Prijava

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

МИЛОСАВЕЕЕЕЕЕЕ

I KADA NE BUDEŠ PRVI TI....

I OSTALE ŽALOPOJKE.... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

КАПИРАМ ДА ТИ СЕ СТЕГЛА РУКА, АЛИ БАШ НА ПРВОМ.... Е ЈЕБЕМ ТИ ЖИВОТ.

Крив је Вујошевић.

ALI ZAŠTO NE IZUBIMO 30 RAZLIKE NEGO OVAKO JEBENO MORA DA BUDE.....

KURČINA....

KO JE ONO SUTAO OD TABLE BANGAVO U ZADNJOJ SEKUNDI?

MAJKU MU NISI JEBENI HAUARD PA DA IZVODIS SLOBODNJAKE 1/10

KECMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

KECMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DUSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ЈЕБО ОВО!
ОДО СЕ НАВУЋ НА ХОРС КО ЧОЕК . . .

KECMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

+1

Da sam ja neki kurac u klubu, još sada u svlačionici bih došao, i rekao Milosavljeviću da je od ovog trenutka slobodni agent. I da ću platiti obeštećenje iz sopstvenog džepa.

Ogromna šansa, na žalost izgubljena.

Velika šteta, jer zapamtite šta kažem, uramite ovo... Neće nas duuugo biti u Evroligi. Dugo.

Мислим да ниси у праву Запато за ово посљедње. За ово прво се слажем.

Ne mogu da verukem da po šurnejsti put gubimo u ovakvoj završnici ne mogu da verujem jebemti
Milutinov me oduševio sa 18 godina u onakvom momentu dati oba slobodna.Previše promašaja sa slobodnih bacanja nas koštalo top16

Velika šteta, jer zapamtite šta kažem, uramite ovo... Neće nas duuugo biti u Evroligi. Dugo.

Ja stojim iza ovoga. Pozovite se na ovo kroz nekoliko meseci.

Ajde bre ne dramite šta je bilo, bilo je. Borili se momci držali do kraja, ispustili smo pobedu i šta je tu je. Ja nemam šta da im zamerim pošto je najstariji od ovih koji su igrali 2 godine mlađi od mene.
Pokazali su koliko mogu, samo nek nam ostanu na okupu, uz kvalitetnog stranca i biće to zajebana ekipa.

Nemoj odma da terate trenera, upravu, igrače...
Idemo na osvajanje ABA lige to je najbitnije. Valja se plasirati u EL!

Da sam ja neki kurac u klubu, još sada u svlačionici bih došao, i rekao Milosavljeviću da je od ovog trenutka slobodni agent. I da ću platiti obeštećenje iz sopstvenog džepa.

Sva sreća pa nisi.