Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Који гузови, е.
http://www.dodaj.rs/f/1G/ou/1iq6iWom/bqr9fvdicaedzw.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/17/thumbnail/y4ady6ar.jpg
Pseto, aj nelson, ali se ostio izostanak Tejica. :)
1. Tepić, Dalo
2. Bogdan, Andrić
3. Bertans(Pavlović)
4. Lovernj, Gagić, BEzbradica
5. (Milutinov), Musli(nije se skinuo, bolestan), Šalić
Znači bez tri igrača igrali sa dva centra.
A kod vas:
1. (Nelson), Rebić
2. Dženkins, Blažić, LAzić
3. Simonović. Lypovi
4. Radenović, Mitrović, Dragićević (ne znam da je povređen, ne igra zbog Radonje)
5. Marjanović, Katić
Evo, mi sa osakaćenim rosterom vas dobijemo dvadeset razlike, sa dva centra, ekipu koja ima najjaču centarsku liniju u ABA ligi...
Ajde seti se prvog derbija, nije Partizan toliko pogubljeno delovao a Vesterman se povredio pre tri dana a doživeli 44 razlike, ni Tepića nije bilo.
Što navodi zaključak da je FMP nesposoban da se prilagodi datoj situaciji.
Partizan je daleko sposobniji, pokazao i danas, petorka: Dalo, BOG, Berta, Birdles i Đoko, nije igrala takmičarske minute, možda u garbidž tajmu.
EDIT:
Palo kresanje musavaca a ? Da nam nisu ukinuli publiku slavila bi se titula 101%...Ovako, čekamo dalji ishod...
Гледај га теги што пустио онај клип лимена кошарка лоло
http://www.soskanal.net/sos-stream Pocelo. Analiziraju sudijske greske u 1. tekmi.
1. Tepić, Dalo
2. Bogdan, Andrić
3. Bertans(Pavlović)
4. Lovernj, Gagić, BEzbradica
5. (Milutinov), Musli(nije se skinuo, bolestan), Šalić
Znači bez tri igrača igrali sa dva centra.
A kod vas:
1. (Nelson), Rebić
2. Dženkins, Blažić, LAzić
3. Simonović. Lypovi
4. Radenović, Mitrović, Dragićević (ne znam da je povređen, ne igra zbog Radonje)
5. Marjanović, Katić
Evo, mi sa osakaćenim rosterom vas dobijemo dvadeset razlike, sa dva centra, ekipu koja ima najjaču centarsku liniju u ABA ligi...
Ajde seti se prvog derbija, nije Partizan toliko pogubljeno delovao a Vesterman se povredio pre tri dana a doživeli 44 razlike, ni Tepića nije bilo.
Što navodi zaključak da je FMP nesposoban da se prilagodi datoj situaciji.
Partizan je daleko sposobniji, pokazao i danas, petorka: Dalo, BOG, Berta, Birdles i Đoko, nije igrala takmičarske minute, možda u garbidž tajmu.
EDIT:
U zagradi su ovi što se nisu skidali)
Stvarno ne kapiram šta hoćeš da mi kažeš?
Nesposobna ekipa...
A to...pa kakav kapiten takva i ekipa
Kapiten je ljudina.
pritisao ga tegi haahah jel legalno jeste...znaci jeste...e nije haha plac
Джанкеее, матореее, ако пратиш, шта је рекао Теги да је Партизан могао да се жали и да буде поновљена утакмица, а није се жалио?
Pa rekao je da je mogao da se zali i da bi utakmica morala da se ponovi,al Partizan nije ulozio zalbu a voz je prosao.
Da to sam cuo. Sta hoces da kazes?
Зато што су неки играчи који су искључени били у петорци која је била на терену кад је избила туча, а за то иду бацања и лопта са стране.
Haha, ladno ovo za zofrija.. JOs ja danas citao saopstenje sa kaznama i nisam primetio.>
Zofri kaznjen sa 115 000 zbog diskvalifikujece greske, a covek zavrsio tekmu :D
Realno...ni ja nisam izvalio...cirkus liga.
Који играчи су у питању? Нелсон и Милутинов су искључени. Ко из Звезде још? Нисам укапирао ко би изводио бацања ако су са обе стране искључени по један играч.
Па да, то сам ја питао синоћ, и неко ми је одговорио фазон кажњен после гледања снимка (втф)
Мени се чини да сам видео и Ребића ван клупе, а није искључен. Је л' има њега на снимку?