KK Partizan

1. Sramotno koliko mediji senzacionalizuju svaku lakšu povredu partizana.Sramotno

2. Dule mu je napravio kurje oko a posle će da mu u pojede ligamente aukurac više!

3. Nema veze, na kraju cemo moci da ih zajebavamo sa naslovima tipa:

PARTIZAN OSVOJIO TITULU BEZ IJEDNOG IGRACA U TIMU

ili

SKANDALOZNO: PARTIZANOV EKONOM I PORED TESKE BOLESTI KURJEG OKA DOLAZI REDOVNO NA POSAO!

ili

PRVA KNJIGA DUSKA VUJOSEVICA: KAKO SAM SISTEMATSKI UNISTIO CEO ROSTER I OSVOJIO TITULE

ili

PUSITE NAM KURAC. Institucija

4. Leo Vesterman, kakva je situacija sa njim?

Edit: Mislio sam na to da li ostaje kod nas. Na koliko mu je ugovor?

na tri godine je potpisao, ove mu ističe druga.

5. ali bratstvo peković, 1451, crnogorčine proklete :D

6. Tegi na FB-u napisao da je Čarls Bronson(nema veze sa pokojnim glumcem lolo) na meti Partizana i da ćemo najverovatnije otpustiti Bezbradicu i Muslija.

7. Tegi nema fejs, to neko piše gluposti.

8. А бре, ово је нога, а Пекменова нога је као секвоја.

9. А ово је рука са задње стране, ок.

10. pa vidiš lakat i majicu, nema greške :D

11. BBB objavili da ne dolaze sutra na tekmu. Kazu nisu zalecili cmoor od kad ih je Kecman jeb'o.

12. hahahah džonatan

13. Mikan Grusanovic kazu trenira sa Gagicem i Muslijem zasebno njih trojica vezbaju

14. JEBO VAS SMARATE.

Gore je nego na navijaćkim prepucavanijima, te ovaj te onaj dolazi, evo ja malo da mučnem glavom, setim se igrača nekog, okačim mu sliku i napišem, eeee sa njim se pregovara, oladite malo.

15. ПОТПИСАО САША

16. JA NE MOGU DA VERUJEM STA SE DESAVA, NAVODNO TREBA DA UGOSTIMO DENVER NA LETO, TO JEST POVRATNU TEKMU KOJU SMO IGRALI TAMO ONDA ONO DOK SU IGRALI MARIC,KECMAN ITD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.