KK Partizan

1. Па добро, шта, изгубили сте од Октобра, данас сви играју кошарку...

2. Од каквих дивљака смо ми изгубили

3. A i koji vam kurac da se nervirate ooko drugorazrednog takmičenja nismo cigani štos mene tiče ne moraju ni jednu da dobiju u EC

4. Da Dušane, baš si me usro sad.

5. Sami smo sebe pobedili, ovi veze nemaju, Tepić je težak pacijent, kad mu vidim onu mutavu facu oću se userem, nadam se da će plej stići do MZT-a, Gagi i Mačvan igraju sigurno, Saša će doći kad mu se ćefne.

6. Da je neko pričao Tadiću dok je bio na vlasti da će se ovako nešto dešavati s Partizanom, u drugorazrednom takmičenju 0:4, ne bi im verovao....e sad....

7. Nije tadić već par godina na vlasti što niste uzeli titulu hehehe

8. Hehehehe Dionysio hehehehe

9. Da je neko pričao Tadiću dok je bio na vlasti da će se ovako nešto dešavati s Partizanom, u drugorazrednom takmičenju 0:4, ne bi im verovao....e sad....

Drugorazredna ekipa u drugorazrednom takmičenju, sa ovim timom je i bolje što ne igramo EL, ima dobrih trenutaka kod pojedinaca, ali nekad se prave amaterske greške, ja da sam Dule ja bi ih pobio, koji je to nivo mutavosti i nespretnosti, ali već u sledećem meču imamo 3 nova igrača u timu. Tako da neće više biti ovako jadno. Ako Tepić bude igrao ovako debilno i kad dođe plej. Zahvaliti mu se i mrš u kurac.

10. Koja nova tri igrača imamo protiv MZT-a?

11. Koja nova tri igrača imamo protiv MZT-a?

Gagi, Mačvan, velike su šanse za pleja (ili će to biti Pavlović), neko od njih dvojice sigurno.

12. што сви мислите да можете да ме зајебете кад напишете то?

13. isto kao sa mnom i sa dresovima. nisi vise admin pomiri se sa tim

14. Iznerviro sam se pa sam promenio kanal odma posle šuta....jeli Dule daviJo Teparu posle promašaja?

15. заболе ме ово мало курца

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.