KK Partizan

  1. Pa brate što da ga ne zanima? Ne moraju biti Tilmo i Gazimudo baš u pitanju ali zar nije ok čuti i suprotstavljeno mišljenje nekad?

    Jako je bitno ko je u pitanju, niko razuman nece se raspravljati sa Rasnim i Tilmom, ili Bohorom i Paninarom, maltene i bez citanja znas da je gomila gluposti, djubar istovaren iz nepresusnih deponija.

  2. Ja stvarno inače nemam potrebu da vas ubeđujem da je Zvezda ne postoji, da ste krivi za sve ovo i da ste rupa baz dna + kriminalaci obični, mislim kao klub. Zato vam i ne pišem na temi to, kada vi veličate Lazića kao ozbiljnog odbrambenog igrača.

  3. Aj da batalimo sve to. Šta će sutra da bude?

    Nama je bez Pavlovića mnogo teško da igramo. Sada će na Bogdana da nasrću kao ludaci. Mora još neko da iskoči, ali ne vidim ko bi mogao.

  4. Ja ne želim da gledam to niti da komentarišem, ne treba uopšte izlaziti na teren, neka uzmu fino titulu, nisu 20 godina.

    Ne želim da moj klub, koji ima neke druge principe, shvatanja i vjerovanja bude dio te krimi priče mutanta iz predgrađa.

  5. A što sereš sada?

    Prvo, ne pada mi napamet da te ubeđujem da ne navijaš za Partizan jer nisam sizif. Aj nek neko mene ubedi da ne navijam za Zvezdu, nemoj se zajebavamo...

    Ovo sa Trućem: isto lajem i sada i ranije a čovek jeste bio objektivan po objektivnim merilima a ja se trudim da budem i nadam se da jesam objektivan.

    Nisam iskulirao deo sa suđenjem konstatacijom da bih ja rebnuo još veće kazne i diskvalifikovao do kraja serije sve koji su učestvovali makar oba tima izvela kadete u sl utakmici, jedino ako nisi video!

    temama dok su neke poput "Covic je govno"

    Pa i ovo sam ja sam rekao, šta će mi diskusija?

  6. Ja ne želim da gledam to niti da komentarišem, ne treba uopšte izlaziti na teren, neka uzmu fino titulu, nisu 20 godina.

    Ne želim da moj klub, koji ima neke druge principe, shvatanja i vjerovanja bude dio te krimi priče mutanta iz predgrađa.

    Potpisujem ovo. Ja bih voleo da sutra ne izađemo na teren. Neka je uzmu. Bole nas više kurac za njihove mentalne probleme.

  7. Lazić dunker!

    nego, samo da pitam, jese ložite vi ovde na onaj klip Limena košarka 5 na 3 valjda ono kao 2 snimka su (tj. dva ekrana kao), uvek jedan stopiran, prvo nešto suđeno Partizanu, pa onda Zvezdi, a drugi deo klipa je normalan

  8. Naša je greška što smo ikada i pritom ne mislim samo na ovaj forum i pričali sa ljudima koji menjaju klubove za koje navijaju kao da je to normalna stvar.

  9. Jednostavno ne vidim više svrhu da se njima bilo šta objašnjava, a diskusija je nemoguća. Ja više ne razmenjujem postove sa njima, a ako i svi ostali budete kulirali njihove postove, a oni budu smarali to je spem i tačka.

  10. Sada imamo MATERIJALNI dokaz da KSL nije principijelna organizacija i da radi na stetu drzavnog sampiona. Za upadanje navijaca na parket + pogadjanje igraca Partizana BAKLJOM dobili su 1 utakmicu bez publike (+ manju novcanu kaznu nego Partizan!!!)
    Za incident koji su u Pioniru izazvali igraci, bez uletanja navijaca na parket - Partizan dobija 2 utakmice.

    Ne izlaziti na parket, neka dobiju za stolom bedu, kad je posteno ionako osvojiti ne mogu. Njima nece smetati, slavice je kao da su posteno osvojili, kao u fudbalu sto su slavili.

  11. Diskusija jeste nemoguća kad ne odgovarate hah, tu si u pravu, jebiga uništene ove teme... bar je sad SP aktivna

    aj uzdravlje onda komšije, kontam da se vidimo na temama o repki uskoro

  12. Mislis kao sto su onaj Kup Radivoja Koraca slavili? :)

  13. Ko ce sutra da izdominira, pa MUSLI NARAVNO! Sad nema Milutinova da ga gusi pa ce moci da pokaze ceo svoj talenat, ko onomad u Laktasima.

  14. Nema ni Pavlovića, znači ugušeni Bogdan koji daje 33 poena od čega deset kad ga čuvaju trojica, možda odigra lepo :)

  15. I treba, zasto ucestvovati u njihovoj predstavi? Ovako se mozda jos poneko neutralan i inteligentan zapita ima li zaista tu necega, i da li je normalno da tim koji je 12 puta UZASTOPNO sampion drzave ne izadje da brani titulu.

  16. Zaboravih da napisem da sam se sinoc izuzetno zabavljao kad smo krenuli da topimo prednost sa 2 igraca manje. Zestoko smo ih jebali sa hendikepom!
    Da ih nisu usrale one trojke, tj. da je bilo publike i vece tenzije, kurac bi dobili i sa 2 igraca viska. Malo me zacudilo da nisu pokusali izbaciti Simonovica sa 4 licne iz igre.

  17. Mene je iznerviralo to sto se tekma prekinula taman kad smo uhvatili prikljucak, cak bismo mozda i obrnuli mec. Nesto kao Kup Radivoja Koraca onomad...

  18. Ne mozda, vec sigurno. Svakako je Milutinov napravio veliku i neoprostivu glupost, koja je dovela do lavine gluposti, ali to ne menja cinjenice o neregularnosti meca i lige uopste.

  19. Milutinov i Bertans su igrali ocajno...doduse ovaj prvi standardno ocajan, udje, napravi 3 faula za minut, izadje...a ovaj drugi iznenadjujuce lose...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.