јебсе псето, лол, немој да се вређамо. ја ево искрено, десет пута се више нервирам кад играмо са задром или цибоном него са звездом. чак и звезду не сматрам неким вечитим ривалом, пошто домаћи фудбал одавно не пратим, а у кошарци су нам ривали неки други откад знам за себе.
moja ljubav ka partizanu je pocela kad sam video reklamu na kojoj pedja drobnjak reklamira partizanovo kinder jaje i probacuje vesto loptu kroz noge...kroz par godina sam poceo i da treniram...
Па и Дуле је нас тренирао.
Трућ, хоћу да кажем да је смешна прича да је Звезда у протеклих пар година (наравно не рачунам последње 2-3 кад је евидентно да имамо више кеша, у тај период спада и поменути Самарџински), имала неке милионске буџете. Можда ја нисам компетентан да говорим о томе, али обрати само пажњу какве смо ми играче доводили пре, а какве ове године, тј прошле. Поменуо сам Катнића, Стојачића, Шепу, Дрчу и остале, јер су они дошли као неафирмисани млади играчи махом из тадашње Мега Исхране, као кад би сада Звезда довела двојицу 20огодишњака из Тамиша например (незамисливо), ти играчи су опет имали солидну минутажу. Испровоцирао ме је пост да је фазон Звезда пуцала огромне паре нпр на Пешића, а нико да помене ростер који је имао на располагању.
И да, честитам вам што сте нас заслужено раштимовали курцем.
Ja mislim da vas je Truć godinama ložio da je grobar čekajući ovaj momenat i sada vas jebe ko nerotkinje i ne vadi.
хахаха, ко сад сме да постави питање?
Truće, kada budemo teli da polivamo a Džoni zapreti banom slaćemo tebi sve na pvt pa ti postuj. Za tebe misle da si njihov, boli te kurac lolo
hahahahahaha
јебсе псето, лол, немој да се вређамо. ја ево искрено, десет пута се више нервирам кад играмо са задром или цибоном него са звездом. чак и звезду не сматрам неким вечитим ривалом, пошто домаћи фудбал одавно не пратим, а у кошарци су нам ривали неки други откад знам за себе.
едит: богдан се упиша од смеха на конференцији
stubovi kulture iz stjepana supanca lolo :D
ceca sa razglasa jebote
grobari čuvari rnr tradicije lolče
http://www.youtube.com/watch?v=X57ewwnmFbQ&feature=kp
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10471367_10154364738880647_1267963813392549894_n.jpg
sprdam se truć jbt
ма знам да се спрдаш, зато сам убацио лол, слушам дулоа, али морам да објасним
Хахаха, ево га... Дачић, добри Самарићанин, жалба УЕФИ, Мажић свирао пенал Немцима. Све у десет секунди!
Сад пресавија папир, сморио се резервни точак лол
Што има кул однос са овом Радом :)
Заврши се, морам да признам да је било забавно.
и "долазе Немци... а били су већ овде '41."
Kontam da je ovaj Dule do jaja lik da ga slusas kad si navaren i pijan, kad krene ovako da sara po temama
Belošević ima da odbije da sudi naš F4 do kraja karijere, dođe stoka iz ABA lige i skloni ga hahahah, a sudi sa sudijom koji ni u KLS nije prvi hah
А шта је причао ово Дуле на крају, ко има 38 темпратуру:)?
moja ljubav ka partizanu je pocela kad sam video reklamu na kojoj pedja drobnjak reklamira partizanovo kinder jaje i probacuje vesto loptu kroz noge...kroz par godina sam poceo i da treniram...
mios vujanaic to je igrac
http://s27.postimg.org/79elh4tvn/487557_593597490669504_1927784584_n.jpg
Па и Дуле је нас тренирао.
Трућ, хоћу да кажем да је смешна прича да је Звезда у протеклих пар година (наравно не рачунам последње 2-3 кад је евидентно да имамо више кеша, у тај период спада и поменути Самарџински), имала неке милионске буџете. Можда ја нисам компетентан да говорим о томе, али обрати само пажњу какве смо ми играче доводили пре, а какве ове године, тј прошле. Поменуо сам Катнића, Стојачића, Шепу, Дрчу и остале, јер су они дошли као неафирмисани млади играчи махом из тадашње Мега Исхране, као кад би сада Звезда довела двојицу 20огодишњака из Тамиша например (незамисливо), ти играчи су опет имали солидну минутажу. Испровоцирао ме је пост да је фазон Звезда пуцала огромне паре нпр на Пешића, а нико да помене ростер који је имао на располагању.
И да, честитам вам што сте нас заслужено раштимовали курцем.