KK Partizan

1. pobegli ko picke,pa sada cestitaju.budalastina.da su kojim slucajem njih dobili u finalu kurac bi cestitali.odma krece sudjenje,pravna drzava,pritisci.

2. pobegli ko picke,pa sada cestitaju.budalastina.da su kojim slucajem njih dobili u finalu kurac bi cestitali.odma krece sudjenje,pravna drzava,pritisci.

Сачекај још мало. Са' ће неко да се прими.

3. A skim da igraju, leba ti? Sa dva zdrava igrača?

Ljudi su izašli i pošteno izgubili od FMPa, čak su se klinci i mnogo borili, da su hteli mogli su i da istupe iz takmičenja, ali nisu. E to bi bilo 'beganje'. Drugo obrati malo pažnju na izjave iz Zvezde koliko su kukali na 'kratku' rotaciju, i tri utakmice u 4 dana.

4. Сачекај још мало. Са' ће неко да се прими.

nije dugo trebalo

A skim da igraju, leba ti? Sa dva zdrava igrača?

Ljudi su izašli i pošteno izgubili od FMPa, čak su se klinci i mnogo borili, da su hteli mogli su i da istupe iz takmičenja, ali nisu. E to bi bilo 'beganje'. Drugo obrati malo pažnju na izjave iz Zvezde koliko su kukali na 'kratku' rotaciju, i tri utakmice u 4 dana.

do prosle godine bi i mrtvi igrali za taj kup.pricam o partizanu,a ne o zvezdi.kakve sada ima veze sta je zvezda izjavljivala.mi smrdimo,al oni vise.ta fora...

5. nije dugo trebalo

па ја сам озбиљно и мислио

6. U ovoj situaciji nije bilo racionalno napadati kup sa sto posto mogućnosti, toliko. Kada su bili stanju, uvek su tako činili. Sa sto posto mogućnosti.

7. Što se centra tiče, ne očekujem da bude neko iz domaće lige, već još jedan panj tipa Perović ili Raković

8. U ovoj situaciji nije bilo racionalno napadati kup sa sto posto mogućnosti, toliko.

i onda vujosevic soli u medijima kako se namesta da zvezda osvoji.kakve su to izjave.ili igraj ili nemoj,al ne seri.

9. хахаха, склони то, немој да расни види који је број задужио.

10. pavlović ostaje sigurno i sledeće sezone iz prošlog razloga što je crnogorac, a kad se oni jednom navuku u beograd, ne umiju izić lololo

11. Pavlovic ako ostane u Evropi igrace za nas, al mislim da ce, ako bude dobro odigrao ovih par meseci, imati ponude iz NBA timova.

12. sve nesto kapiram da ima kinte,pa da mu se vise ne cima.a i krenuce da splavari.tamo je jedan od trilijardu,ovde moze da bude bog.nece on ovde toliko ni goreti.

13. Decko nije lozana, a sigurno da nece u 30. godini da krene da splavari. A nije ni tip igraca koji "gori", vec pravi profesionalac, ne znam koliko ste pratili njegove igre u NBA.
    Ja sam bas znatizeljan da vidim na kom nivou je sad njegova igra, ortak kosarkaski trener mi kaze da za mesec dana vec moze da se uigra sa timom.

14. zasto ne bi pred kraj karijere krenuo da se zajebava?bio profi,vratio se malo ovde,pa ajde.on sa splava bi opet bio bolji od ovih ovde.jel ga ti poznajes,pa znas?goreti znaci truditi se na terenu.sagoreti znaci k'o muva bez glave i nista ne uraditi.niko nije rekao da on nece igrati,al da ce se ovde ubijati,nece.

15. Кад није Радуљица толико висио по сплавовима, неће сигурно ни Павловић. Уосталом, нема шансе да сазнају да се тако зајебава, а да га не суспендују.

16. poenta je bila da nece otici nazad ako otkrije cari splava,a odma analiza licnosti.ono kao zajebancija.evo,nece ici na splavove,gledace slagalicu sa babom svaki dan.
    svaki nas sportisati koji se vratim sa nekim iskustvom nazad,opusti se malo.manje treninga,salbije tekme,razne pauza,kurci palci.ne bi on dosao vamo da ga je tamo neko hteo.ili bi otisao negde gde ima vise para.ovo ti je neka vrsta odmora,sa par jacih tekmi da se ostane u forimi ili da se preporuci nekom drugom.

17. A da, brate, on je sad došao iz neke selendre prvi put u veliki grad pa će da se ponaša kao brucoš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.