KK Partizan

1. haha ne znam šta ti to znači al' dobro nek' je veselo ili šta već

2. Jebene sudije. Jesam cigan i sve to, ali brate mili, majku im ustašku nabijem. Šta je sa onom publikom? PA DRUGOVI, NIJE TO KONCERT! Imali ste ih, ali eto tih par govnarskih odluka. I dalje se nadam da će polufinale F4 biti srpsko-hrvatsko, pa da pišamo po kroasanima. I u finalu šta bude. Samo da budu dva naša tima u EL. Žao mi što ih Bogdan nije više jebao, ali je bar pokazao Šariću da je pička zalizana.

3. Nisam video zašta je debeli dobio isključenje

Ma nije ni bitno. Nije smeo tako da reaguje na samom početku tekme. Ostavio je tim treneru koji misli da se tajm aut uključuje automatski.

4. Фала Богу, отаљасмо некако и ову утакмицу. Сад можемо на миру да дискутујемо ко су нова појачања.

5. Шта је с Павловићем? Ало људи? Потписујте га коначно, ако ништа друго нек одмори мало неког из прве петорке, помреше нам играчи!

6. Dolazi Pavlovic opustite se. S obzirom da je sutra prijava za kup, ocekujem da ga ujutru potpisu i vec do podne prijave za kup. Mada s obzirom da mozda nije jos stigao iz CG, i ne stignu da ga prijave za kup.

7. Kolko sam ja video da se piše Pavlović sigurno neće igrati u kupu bez obzira da li će da potpiše na vreme za registraciju ili ne.

8. Pa nije mi logicno da mu ne daju da igra, ako stignu da ga prijave.
    Al dobro, kup svakako nije prioritet... Mada, cenim da bi mnogo znacilo i Pavlovicu a i KKP da se sto pre uklopi ako odigra te 3 utakmice..

9. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1555305_572750629486265_1413110517_n.jpg

ovaj vam je opasan, fotka sa finala

Bio je u Loznici pre(tamo je i rođen), samo da ostane zdrav, eto odličnog plejmejkera

10. Je l' to Vanja Marinković?

11. Ako je sudeci po onim izvorima koji su rekli da dolazi Pavlovic (a potpisuje sutra ujutru), trazi se igrac koji ce da pegla 4 i 5. Kazu da nekih kontakata ima, videcemo uskoro. Cenim do ponedeljka.

12. Циркузантски клуб постајемо.

13. Циркузантски клуб постајемо.

14. Postajemo jebena Crvena Zvezda.

15. Ma jok. Ipak je nenormalna situacija sa povredama, tako da se krpimo kako znamo i umemo.

16. Kurac nenormalna situacija, rizikovali smo i u sezonu ušli sa pola tima sa krokodilskim apetitima. Sad kad je gur-guzici onda kukumavčimo na povrede. Gdje su igrači u rotaciji? Gdje su centri? Korčina.

17. Na meti je Charles Bronson, i bez obzira sto je igrao u Prizrenu za Muslija je Hakim! Jebi se Dejane!

18. Ja ne kukam. Košarkaški klub Partizan je zaslužio da ga bodrimo i samo bodrimo pa makar ne otišao na F4 ABA lige. Zaslužili su.

19. Bez Kinsija u kupu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.