Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Rece malopre tegeltija. Dvojica iz Zvezdine petorke, jedan iz nase. Znaci 2 bacanja i lopta sa strane za nas. Naveo je i imena. Nas je Milutinov, a kod njih Nelson i Radenovic valjda.
Ребић и Липовиј су били на клупи, тако да од оних са терена нису избачени Катић, Џенкинс и Симоновић. Значи да би требало да шутирају за Нелсона и Раденовића, а овамо за Милутиновића и Павловића ваљда...
Аха, Раденовић и Нелсон, а Милутинов за Партизан. У праву је, јеботе! ОШТЕЋЕНИ СМО БРУТАЛНО! Стеване, Павловић је улетео са клупе.
http://www.webtv.rs/play/68473/navijaci-vujosevicu-otpevali-pesmu-#698;kukavica
stubovi kulture iz stjepana supanca lolo :D
ceca sa razglasa jebote, pa oni su ovo isplanirali
kakav vrhunski seljakluk
šutira slobodnjake ko ima posed jer se potiru isključenja, nebitno da l' je na terenu ili sa klupe, isključenje je isključenje. dakle, 2:2 a Zvezdin posed bio.
Како, бре, 2:2? Зар није 7:8 у искључењима? Или 2:1 за играче у петоркама?
a ne znam ja vidim gore nešto se spominju određeni igrač, aha to ste gledali po petorkama... ne treba gledati po petorkama uopšte, već samo generalno. Uglavno, šutira onaj ko ima posed, pošto je Partizan imao i više isključenja onda je jasna situacija.
Има логике и то, мада се сад не сећам ни да ли је Звезда шутирала бацања.
Ja mislim da jeste.
Vidi gagulu kako se šmekerski smeje lolo
http://www.webtv.rs/play/68473/navijaci-vujosevicu-otpevali-pesmu-#698;kukavica
Хахахахах колико воли да буде у центру пажње :D Шта се све дешавало досад, ово испаде још и симпатично...
Први пут се сусрећеш са овим? Ја бих рекао да су копирали од некога фору...
Gledaju se samo petorke. Zvezdi dva iskljucena, Partizanu jedan, znaci bacanja i lopta za Partizan.
Itekako treba gledati po petorkama. Jer su ostali dobili diskvalifikujucu za uletanje sa klupe, a ovi sa terena, tj iz igre. To ti je kao sto nije isto nameran faul i tehnicka za klupu i za igraca.
Pa valjda čovek sudija zna šta se gleda?
Nije nikako isto kao to, nesportski (namernih je mnogo) faul i tehnička su nebo i zemlja, a isključujuća je isključujuća i nebitno je gde se ko nalazi. Kao i za tehničku. A nesportsku i može da dobije samo igrač u terenu.
EDIT: a tehnička za klupu i za igrača jeste ista, malo ti je nejasna poslednja rečenica, pa ne znam ni da li si tvrdio suprotno, moja greška ako nisi. Kazne su iste, ako je za igrača sa klupe u rubriku za trenera se piše B2 (B kao benč) a u drugim slučajevima je T2, ali kazne su iste. Eto, da produbim malo.
http://www.webtv.rs/play/68469/dusko-vujosevic-na-meti-navijaca
Дуло бриљирао на конференцији. Северна Кореја (извинио се С. Кореји на поређењу, лол), напредњаци, напредњаци, Јово Бакић, брат Вучићев, приватизација, играчка, пљачка, б92 цензурише делове туче. Ово не може да се прати, јеботе! Не могу да се сетим шта је још стигао да помене за пет минута.
Pavlović guši Bogdana.
Eво и Горанчета је поздравио, и то са песмом