KK Partizan

1. Čovjek je POTPUNO fizički spreman.Šut 4/4. Malo je više "željan" lopte, al' srediće to Dule.

2. Leti zamrzivač. leti, leti, iii trojka za Široki!

3. Proradi bogdan i lagano dobijamo

4. Ma, samo da ih stane na dva minuta.

5. Da igra Kinzi kako ti misliš da bi mi mogli da gubimo?!

Pavlović dobar, Bogdana ne ide. Žo dobar, Gagula napravio pametan faul znači odličan je pošto inače za poluvreme napravi dva debilna. Milutinov i Tepić u kanalu.
    Ove previše sere, šporet bi ubacili sa trojke i poludistance.

6. Od onog što sam gledao (prvo poluvreme i nešto malo drugog), slabo ovo jako deluje. Izgleda da je ova serija poraza ostavila traga na samopouzdanju ekipe, a Bogdan se iz utakmice u utakmicu ispucava, danas je 3 od 15 imao ako se ne varam. Jedini pomak koji vidim je da centri počinju da daju više poena nego u prethodnom periodu.

7. Milutinov izmislio košarku za Muslagu, Bogdan kao da se sasro što je došao Pavlović pa da pokaže da može i sagorio...
    Vidi se da je Pavlović klasa po svemu i da ima veliku želju da odigra što bolje.
    Dalo izvuče na kraju utakmicu u suštini...
    Sa Kinzijem ovo će biti daleko bolje, a Bogdan ne vjerujem da može da ima ovako loš dan, tako da će to biti bolje, ovo je baš onako na mišiće dobijeno...

8. Igrali bez Kinzija i sa novim igračem u postavi, Bogdan bio loš a opet smo mogli da ih slomimo i rešimo meč, nismo uspeli al smo na kraju manje više sigurno dobili. Očajan šut smo kompenzovali dobrim skokom u napadu.
    Pavlović je pokazao klasu sa nekoliko poteza, još samo da se u potpunosti uigra sa ekipom da naši shvate da njega uglavnom kreću da udvajaju i da lako pravi višak i biće pravo pojačanje.
    Onaj Pašalić pokušava da ga ugura pod koš da iskoristi prednost u visini i snazi a odbija se od Saleta ko od stene lolo
    Bitno je da je prekinut niz, pobedili smo sad će malo lakše da se diše. Šteta što Saša nema pravo nastupa u EL na sledećoj tekmi.
    Bogdan se čini mi se malo zbunio na startu što nije svaki napad i svaka lopta išla na njega nego na Sašu. Videlo se da mu ne ide posle al opet postigao je vrlo bitne poene na kraju mada je meč prelomio Dalo.
    Korak po korak, da se konačno svi igrači skupe i da počne da se diže forma lagano.

9. Оно што сам причао се и десило, барем у овој утакмици. Богдан, који је врхунски играч али и егоиста, воли да буде центар тима, је загушен помпезним доласком половног играча Павловића, тачно сам знао да ће Богдану пасти самопоуздање. Дечко је испиздео кад није добио капитенску траку а не кад су довели неко "врх" појачање и сви о њему причају.

Искрено, надам се да грешим, јес да сам навијач противничког табора али готивим Богдана и његову дрскост на терену, надам се да ће такав и остати..због репрезентације првенствено.

10. Ne brini brigu, molim te.

11. Drago mi je sto gotivis Bogdana i mislis na reprezentaciju. To je tako divno.

12. Meni evo umalo suze ne krenuše.

13. Кад би ваш дебељко макар мало мислио на репрезентацију, не би сад били у каналу...

14. Ja sam evo suzu pustio. Koliko su to nesebicni ljudi.

15. lolo Pavlovic polovan igrac

16. Dobra stvar je sto ima ko da misli na reprezentaciju. Veoma sam srecan zbog toga.

17. Jašta on je kriv a ne što je vama igrao debeli Bojan Popović umesto jednog Nedovića. Primera takvih još milion.
    Dule je kriv što tera igrače da igraju odbranu, govedo debelo pojeo nam je reprezentaciju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.