KK Partizan

1. Очајна сезона... Мислим да треба бити праведан и рећи да је све оно што нам се дешава 40 посто бед лак, а 60 посто последица наших свињарија. Кад би могла барем да се извуче Евролига преко овог лоповлука од АБА лиге, то би било супер, и мислим да је једини циљ, све остало преко тога је нереално. Дочекали су ганфери титулу после 15 година, све што је лепо има свој крај, и не треба много контемплирати на ту тему.

2. ova sezona nije ništa gora od prošle (ako nije čak i dosta bolja), pa smo opet lagano uzeli sve. polako samo

3. BIli smo mozda rezultatski losiji al smo bar imali ceo tim na raspolaganju. Ja sam i dalje optimista, dolaze nam 2 pojacanja (dobro ajde 1 je sigurno, drugo se trazi) + Berta.
    To je jos 3 igraca u rotaciji, i to kakva. Automatski se utakmice ne igraju sa 3 nego sa 6 igraca. A da ne pricam da ce se oporaviti i Tepa, sto je svakako bolje resenje od Daloa trenutno. A i kad dodju ovi, ne treba uskratiti pomoc Bezbradice i Andrica. Bezbradica je agilan na skoku, Andric moze da odmori po 5 minuta dvojicu.
    Jos ako ovo drugo pojacanje bude na poziciji 5, onda se moze ocekivati i malo raznovrsnija igra i rasterecivanje spoljne linije.
    Ima tu naznaka da moze da bude MNOGO bolje, nadam se samo da ce ostati neko ziv do tih pojacanja i povratka Berte.

4. Ganferi možda deluju kao da će je uzeti i to stoji, ali samo deluju jer moraće da se ozbilno iscimaju kako bi je uzeli, a opet, nekako je daleko taj maj i može se lako desiti da opet budu karani žestoko kao i uvek.

5. Koja bi kulturiška bila da se puste klinci na Kup, da se ostali potpuno odmore.

Ovako će se ući u konačni boj, i meni to ne deluje loše:

1: Bogdanović, Dalo
    2: Tepić, Kinsi
    3: Pavlović, Bertans
    4: Lovernj, Gagić
    5: NEKO VALJDA ili Musli, Milutinov

to je jaka rotacija.

6. Još je opšte poznato da mi oko kraja marta letimo, dok ostali puze.

7. ima jedna stvar koju sam primetio, a rekli su mi čak i neki cigani:

kad zvezda igra protiv nas, kao da se useru nekako. imaju taj neki teret, šta li. baš moraju da pruže 120% svojih mogućnosti da nas dobiju, čak iako su na papiru možda jači tim. baš ovaj poslednji derbi je to pokazao

edit: mi smo se slično ponašali u fudbalu u onom periodu dok nisu došli đuka, jokan i stanoje. hihi kakvo je to karanje bilo

8. Cek, a ti bi mogao da igras pun samopouzdanja protiv tima koji je 12x zaredom prvak drzave?
    Na stranu sva ponizenja koja smo im priredili u poslednjih 10ak godina.. Pa prosli derbi smo mogli da ih dobijemo sa 3 igraca.

9. Sve sve, al samo da nas ne jebe Bobi, necemo podneti to!

10. ne sporim ništa od toga, to sam baš i upotrebio kao argument mojoj tvrdnji da ništa ni izbliza nije gotovo i da se polako sačeka i bude strpljiv. karaćemo cigane ponovo (:

što se tiče ovog klipa, odgledao sam prvih pet minuta mrzelo me dalje :D nikakva posebna priča, priča kako je, gde se oporavlja, kako mu teče terapija, kako mu je u partizanu, kako je to dobra prilika za njegovu karijeru i slično. ništa što već ne znamo. (i ne nisam ovo zaključio na osnovu klipa lol, pomalo i nabadam francuski ololo)

edit: ovaj matori priča posle kako je lovernj takođe odličan, kako je prvi stranac ikada koji je kapiten u partizanu

11. meni je smešno dizanje buke oko tog skandiranja. to je deo rivalstva, znamo svi odlično kakve grozote se na primer pevaju kad mi igramo sa ciganima.

uzgred budi rečeno, i ja bih skandirao "ubij ustašu" na tribinama, a privatno sam lik koji je izvan svih tih sranja o ratu, i ne bih imao problem da imam najboljeg prijatelja hrvata, družim se sa hrvatima, oženim hrvaticu, što da ne.

svako ko ne shvata da se takve stvari rade u afektu, i mnogo više iz ljubavi prema svom klubu nego neke mržnje prema protivničkom, je metiljava pacifistička sisica koja nikad nije bila na utakmici

edit: meni je od ovoga veći problem kad se skandira "pravda za grobare" i slične zatvorske pesme, to nikad ne pevam. govna su u zatvoru jer su se tukla/krala/ubijala/valjala drogu i tamo i treba da trunu. kakva kurac pravda, u rudnik s njima, nebitno koje su boje

12. gazi prevedi mi ovo, ne shvatam ovu njegovu crnačku gramatiku :D povređen na deset dana ili nije povređen uopšte? potpuno mu je sklepana rečenica, jebem ti čamugu lololo

13. @Sub Fokuc

pa Kari je kukao sto smo mu pevali da nam popusi kurac. Ima istine u tome sto pricas, al kroasani preteruju. Eno u zadru navijaci pljuvali nase (navikli smo i na to, imamo garagane), licno sam bio na nekoliko zadnjih utakmica protiv Cibone i Cedevite, mislim da je mozda jednom bilo Jebi jebi jebi ustase. Dakle, ako mi mozemo da ne pevamo to, onda mogu i oni koji su u EU.
    Doduse, s obzirom na to sta je Tadici radio za vreme mandata, cudi me da se mi njima ne treba da izvinimo sto smo Srbi.

14. Sub Focus
    gazi prevedi mi ovo, ne shvatam ovu njegovu crnačku gramatiku :D povređen na deset dana ili nije povređen uopšte? potpuno mu je sklepana rečenica, jebem ti čamugu lololo

Da, crnce ne koristi interpukciju uopste. Prevod je otprilike: Odakle novinama informacija da necu igrati 10 dana? Osim ako niste culi od mene da ne igram 10 dana, onda je laz.

15. pa jel popušio kurac, u čemu je problem :D

mislim da ne preteruju, donekle i imaju potpuno pravo da to rade (nadam se da ovde nema nikog ko je član nevladinih organizacija i da možemo da diskutujemo ovako navijački). ratovali smo, izgubili smo rat, ko nas jebe.

takođe mislim da se kod nas "ubij ustašu" ne peva iz prostog razloga što nas hrvati potpuno ne interesuju, na partizanovim utakmicama je više u centru pažnje sama košarka nego bilo šta ostalo, zato što smo obrazovana publika zainteresovana za sport. cibona je između ostalog klub koji ima očajnu podršku i redovno praznu halu, sad su ne znam ni ja kako dovukli gomilu nekih purgera koji nemaju mnogo veze sa tribinom, već su verovatno više TV navijači, skandiranje je logičan rezultat.

uostalom, video si šta se desilo jesenas na marakani protiv hrvata, sve je prštalo od "pesme".

16. da, tako sam i ja mislio. problem je u tome što ovakva konstrukcija rečenice ostavlja obe mogućnosti otvorene :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.