KK Partizan

1. Čovek će i na jednoj nozi igrati, kakva legenda.

2. Kakav je Kinzi car, igra povređen jbt

3. Gagula šta napravi... -_-

4. ŠTA SE DEŠAVA STRIM MI NE RADI

5. Да неће можда Цибона да буде кажњена за уби србина? Да, оће, обавезно. Очекујем казну, страшну казну. Брзу и правичну.
    И умро је Партизан... Толико воле свој клуб да знају само ту песму и ову за Србе.

6. Barem smo izgubili sa ok razlikom, ako ništa drugo.

7. pa dobro je, bolji smo u međusobnom duelu, a imamo po 13-6 sad. ono svakako nije dobro što smo izgubili, a imajući u vidu da smo gubili 13 razlike, odlično je

8. Šta je bre odlično, ovo je moralo da se dobije. Celu jebenu četvrtu četvrtinu Šarić igra sa 4 lične i nikako da se napravi neka akcija da se napadne ispod koša. Gašić pojeo govno, Vujošević još veće.

9. Odbrana na glavnim igračima Cibone u ključnim momentima očajna, a za koševe Šarića i Blesingejma u zadnjem minutu nemam reči koliko su usrani bili.
    Jedino što mi ne ide u glavu je da niko od ovih klinaca nema imalo muda da uzme par šuteva, niko im reč ne bi rekao, a ne ovako da Bogdanović igra basket celo drugo poluvreme. Jedino dobro u ovom porazu je što je manji od devet razilke. Kakvi smo baksuzi, i Kinzi će završiti sezonu

10. Ovaj Gasic je glup kao kurac...PA NEKA MU NEKO JEBENO DA KAZE DA POSTOJI NESTO STO SE ZOVE TAJM AUT KOJI SE TRAZI KAD JEBENA PROTIVNICKA EKIPA NAPRAVI SERIJU. GLUPANDER GLUPI.

11. Nisam gledao, nesto preterano ne brinem oko odlaska na F4. Izgleda da cemo sa 4. mesta ici :)

12. Ne moraju da ih kaznjavaju za ubi Srbina, jer to i nije toliki bitno, sta oni vicu sa tribina.

13. Sudije su jebale, ali ne toliko da ne ostvarite pobjedu protiv onih divljanera. Pa, ljudi, oni imaju jednu jebenu akciju. JEDNU!
    Ja ne vjerujem da je Vujošević ono uradio. U tako važnoj utakmici, dozvolio je sebi da otisne ekipu u poraz. I sam je svjetan da ovo nije superliga, pa da jebava majke bez kazne, a još je kažnjavan i sudije jedva čekaju da ga sjebu.
    Gašić je ajvan. Da je Kinsi ne znam koliko tražio da igra, nije mu trebao dopustiti. Em se vukao po terenu (2 trojke preko njega), em rizikuje duži izostanak, što bi moglo da vas košta plasmana na F4.
    Drugo, mislim da je greška ona zona što je postavljena (pogotovo sa Kinsijem u petorci). Imale su ustaše previše otvorenih šuteva. Da se igrao čovjek, morali bi šutirati preko ruke i teže bi pogađali. Onda, Bogdan pri kraju tekme nije trebao čuvati čamugu, koji je trčao kao lud, tu je gubio previše enregije u napadu, što je rezultiralo promašajima sa slobodnih i ona 2 puta za 3 poena.
    Lovernjov šut je bio pod faulom i trebao se priznati koš, tu sam popizdio. Sudije su stvarno griješile na vašu štetu,ali, ponavljam, morali ste dobiti ove budale.

14. Dula puklo na agresiju :(

15. Sudije kriminalno sudile, sramota jebena. Ovo je neverovatno šta su radili. Blesingejm gazi aut liniju celom nogom, sudija kreće da digne ruku i vraća jer ovi već u kontri i kao nikom ništa, onda izmišljeni koraci za nas, onda izmišljeni faul u napadu, niđe veze. Cibona je seriju u prvom poluvremenu dobila na tacni od sudija.
    Opet na kraju sramotno navlačenje, na Žofriju čist faul oni sude u napadu. Još milion jedna situacija i više nego tragično dosuđena. Ono je smešno. Samo čekam da dođe neki Bandi i da kaže da je gaženje aut linije sudijsko ubeđenje, i kako kad nekog na šutu opizdiš preko ruke to nije uvek faul. Da se Kinzi nije sjebao dobili bi lagano, ovako bez njega u napadu i bez njegove agresivnosti u odbrani bilo je jebeno a onda je sudija presudio kad je dosudio faul u napadu Žofrija.
    Seme im se zatrlo, kurca mi se napušili smradovi.
    Želim sudijama isto što želim i Draganu Đuriću.
    Nisam video zašta je debeli dobio isključenje al mora malo da povede računa jer je Gašić teška nubara i ostavlja nas bez trenera a igrače ionako nemamo.

16. Imali smo ustase pred kraj, al Saric pogodi onu daleku trojku. Jebiga, dobar igrac. Pomalo divalj,al dobar.
    Dule opravdano dobio iskljucujucu, i razumem ja njega, bilo je razloga i moralo burno da se reaguje,al isto tako je morao da zna da je to 4ti minut utakmice.
    Gasic izgleda nikad nije trazio tajmaut pa ne zna da i to moze.

Valjda je Kinzi dobro, mada mislim da jeste, jer je prilikom krivljenja zgloba popustio pritisak i pao (kamo lepe srece da to moze sa kolenom da se odradi). Ne verujem da ce biti neka duza pauza, eventualno led na zglob i to je to. Nema sanse da bi igrao cak i sa istegnucem, a o kidanju da ne pricam.

Kad se sve sabere i oduzme, imali smo sansu za pobedu, al imali su i oni da nas dobiju sa vise od 9. Na kraju, ako vec mora poraz, dobar je i ovaj sa 4 razlike. Oko F4 ne brinem, a kako neki ljudi bliski klubu kazu : Prva nam je zelja cetvrto mesto da bismo jebali mutante odmah u polufinalu (revoltirani onim pisanjem novina o povredama, pojacanjima, parama i tako tome..)

17. je l' moguće pih, a mislio sam da ćete dobiti. Pokazala Cibona karakter u teškim trenucima za klub. Moram videti snimak, mada sam čuo da su stvarno sjebali Paću suđenjem, msm ono kad je Dule ispizdeo.

18. mada sam čuo da su stvarno sjebali Paću suđenjem, msm ono kad je Dule ispizdeo.

Ma nisu, ipak je to sudijski kriterijum. Oni su ipak domacini. To sto centar gurne guzicom naseg u aut je stvar situacije. Eno pogledaj u prvom minutu meca Lovernj popreko pogledao nekog u publici a sudija mu nije dao tehnicku. Ne moze se jednostrano gledati.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.