KK Partizan

1. Рече ми друг да је сад овај у игри за позицију плеја:

http://www.basketball-reference.com/players/b/bellch01.html

2. Hahahahahaha lubim kulac stevo

3. Moj rad je vama nevidljiv,al rezultati su vam itekako vidljivi. Videcete vi za par dana :D

4. Рече ми друг да је сад овај у игри за позицију плеја:

http://www.basketball-reference.com/players/b/bellch01.html

Meni deluje bolje od Tepare.

5. trijespet godina jbt

6. Али то је 5 у псећим годинама, а то су најбоље играчке године, поготово што је у питању неки црнац, а не нпр. златни ретривер као Бади.

7. Crnci lazu za godine. Martins ima 52 i unuke

8. Baš rekoše na b92 da bi vilijams mogao da okonča godine agonije crvene zvezde bez titule lololo

9. Mada se meni više sviđa ćokijev teror!!!

10. A ja se ne brinem za titulu, otećemo je kao i poslednjih 20.

11. Navijači Cska došli da bodre Partizan, bravo braćo! Osvajamo sve!

12. Ovi su smešna ekipa, a mi još smešnija.

13. Jesam propustio šta, nisam mog'o od početka da gledam.

14. Ovi su smešna ekipa, a mi još smešnija.

Ne znam koji se moj Tepić udara po glavi, kad nijednu akciju nismo odigrali, sve neko nabijanje, pod hitno plej nam treba.

15. Edin i Kole pizde zbog kamermana iza koša ahahahahahah

16. Ko ovog Šalića drži u timu?

17. Миленко јебе ололо...боли га курац, крај је кад он каже.

18. Tepiću jebem ti mater mutavu!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.