KK Partizan

1. Zar mu nije kuća u Zemunu?

2. Jel i Vujačić slobodan agent?

3. Jeste al on je bio opcija samo u slučaju da Pavlović ne dođe. Sad može samo domaći igrač da nam dođe.

4. Pa čiji je Vujačić?

5. Vujačić je Slovenac.

6. Ništa od Novice, neće ga naši.

7. Па ко зна у каквом је стању после овако озбиљних проблема са повредама.

8. Pa u kakvom god da je stanju, bolji je od NIKOGA :/ jedino ako je toliko povredjen da ne moze ni da trenira..

9. U kakvom god da je stanju Novica je za Gagića doktor košarke. On je prošle godine bio u još gorem stanju pa je Žofriju pravio malu decu a limenkama pišao po faci. A još oće da dođe i to da igra rezervu, pa jebem ti ženo majku samo mi možemo da ispustimo takvu šansu.

10. More than 30 NBA officials (scouts, GM...) will be at Belgrade NIJT. Most of them will watch games Partizan-Galatasaray, Red star-Partizan

11. Kakav god da je kljakav, može da odigra desetak minuta.

12. Novica nije povredjen, e sad koliko je nespreman nemam pojma..
    Al bolje da on umesto Salica sedi na klupi, pa makar igrao i po 5 minuta po utakmici..
    Jedino ako su procenili nasi da im se ne isplati da mu daju platu za to.. Al ko da on pa trazi ne znam koje pare..

13. Ma koja plata pa on je pristao da mu smanje platu u Bambergu dok se on ne vrati u formu, onaj period dok je Markota igrao umesto njega on je primao manju platu od one propisane ugovorom. Pa nije on lud da misli da će kod nas da se ovajdi za pare. Koliko sam se iznervirao nevera, mnogo debilan potez kluba.

14. Koliko sam se iznervirao nevera, mnogo debilan potez kluba.

Ja se samo nadam da je ovo pokusaj da rasterete ove igrace sto ce igrati vcrs. U fazonu da se ne deprimiraju sto dolazi Novica nego da bas zapnu da pokazu da mogu da odigraju na visokom nivou.
    Mada mislim da je ovo vec iracionalno nadanje :/

15. Ne igra Erceg veceras, mora pobeda bre!

16. Не игра Ерцег, Мачван одрадио тек први тренинг јуче. Вама Кинзи тренирао, ал ваљда ће играти само мало. 2.4 квота, не знам дал да ставим озбиљне паре на вас, а?

17. Meni svakako ide na tiket kec. U meridianu kvota 2.8

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.