisto da mogu gani jos jace da nas natovare u "derbiju".
Inace, i Beardless sjebao koleno. Izgleda da je teza povreda.. Da li je realno ovo?
http://www.mozzartsport.com/vesti/danilovic-zveri-su-osetile-nasu-krv-ali-vratice-se-one-u-kaveze/69990
Jebaćemo sve i bez bradice!
Kako ce Dule da kaze Pavlovicu: "Picka ti materina, jebem li ti majku u picku!" kad se sagresi u napadu,ja ne bi smeo ako cemo realno! Ko li je taj treci sto dolazi, picka li mu materina neverujem da je Gadefors kao drugi?
ON: Videh da Zvezda dovodi Kita Lengforda navodno? Koliko je to tacno ako neko zna od Zvezdasa, kazu da je raskinuo sa Milanom?
Koi bre Lengford, pa i da je raskinuo trazi ga pola evrope i verovatno svaki EL klub.
Cigani su najblizi dovodjenju Hopsona,al cak i to je pod znakom pitanja.
Odakle vam to da dolaze 3 igraca? Mislim da je mnogo.. Dvojica je realno..
Sjeba nas sad i ova povreda Bezbradice, dobar je on posao radio. A sad tek nemamo petorku.. :/
Neće Dule kenjati Saši kad pogreši, kao što ne kenja ni Kinziju.
Da li lud si ti?
Au Blagota Sekulic potpisao za Fener, znaci onda se zna ko definitivno dolazi kod nas!
Deranje pises gluposti
pusti me papete!
Bezbradica ipak povredio list. Nece igrati u Zagrebu,al nije ozbiljnija povreda.
Sudeci po tviteru ovog Svedje, ne planira on da ide iz Virtusa..
Otvara se opet mogućnost za starijeg Bertansa, izgleda da su ga Španci opet izradili za lovu.