KK Partizan

1. Од куде вам та информација?

2. @BezDeranjaMolim, ajde života ti, prestani sa trolovanjem, smaraš brate.

3. Stvarno brate, ubijaš u pojam.

4. prekidam ovog momenta

5. А је л' Павловића (ако дође) рачунамо као домаћег или као странца? Он није играо за репрезентацију никакву до сад, је л' да? А рођен је у Бару.

6. Nije al ima pravo nastupa kontam da će ga računati kao domaćeg

7. Odabrao je onda javno da će igrati za Srbiju, mada nije igrao, ali mislim da je to bitno. Poprilično sam siguran da će se računati kao domaći.

8. Partizan Belgrade tried to sign Viktor Gaddefors from Virtus Bologna but the two parts did not find a buyout agreement.

The buyout asked by Bologna for the Swedish player was too high for Partizan. The Serbian club made a second offer to Bologna trying to exchange some players but Virtus turned down the proposal, Il Corriere di Bologna writes.

Viktor Gaddefors will stay with Virtus Bologna.

9. Odabrao je onda javno da će igrati za Srbiju, mada nije igrao, ali mislim da je to bitno. Poprilično sam siguran da će se računati kao domaći.

Правилник каже да је играч странац ако је узео друго држављанство после навршене 16. године, а није наступао за Србију. Ако је он узео црногорско, онда је странац по тим правилима, колико капирам.

10. Zar se ne gleda pravo nastupa?
    Nije bitno čije sve državljanstvo ima nego za koju selekciju ima pravo nastupa a on ima pravo nastupa za Srbiju a ne za CG. Ja sam tako razumeo ono naše debilno pravilo. Moguće je i da nisam u pravu. Bilo kako bilo to pravilo vrv pada do početka KLS pa i nije toliko bitno.

11. Он фактички има право наступа за обе, ако се не варам. Зато и постоји појашњење у правилнику за играче који су натурализовани и имају право наступа за више репрезентација. За њих важи да се воде као домаћи искључиво ако су играли за Србију. Једина зачкољица ту је да ли је играч натурализован ако је одвајањем Црне Горе добио оба држављанства, пошто то није неко напуштање земље и сл. Али мени и јесте проблем ту у томе што ће то да тумачи нека комисија.

12. Da ga jebem, nek potpiše i zvanično sve pa nije ni bitno da li se računa ko stranac ili domaći.
    Poserem se na taj naš pravilnik.

13. Da zajebemo malo priču oko pojačanja, šta mislite o vrlo bitnoj utakmici protiv Cibosa?

14. Екс-ју ел класико, највећи дерби меч после Пао-Олимпијакос у овом делу света. Без обзира што сада Цибони не цветају руже.
    Биће тешко, надам се победи, али у ситуацији коју имамо, пораз је сасвим известан.

15. mislim da ćemo jebati ciboa

16. ne treba nama mnogo da bismo jebali ciboa lolo

17. Ako sudije budu ok, imamo lepe šanse, jer realno gledajući, mi imamo 2 i po igrača, oni imaju dvojicu lolo

18. Pa ni Cibosi nisu u mnogo boljoj situaciji igrački od nas, i oni imaju kratku rotaciju. Posle osipanja, Šarić, Rozić, Blesingejm i Širišćević igraju svaku tekmu 35+, na centru se smenjuju Planinić i Jagodić-Kuridža i još po neki minut dobijaju mladi čisto da malo odmore ove nosioce. Samo za razliku od nas oni su u dobrom momentumu, našli su timsku hemiju i iznenađujuće dobro igraju u poslednje vreme. Ja se nadam da će pritisak da ih slomi, pošto su u poslednje vreme igrali opušteno jer se nije mnogo očekivalo od njih, sad im F4 nije nedostižan ali im je ova utakmica praktično biti il' ne biti. Biće pakleno sigurno pošto su osetili trenutak, karte su delili skoro pa džabe, pričalo se da će možda i BBB da dođu iako bojkotuju ABA ligu. Očekujem jaku borbu i našu pobedu.

19. BBB ne ide na košarku niti će ići.

20. Pa da, al valjda ih je zvala uprava za ovu utakmicu, oni odbili.