U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А за овог Гордића сам чуо да је страва од играча. И што је још необичније, прича се да је невјероватно јак у дуелу.
Да га видимо прво..
Pa od Torija gori ne mere biti...
Видјећемо. Увијек може горе. У овом случају тешко.
Prvo čo'ek je sa ovih prostora, zna šta je dres KK Partizana, drugo zna šta je evropska košarka, a treće, onaj Tomas je egomanijak, potraži na netu naći ćeš njegov sajt koji se bavi njegovom karijerom... a on ne da je ispod proseka, nego je 5 puta ispod proseka....
Ma dajte ljudi ne zajebavajte se Gordić je igrao u Romi zadnje dve sezone sa veoma pristojnom statistikom, nije on Bo Mekejleb ali nije ni Tori Tomas. Sutra ne očekujem od njega ništa jer verovatno još i ne zna akcije. Jeste da uvek može gore ali bi od Tomasa i Pera Božić pružio više :D
I odma da znate da nam je Gordić uz onog Pulena bio prva opcija za dovođenje još na početku sezone. Tad nismo uspeli sad jesmo.
A Mlatoni teško da bilo ko nije uspeo da kupi kartu jer ih još uvek ima u prodaji i prodavaće se i sutra ali pamtim ti ovo u slučaju da nekad izvisim za kartu :D
Svi koji mogu nek dođu sutra!
http://gotorey.com/about
lolo pročitajte ovo
Verujem da ima još, al ako nekom nekad bude zatrebalo neka zna gde može da se obrati, ovaj lik uvek može da uvede.
Ja nisam ni planirao da idem sutra, mučno mi bilo da idem do JNA po karte al večeras video da se ovaj nudi pa rekoh što da ne kad mi Pionir na pljuvometar. :)
TK mislim da nije registrovan za sutrasnju tekmu.
Igra Gordić sutra.
Aham, ok, ja čit'o danas a i čuo na vestima da nije registrovan za Bešiktaš...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_id=660322
Evo nađoh potvrdu tvojih reči.
Bilo je nekih problema oko papira al su sredili u toku dana.
Игра, како они кажу победили су у трци са временом. :)
То је добра ствар, јер ће Вестерман моћи да одмара. Ниш, морамо да их газимо сутра. Макар са пола коша разлике. Време је да нам се врати.
Mlatoni :Karte za utakmicu Partizan mt:s - Bešiktaš će biti u prodaji i na dan utakmice. Blagajna kod južne tribine Partizanovog stadiona biće otvorena od 10 do 18 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara.
Sa sajta.
A vidim odgovoriste za Gordića, pojede mi post pre 5 minuta i puče vukajlija.
БЕШИКТАШ ДА ЈЕБЕМООООООООООООООООО ,ДА ЈЕБЕМООООООО ,ТУРКЕ ОВЕ ЗАЈЕДНООООООО, БЕШИКТАШ ДА ЈЕБЕМО !
SVA KI TUR CIN ZNAA SVA KA BU LA ZNAAAAAAAAA
DA JE OBI LIC SRP SKI SIN ZAK LAO MU RA TAAAAAAAAAA!
AJMO PRVA POBEDA DANAS!!!!
Danas se vraca i za CSKA, i za Barcu i za Cigane, i za Bamberg i za one sto smo realno izgubili.
Znaci prstace na sve strane, zasuce ih trojkama Lucic, Bertrans, Westerman, mozda i Milosavljevica prokenja. Gagic i Gordon samo nek se igraju odbojke i nek vracaju loptu plejevima, i raskantozvalicemo ih!
Daj bože...
Ne moze bog tu nista, njegovo je samo da postavi taktiku i malo vrsi pritisak na sudije